Første publisering: mars 9, 2024 |

Anbefalte ting å gjøre på Tenerife Sør
Båt charterturer på Tenerife Sør
Båtturer på Tenerife Sør
Firhjulssafari på Tenerife Sør
Fiske charterturer på Tenerife Sør
øytur på Tenerife Sør
Tematiske parker på Tenerife Sør
Vannsport på Tenerife Sør
Ting å gjøre på Tenerife Sør

Vi foreslår ulike aktiviteter og gjøremål på Tenerife Sør for enhver smak. Vi har planer for å ha det gøy, slappe av, nyte naturen, stranden eller havet. Oppdag sjarmen sør på Tenerife, der solen alltid skinner og moroa aldri tar slutt. Nyt de utrolige gylne sandstrendene i Costa Adeje, Playa de Las Américas og Los Cristianos. Kommunen Arona er en av de mest turistifiserte på øya, med mange overnattingsmuligheter, flotte restauranter og terrasser med utsikt over havet og mange fritidstilbud både dag og natt. Flyplassen sør på Tenerife er Reina Sofía internasjonale lufthavn, som er travel hele året.

Playa Troya - Costa Adeje Beach (11)

Les videre for å finne ut hva du kan gjøre på Tenerife Sør i løpet av ferien. Hvis du ønsker å bestille noen av aktivitetene våre, kan du skrive til oss på WhatsApp, så hjelper vi deg gjerne. Vi har vært i bransjen i mer enn ti år, og vi vet hvordan vi skal tilfredsstille kundene våre. Vi tilpasser oss dine preferanser, så det er bare å ta en prat med oss.

Båtreiser

Katamarantur på Tenerife privat og delt (1).min

Nyt en avslappende dag til sjøs om bord på en båt for å besøke Cliffs of Los Gigantes. Benytt anledningen til å sole deg og bli brun. Turen inkluderer hvalsafari i deres naturlige omgivelser og et stopp på stranden for bading og snorkling.

Delfiner hopper på Tenerife Sør Lei en seilbåt for en romantisk tur med partneren din. Private båtturer er ideelle for å dele privatlivet med venner og feire spesielle begivenheter med familien eller forretningsforbindelser. Vi har også luksusyachter for et eksklusivt eventyr, romslige katamaraner, motorbåter og mye mer. Ta en titt på nettstedet vårt for å se alle aktivitetene på Tenerife Sør som er tilgjengelige for umiddelbar leie.

Paradisstrender

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Strendene på Tenerife Sør er fulle av sjarm og skjønnhet, og de gylne sandstrendene minner om strendene i Karibia. Her finner du familiestrender med alle fasiliteter og perfekt badevann. Tilbring en dag i solen på blant annet Playa El Duque, Playa Fañabé, Playa La Troya, Playa El Camisón, Playa de Los Cristianos og Playa Las Vistas.

Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort

Mange av strendene på Tenerife Sør har bølgebrytere som beskytter dem mot bølgene, noe som gjør dem ideelle for barn og hele familien. Du finner også spesielle steder med gode bølger for vannsport som windsurfing og kitesurfing.

Temaparker og badeland på Tenerife Sør

Siam Park, badeland i Tenerife Sør

Kom og opplev følgende fornøyelsesparker på Tenerife Sør sammen med familie og venner:

 • Siam Park: er en utrolig park i Tenerife Sør med verdensomspennende berømmelse. Innenfor fasilitetene kan du glede deg over svømmebassenger, gigantiske sklier og ekstreme vannattraksjoner.
 • Aqualand: Nyt vannattraksjoner med tema der barn er de som liker mest. Også i Aqualand er det forskjellige delfinshow, svømming og fantastisk akrobatikk.

Kom i kontakt med dyrelivet, rusle gjennom naturen og ta vakre bilder av eksotiske dyr.

Jungle Park Tenerife (3)

 • Jungle Park: barn er de som liker dyreparkene på Tenerife Sør mest. Jungle Park er hjemmet til mer enn 500 dyrearter i et fantastisk naturlig miljø. Her kan du vandre blant vakre skoger, bekker, hengebroer og fossefall. Du kan også glede deg over fantastiske show av rovfugler som flyr og piruetterer gjennom luften.
 • Monkey Park: Velkommen til apeparadiset i Tenerife sør. I denne parken lever apene i frihet, du kan ta bilder med dem og mate dem med frukt.

Hva med å gå på spa nå?

Agua Termal Spa Tenerife Sør (1)

 • Aqua Club Termal: det største avslapningsspaet på Tenerife Sør. Legg spenningene til side og pust rolig, her finner du forskjellige antistress- og avslapningstjenester. Nyt massasje, skjønnhetspleie, termalterapi og mye mer.

