Prva objava: 17 marca, 2024 |

Tematski parki na Južni Tenerife
Vodni in tematski parki na južnem Tenerifu

V tem vodniku si oglejte ponudbo vodnih in tematskih parkov na južnem Tenerifu. Preberite, zakaj bi jih morali obiskati, in kako priti do vstopnic. Vse dejavnosti, ki jih najdete spodaj, so na voljo na našem spletnem mestu. Pišite nam na WhatsApp, kadar koli želite, na voljo smo vam za razjasnitev vaših dvomov in rezervacije.

Zabaviščni parki, narava, živalski vrtovi in živalske predstave na jugu Tenerifov

Svojo družino, zlasti otroke, odpeljite v tematske parke na južnem Tenerifu in uživajte v čudovitih dneh, obkroženi z naravo in živalskim svetom. To je odlična priložnost, da se nadihate svežega zraka, se družite in okrepite družinske vezi v svetu, ki ga tehnologija vse bolj moti. Vsi tematski parki na tem seznamu so na voljo na naši spletni strani, za vstopnice pa nam pišite na WhatsApp.

Odkrivajte divje živali v parku Jungle

Jungle Park Tenerife (4)

Obiščite park Jungle Park na jugu Tenerifov in doživite edinstveno izkušnjo v stiku z divjim svetom. To je čudovita džungla z drevesi, slapovi, potoki, čarobnimi potmi in visečimi mostovi. Tu srečno in v harmoniji živi več kot 500 različnih vrst živali. Ena glavnih zanimivosti parka je predstava ptic roparic, ki v zraku izvajajo trike in s tem dokazujejo svojo inteligenco in moč.

Učite se o ohranjanju vrst v Opičjem parku

opičji park na južnem Tenerifu

Park opic je namenjen ohranjanju ogroženih živali in je naravno svetišče za opice, ki živijo v popolni svobodi. Opazujte jih, kako se sprehajajo med drevesi in mahajo z repi. Približajte se jim in jih fotografirajte ter jim podarite nekaj sadja. Našli boste opice različnih vrst in velikosti, ki so igrive in z veseljem sprejemajo obiskovalce. V parku živijo tudi drugi primati, ptice in plazilci.

Voz kamele v Camel Parku

kamelji park na jugu Tenerifov

Preživite nepozaben dan v tem mirnem živalskem vrtu s prijaznim vzdušjem. Uživajte v čudovitih papagajih, piščancih, racah, oslih, ovcah in kozah, ki jih vzgajajo z ljubeznijo in predanostjo. Če imate s seboj otroke, izkoristite priložnost in jim pokažite čare življenja živali. Zvezde parka so kamele, vsaka s svojim imenom in posebno zgodbo. Na kameli lahko varno jahate 30 minut . Spodaj najdete podrobnosti o tem in ostalih parkih, tako da se boste lahko seznanili z njihovimi značilnostmi in opravili rezervacijo.

Zabava v vodi v vodnih parkih južnega Tenerifa

Siam Park, vodni park na južnem Tenerifu

Tukaj je seznam najboljših vodnih parkov na južnem Tenerifu, kjer se lahko ohladite, uživate na soncu, se spuščate po toboganih, igrate, plavate, občutite adrenalin in še več. Ste pripravljeni?

Ponorite se v zabavo v Aqualandu

Pripravite se na dan, poln zabave in razvedrila. Uživajte v delfinariju in neverjetnih atrakcijah, kot so Kamikaze, Super slalom, Twister, Anakonda in številne druge. V slike ujemite trenutke, polne veselja in zabave, ko se podate na najbolj ekstremne atrakcije v parku. Pri nas kupite vstopnice za Aqualand in se z družino zabavajte in ohladite v vodi.

Obnovite svoje čute in doživite močna čustva v parku Siam

Siam Park, vodni park na jugu Tenerifov

Uživajte v edinstvenih atrakcijah v tem čudovitem parku v tajskem slogu, ki je največji v Evropi in eden najboljših na svetu. Prejmite velik odmerek adrenalina in zabave v njegovih neverjetnih atrakcijah za vse starosti ter mestih za sprostitev, trgovinah, restavracijah in predstavah morskih levov. Njegove atrakcije so razdeljene v tri kategorije: družinske, sprostitvene in adrenalinske, pri čemer lahko slednje sprožijo močna čustva.

    • Velikanski val je največji na svetu
    • Drsališče Kamikaze je najvišje in najhitrejše na svetu
    • Na umetni plaži s pravim peskom je veliko ležišč za sprostitev in počitek
    • Astra Singha Water Roller Co ima več sprememb smeri ter vožnjo navzgor in navzdol s hitrostjo več kot 65 km/h
    • V stolpu moči se boste spustili s hitrostjo 80 km/h, medtem ko boste šli skozi akvarij, poln mant in morskih psov.

Vstopnica Twink

Ponujamo vam dvojno vstopnico za uživanje v dveh vodnih parkih po posebni ceni. Prvi je park Siam na južnem Tenerifu, o katerem smo vam že povedali in za katerega vemo, da ga želite obiskati. Drugi je Loro Parque na drugi strani otoka. V tem čudovitem parku domuje največja koncentracija papig na svetu, ki izvajajo zabavne predstave za zabavo obiskovalcev. V parku živijo tudi druge vrste sesalcev, plazilcev, ptic, opic, mačk in vodnih živali. Pravijo, da je eden najboljših živalskih vrtov na svetu.

Če želite dostopati do dvojne vstopnice ali katere koli druge vstopnice za vodne in tematske parke na južnem Tenerifu, nam zdaj pišite na naš WhatsApp. Z veseljem vam bomo pomagali, da boste med počitnicami uživali v senzacionalnih dogodivščinah. Na koncu vsake dejavnosti boste našli tudi kontaktni obrazec, prek katerega lahko opravite rezervacijo.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: