Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Ting at lave i Tenerife Syd

Vi foreslår forskellige aktiviteter og ting at lave på Tenerife Syd, der passer til enhver smag. Vi har planer om at have det sjovt, slappe af, nyde naturen, stranden eller havet. Oplev charmen ved den sydlige del af Tenerife, hvor solen altid skinner, og det sjove aldrig slutter. Nyd de utrolige gyldne sandstrande i Costa Adeje, Playa de Las Américas og Los Cristianos. Kommunen Arona er en af de mest turistede på øen og tilbyder flere overnatningsmuligheder, gode restauranter og terrasser med udsigt over havet og fritidsmuligheder dag og nat. Lufthavnen på den sydlige del af Tenerife er Reina Sofía International Airport, som er travl hele året rundt.

Playa Troya - Costa Adeje Beach (11)

Læs videre for at finde ud af, hvad du kan lave på Tenerife Syd i løbet af din ferie. Hvis du gerne vil booke en af vores aktiviteter, så skriv til os på WhatsApp, og vi vil med glæde hjælpe dig. Vi har været i branchen i mere end et årti, og vi ved godt, hvordan vi skal tilfredsstille vores kunder, vi tilpasser os dine præferencer, bare skriv til os for at chatte.

Bådudflugter

Katamaran tur i tenerife privat og delt (1).min

Nyd en afslappende dag på havet om bord på en båd, der besøger Cliffs of Los Gigantes. Benyt lejligheden til at solbade og få lidt kulør på huden. Turene inkluderer hvalsafari i deres naturlige omgivelser og et stop ved stranden for at svømme og snorkle.

Delfiner springer på Tenerife Syd Lej en sejlbåd til en romantisk tur med din partner. Private bådture er ideelle til at dele privatlivet med venner og fejre særlige begivenheder med din familie eller forretningsforbindelser. Vi har også luksusyachter til et eksklusivt eventyr, rummelige katamaraner, motorbåde og meget mere. Gennemse vores hjemmeside for at se alle de aktiviteter på Tenerife Syd, der kan lejes med det samme.

Paradisets strande

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Strandene på Tenerife Syd er fulde af charme og skønhed, og de gyldne sandstrande minder om strandene i Caribien. Nyd familiestrande med alle faciliteter og perfekt vand til svømning. Kom og tilbring en dag i solen på Playa El Duque, Playa Fañabé, Playa La Troya, Playa El Camisón, Playa de Los Cristianos, Playa Las Vistas, blandt andre.

Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort

Mange af strandene på Tenerife Syd har bølgebrydere, der beskytter dem mod bølgerne, hvilket gør dem ideelle for børn og hele familien. Du kan også finde specifikke steder med gode bølger til vandsport som windsurfing og kitesurfing.

Temaparker og vandlande på Tenerife Syd</h2
Siam Park, vandland i Tenerife Syd

Kom og nyd de følgende forlystelsesparker i Tenerife Syd med din familie og dine venner:

 • Siam Park: er en utrolig park i Tenerife Syd med verdensomspændende berømmelse. Inden for dens faciliteter kan du nyde swimmingpools, gigantiske rutsjebaner og ekstreme vandattraktioner.
 • Aqualand: Nyd tematiserede vandattraktioner, hvor børn er dem, der nyder det mest. I Aqualand er der også forskellige delfinshows, hvor de svømmer og laver fantastisk akrobatik.

Kom i kontakt med dyrelivet, slentre gennem naturen og tag smukke billeder af eksotiske dyr.

Jungle Park Tenerife (3)

 • Jungle Park: Børn er dem, der nyder de zoologiske haver på Tenerife Syd mest. Jungle Park er hjemsted for mere end 500 dyrearter i et fantastisk naturligt miljø. Gå rundt blandt smukke skove, vandløb, hængebroer og vandfald. Du kan også nyde fantastiske shows med rovfugle, der flyver og laver piruetter gennem luften.
 • Abepark: Velkommen til abeparadiset i Tenerife Syd. I denne park lever aberne i frihed, og man kan tage billeder med dem og fodre dem med frugt.

Hvad med at tage i spa nu?

Agua Termal Spa Tenerife South (1)

 • Aqua Club Termal: den største afslapningsspa på Tenerife Syd. Lad spændingerne ligge og træk vejret let, her finder du forskellige antistress- og afslapningstjenester. Nyd massage, skønhedsbehandlinger, termalterapi og meget mere.

Dyk ned i de sjove vandsportsaktiviteter på Tenerife SydRoyal Delfin Tenerife katamaran-tur med transport (7)

På den sydlige del af Tenerife kan du nyde en bred vifte af vandsport:

 

 • Snorkling: Dyk ned på lavt vand for at svømme med skildpadder og farverige fisk.
 • Dykning: På Tenerife Syd finder du forskellige dykkerskoler, der kan introducere dig til denne sport eller perfektionere dine færdigheder. Dyk i krystalklart, veloplyst vand på op til 30 meters dybde. Oplev Tenerifes undervandsverden, det klippefyldte landskab og den rige biodiversitet.