Dykk ned i vannsportsgleden på Tenerife Sør

Royal Delfin Tenerife Katamaran-tur med transport (7)Sør på Tenerife kan du nyte et bredt utvalg av vannsport:

 • Snorkling: Dykk grunt for å svømme med skilpadder og fargerike fisker.
 • Dykking: På Tenerife Sør finner du forskjellige dykkerskoler som kan introdusere deg for denne sporten eller perfeksjonere ferdighetene dine. Dykk i krystallklart, godt opplyst vann på opptil 30 meters dyp. Oppdag Tenerifes undervannsverden, det steinete landskapet og det rike biologiske mangfoldet.

Safari med kajakk på Tenerife Sør (1)

 • Kajakkpadling: en av de morsomste og mest spennende aktivitetene sør på Tenerife. Sett deg i en kano sammen med vennene dine og seil gjennom bølgene.
 • Jet ski ing: en annen av aktivitetene du ikke kan gå glipp av i planene dine på Tenerife Sør. Jetski er fulle av moro. Sett deg om bord og oppdag kystens grotter og klipper.
 • Parascending: Du blir festet til en fallskjerm som drives av en båt til du svever gjennom luften. Du vil føle deg som en måke som flyr over havet på Tenerife Sør.
 • Banana Boat og Fly Fish: to utrolige oppblåsbare båter der du vil oppleve unike følelser.

Utflukter rundt omkring på øya

tenerife dagstur teide masca icod garachico

Gå ikke glipp av muligheten til å utforske Tenerifes hemmeligheter. Vi tilbyr ulike delte og private utflukter som tar deg med til de mest interessante turiststedene på øya. Se menyen over for utfluktene som er tilgjengelige for å besøke Teide nasjonalpark, vandre gjennom fjellene på Tenerife, gå gjennom de emblematiske landsbyene og besøke de viktigste byene. På en guidet utflukt kan du lære om historien og kulturen på hvert enkelt sted sammen med dyktige og engasjerte guider. I tillegg får du muligheten til å smake på kanariske smaker og besøke private steder. Du kan ikke gjøre dette på egen hånd, så legg alt i våre hender.

Opplevelsesidretter

Hvis du kommer til Tenerife på jakt etter eventyr, finner du det her. Gjør deg klar for spennende opplevelser i luften og på bakken.

Quad Safari Tenerife15.min

 • Quadsafari: Nyt et uforglemmelig eventyr på en Quad, du trenger bare å være over 18 år og vise frem førerkortet ditt. Barn over 8 år er tillatt på firhjulingen. Det går gjennom vanskelige løyper med bratte bakker, steiner og skremmende kurver.
 • Jeep- og Buggy-turer: Moroa tar ikke slutt, klatre om bord i disse utrolige maskinene fulle av moro og adrenalin.
 • Paragliding: fly over det fjellrike landskapet på Tenerife Sør, føl deg som en fugl og oppdag øya fra et annet perspektiv. Vi anbefaler paragliding-hopp for en romantisk date, du vil gjøre kjæresten din målløs og enda mer forelsket i deg.

Fotturer

Privat utflukt til Teide (7)

Oppdag Tenerifes ville side med sine mange muligheter til å nyte naturen. En av de mest populære rutene er oppstigningen til Teide-toppen, som ligger i El Teide nasjonalpark, omgitt av trær, vulkansk landskap og frisk vind. Du får muligheten til å overnatte i parken og nyte verdens vakreste, klare nattehimmel. Vilaflor er en vakker landsby midt i et vulkansk landskap, gå rundt og ta bilder i det lunare landskapet og fortell vennene dine at du har reist til en annen planet. Du kan også gå Barranco del Inferno i Costa Adeje, en vanskeligere rute, men med en vakker foss på slutten som belønning for innsatsen.

Stjerneturisme

Teide by Night Tenerife (4)

I Teide nasjonalpark ligger det en astronomisk stasjon der man kan observere solen og andre stjerner i kosmos. Dette er et av de beste stedene i verden for stjernekikking, for her kan du se opptil 83 stjernebilder fra en klar himmel. Nattutflukter til Teide gir deg muligheten til å beundre verdensrommet gjennom observatoriets kraftige teleskoper.

Alle aktivitetene og opplevelsene på Tenerife Sør som er oppført i denne teksten, er tilgjengelige på nettstedet vårt, og det er bare å skrive til oss for å bestille. Vi stiller vår WhatsApp til din disposisjon, slik at du kan skrive til oss når du vil. Stol på at vi tar deg med til Tenerife og lar deg nyte dens sjarm. Takket være vår lange erfaring i bransjen vet vi hva kundene våre trenger og hvordan vi kan tilfredsstille dem.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.