Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Seikkailu-urheilu Teneriffan eteläosassa

Meillä on luettelo Teneriffan eteläosan seikkailu-urheilulajeista, joita et voi jättää väliin, jos olet luonnon ja sen viehätyksen ystävä. Esittelemme sinulle erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat adrenaliinisi nousemaan ilmaan, merelle ja maalle. Jos haluat varata jonkin seuraavista aktiviteeteista, ota meihin suoraan yhteyttä WhatsAppilla. Tekstin lopussa esittelemme myös yksityiskohtaisen luettelon aktiviteeteista, joissa on yhteydenottolomake varausta varten.

Seikkailuja Teneriffan eteläosan turkooseissa vesissä

Merellä tehtävillä veneretkillä voit ottaa aurinkoa, rentoutua, nähdä valaita ja sukeltaa veteen uimaan ja snorklaamaan. Mutta jos haluat kokea voimakkaampia tuntemuksia, kutsumme sinut mukaan:

Tutustu Teneriffan eteläosan vedenalaiseen maailmaan

Safari kajakilla Teneriffan eteläosassa (1)

Tutustu Atlantin merielämän monimuotoisuuteen Teneriffan eteläosan eri sukelluskohteissa. Tutustu kauniisiin vedenalaisiin maisemiin ja vaikuttaviin kalliomuodostelmiin. Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta luolien, riuttojen, korallien ja hylkyjen keskellä. Sukella rauskujen, muraalien, kilpikonnien, värikkäiden kalojen ja monien muiden eläinten kanssa.

Ilmoittaudu Teneriffan eteläisen osan eri sukelluskoulujen tarjoamille sukelluskursseille ja opi uusi taito, joka ilahduttaa sinua loppuelämäsi ajan. Jos kyseessä on ensimmäinen kertasi, koulutetut ohjaajat opettavat sinulle kaiken teorian ja vievät sinut sitten veteen ensimmäiselle sukelluksellesi, sillä ensimmäistä sukellusta ei unohda koskaan! Jos olet sukelluksen harrastaja, varaa opastetut meriretkemme, joilla voit viimeistellä taitojasi Teneriffan rannikon ihanissa vesissä. Tarkista saatavilla olevat kurssimme alla olevasta luettelosta tai ota meihin yhteyttä suoraan WhatsAppilla.

Kokeile meren jännitystä vesiskootterilla

Jetski Teneriffan eteläosassa

Jännitystä etsivät matkailijat eivät jätä käyttämättä tilaisuutta nousta vesiskootterin kyytiin Teneriffan eteläosassa. Aja pitkin saaren rannikoita, ihaile sen maisemien kauneutta ja tunne adrenaliini maksimissaan. Aja Los Gigantesin kallioiden vieressä ja käy paikoissa, joihin ei pääse rannalta käsin. Tee uskomattomia käännöksiä ja hyppyjä vedessä äärimmäistä hauskanpitoa varten. Vesiskootterimme ovat turvallisia ja helppoja ajaa, ota yhteyttä varauksia varten.

Käy kajakilla valloittamassa meri

Safari kajakilla Teneriffan eteläosassa (1)

Testaa voimasi ja koordinaatiokykysi kajakilla. Se on jännittävä aktiviteetti, jonka voit jakaa ryhmän kanssa ja nauttia auringosta, merestä ja adrenaliinista. Tutustu saareen sen rannoilta käsin ja löydä sen kauneus eri näkökulmasta. Pääset rannikon piilotettuihin paikkoihin, jotka ovat vain pelottomien seikkailijoiden ulottuvilla.

Maaseikkailu Teneriffan eteläosassa

Teneriffan eteläosa tarjoaa upeita luonnonmaisemia arvoituksellisine vuorineen ja metsineen. Lisäksi alueen vulkaaninen maantiede antaa sille mielenkiintoisen ja seikkailijoita erittäin houkuttelevan luonteen. Vieraile Teiden kansallispuistossa, Vilaflorissa, Aronassa ja paljon muuta kautta:

Quad Biking Safarit

Quad Safari Tenerife11.min

Tutustu uusiin tunteisiin mönkijäpyöräilyn avulla Teneriffan eteläosassa. Tarjoamme sinulle erilaisia aktiviteetteja ja reittejä, joilla voit tutustua lumoaviin maisemiin ja ajaa karuja polkuja Quadin kyydissä. Tarvitset vain ajokortin ja yli 18 vuoden iän. Opettajat opettavat sinulle kaiken tarvittavan Quadin ajamiseen, vaikka et olisikaan tehnyt sitä koskaan aiemmin.

Retkeilyreitit

Vaellus Teneriffalla: Teide light

Sekä turistit että paikalliset rakastavat kävellä Teneriffan eteläosan lumotuilla poluilla. Kuten kaikki tiedämme, saari on kuuluisa upeista vaellusreiteistään, joilla on eri vaikeusasteita ja upeita maisemia ihailtavana. Ylitä metsiä, tulivuoria, vuoria, laaksoja ja kallioita nauttiaksesi päivästä luonnossa, hengittääksesi raikasta ilmaa ja harrastaaksesi liikuntaa.

Paragelentoa Teneriffan eteläisten vuorten yllä

Teneriffan eteläisen Teneriffan tandemlaskuvarjoliito

Näe Teneriffan huiput, tulivuoret ja rannikko ylhäältä käsin. Laskuvarjoliito on jännittävää, hauskaa ja turvallista. Sinua ohjaavat ammattitaitoiset opettajat, jotka opettavat sinulle kaiken tarvittavan ja seuraavat sinua lennon aikana.

Toivomme, että pääset kokeilemaan kaikkia Teneriffan eteläosan seikkailu-urheilulajeja ja kokemaan saaren aktiivisella tavalla. Ulkoilma-aktiviteetit ovat ihanteellisia, kun haluat hengittää raitista ilmaa ja päästä kosketuksiin luonnon kanssa. Jos haluat varata jonkin näistä aktiviteeteista, ota meihin välittömästi yhteyttä. Muista, että kaikkia aktiviteetteja ei ole aina saatavilla, sillä käsittelemme päivittäin monia pyyntöjä. Tee varauksesi ja kirjoita meille etukäteen, meille on ilo olla isäntinä seikkailuissasi Teneriffan eteläosassa.

Varaa WhatsAppin kautta

Aktiviteettipaketit ja Teneriffan eteläosa

Vesiskootteri ja Teneriffan eteläosa

Vesiurheilu ja Teneriffan eteläosa

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: