Какво да правите в Тенерифе на Свети Валентин

Какво да правите в Тенерифе на Свети Валентин

Днес ви представяме най-добрите предложения за празнуване на Деня на влюбените в Тенерифе. Той се празнува на всеки 14 февруари и е ден за вечно влюбените, гаджетата и съпрузите, но също така е ден, който да споделите с приятелите и семейството си. Важното е да отпразнуваме радостта от това, че в живота ни има любов и приятелство.

Предлагаме ви няколко чудесни идеи, които съчетават романтика и приключения, за да се възползвате максимално от този ден.

Размяна на подаръци и картички

Това е основното занимание на деня, което не можете да забравите. В Тенерифе е прието да се разменят картички, известни като „валентинки“, които са във формата на сърца и любовни фрази.

Картичките се придружават от червени рози, шоколадови бонбони, кава и шампанско. Кошниците с подаръци също са много популярни, трябва да проучите какво харесва партньорът ви и да го изненадате с изненада.

Чартър на яхта

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Тенерифе предлага много дейности, но сред най-подходящите за влюбените са разходките с яхта.

Можете да наемете луксозна лодка, например яхта или платноходка. Всичко, което можете да си представите, за да впечатлите партньора си. По време на пътуването можете да се доближите до мястото, където преминават китоподобните, за да се насладите на техния чар и да оживите романтичната среща.

Ако искате да празнувате с приятели, препоръчваме ви екскурзия с катамаран за групи, за да плавате по океана под съпровода на хубава музика и добра атмосфера.

Водни спортове

Parascending in Tenerife South

Насладете се на екстремни дейности, които да споделите с партньора си с много адреналин и забавление. Ще можете да плавате по водите на океана с каяк за двама души. Двамата заедно под слънцето в естествен пейзаж с голяма красота.

Предлагаме ви и парашутизъм като двойка, усещането за толкова много емоции заедно ще ви помогне да укрепите любовта си. Ако търсите повече забавление, можете да отидете на гребен сърф като двойка и да се забавлявате на вълните.

Друга страхотна идея е да се гмуркате и да се шмугвате с шнорхел. Открийте морското дъно на Тенерифе заедно, хванати за ръце.

Ден на плажа

Playa Troya - Costa Adeje Beach (8)

Плажът е най-доброто място за споделяне на един романтичен ден.

Планирайте специално ястие, на което да се насладите на плажа. Направете си пикник по залез със сирене, шоколад и вино. За да бъде всичко перфектно, изведете партньора си по залез слънце, за да се насладите на най-романтичните залези, които някога сте виждали.

Романтични вечери

Que hacer en Tenerife en el dia de San Valentín

Това е един от най-популярните начини да завършите деня на острова. Различните ресторанти и хотели са подготвени да осигурят романтична атмосфера и да представят специални ястия.

Ако решите да отседнете в хотел на острова, ще намерите стая, пълна с червени рози, за да се почувствате вие и вашият партньор в рая на любовта за двама.

Сега, когато вече знаете какво да правите в Тенерифе на Свети Валентин, не пропускайте възможността да покажете на партньора си колко много го обичате и какво сте готови да направите, за да го докажете. Можете да се възползвате от тези идеи и да съставите уникален план за двама ви.

Водни спортове в Тенерифе

Наемане на лодка в Тенерифе

Обиколки на острова в Тенерифе

Препоръчани неща за правене в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Той е градски плаж, много популярен в района на...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...