Safari med kajak i Tenerife Syd (1)

 

 • Kajak: En af de sjoveste og mest spændende aktiviteter på den sydlige del af Tenerife. Hop i en kano med dine venner og sejl gennem bølgerne.
 • Jetski: en anden af de aktiviteter, du ikke må gå glip af i dine planer på Tenerife Syd. Vandscootere er fulde af sjov. Stig om bord, og oplev kystens huler og klipper.
 • Parascending: Du bliver fastgjort til en faldskærm, der drives frem af en båd, indtil du svæver gennem luften. Du vil føle dig som en måge, der flyver over havet på Tenerife Syd.
 • Banana Boat og Fly Fish: to utrolige oppustelige både, hvor du vil opleve unikke følelser.

Udflugter rundt omkring på øen

tenerife dagstur teide masca icod garachico

Gå ikke glip af muligheden for at udforske Tenerife og lære dens hemmeligheder at kende. Vi tilbyder forskellige fælles og private udflugter, der tager dig til de mest interessante turiststeder på øen. Se menuen ovenfor for de udflugter, der er tilgængelige for at besøge Teide National Park, gå gennem Tenerifes bjerge, gå gennem dens emblematiske landsbyer og besøge dens vigtigste byer. Gennem en guidet udflugt vil du kunne lære om historien og kulturen på hvert sted med ekspertguider, der er engagerede i deres arbejde. Derudover får du mulighed for at smage kanariske smagsoplevelser og komme ind på private steder. Du kunne ikke gøre dette på egen hånd, så overlad alt til os.

Eventyrlige sportsgrene

Hvis du kommer til Tenerife på udkig efter eventyr, finder du det her. Gør dig klar til spændende oplevelser i luften og på jorden.

Quad Safari Tenerife15.min

 • Quadsafari: Nyd et uforglemmeligt eventyr på en Quad, du skal bare være over 18 år og fremvise dit kørekort. Børn over 8 år er tilladt på quad’en. Det går gennem vanskelige stier med stejle skråninger, klipper og skræmmende kurver.
 • Jeep- og buggy-ture: Det sjove stopper ikke, klatr ombord på disse utrolige maskiner fulde af sjov og adrenalin.
 • Paragliding: Flyv over de bjergrige landskaber på Tenerife Syd, føl dig som en fugl, og oplev øen fra et andet perspektiv. Vi anbefaler paragliding til en romantisk date, du vil efterlade din kæreste målløs og endnu mere forelsket i dig.

Vandreture

Privat udflugt til Teide (7)

Oplev Tenerifes vilde side med dens forskellige muligheder for at nyde naturen. En af de mest populære ruter er opstigningen til Teide-toppen, der ligger i El Teide National Park, omgivet af træer, vulkanske landskaber og frisk vind. Du får mulighed for at overnatte i parken og nyde den smukkeste klare nattehimmel i verden. Vilaflor er en smuk landsby midt i vulkanske landskaber, gå rundt og tag billeder i dens lunare landskab og fortæl dine venner, at du er taget til en anden planet. Du kan også vandre Barranco del Inferno i Costa Adeje, en sværere rute, men med et smukt vandfald for enden som belønning for anstrengelserne.

Stjerneturisme

Teide by Night Tenerife (4)

I Teide National Park er der en astronomisk station, hvor man kan observere solen og andre stjerner i kosmos. Det er et af de bedste steder i verden til stjernekiggeri, da der er en klar himmel, hvorfra man kan se op til 83 stjernebilleder. Natudflugter til Teide giver dig mulighed for at beundre det uendelige rum gennem observatoriets kraftige teleskoper .

Alle de aktiviteter og ting at lave på Tenerife Syd, der er nævnt i denne tekst, er tilgængelige på vores hjemmeside, bare skriv til os for at foretage din reservation. Vi stiller vores WhatsApp til din rådighed, så du kan skrive til os, når du vil. Stol på, at vi tager dig med til Tenerife og nyder dens charme. Takket være den lange erfaring, vi har i sektoren, ved vi, hvad vores kunder har brug for, og hvordan vi kan tilfredsstille dem.

Book via WhatsApp

Anbefalede ting at gøre på Tenerife syd

Bådcharter på Tenerife syd

Bådture på Tenerife syd

Fiskeri charterskibe på Tenerife syd

Ø-ture på Tenerife syd

Safaritur på quadcykel på Tenerife syd

Tematiske parker på Tenerife syd

Vandsport på Tenerife syd

Book via WhatsApp

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: