Романтични неща за правене в Тенерифе

Романтични неща за правене в Тенерифе

Guide

В Тенерифе има много възможности да отпразнувате важни моменти и да ги споделите с тези, които обичате най-много. Ако сте изчерпали идеите си да изненадате партньора си, тук можем да ви помогнем. Днес ще поговорим за най-добрите романтични неща за правене в Тенерифе. Вземете любовта на живота си, за да се насладите на Тенерифе и да откриете очарованието му.

Най-добрите идеи за романтично бягство в Тенерифе

По-долу ще намерите нашия списък с романтични неща за правене в Тенерифе. Насладете се на специална и незабравима среща с партньора си.

Наблюдение на китове и делфини

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

С лодка под наем в Тенерифе можете да достигнете до районите, където преминават делфини и китове. Това е романтично занимание, с което да отпразнувате любовта си и да споделите с морските животни в дивата природа. Делфините излъчват симпатия, докато минават покрай тях, и докосват сърцата на всички участници.

Най-добрият момент да признаете любовта си е, когато сте пред скалите Лос Гигантес. Тези огромни каменни стени създават магическа и омагьосваща атмосфера.

Пикник на плажовете на Тенерифе

Ако има нещо, което допринася за романтиката, то това е споделянето на вкусна храна на плажа с вино, шоколад и червени рози.

Вечерта можете да се насладите на най-красивия и романтичен залез, който някога сте виждали заедно.

Гледане на звезди в нощното небе

Teide by Night Tenerife (1)

Националният парк Тейде е прекрасна и омагьосваща природна среда. Там ще намерите астрономическа обсерватория с най-добрите условия, за да се любувате на нощното небе с яснота.

Споделете любовта си към звездите и съзвездията с партньора си. Подгответе няколко хубави думи, които да прошепнете на ухото на партньора си, докато той или тя се взира в необятността на космоса.

Екскурзии до винарски изби с дегустация на вино

Препоръчваме ви да си поръчате екскурзия до някоя от винарските изби на Тенерифе, които са едни от най-добрите в света. Възползвайте се от възможността да вдигнете тост за любовта си с чаша от най-доброто вино на Тенерифе.

Посещение на селския парк Анага

Anaga Tenerife

Лавровите гори на Тенерифе са пълни с магия и притежават неповторим чар. Насладете се на един ден за двама в най-красивата гора на Канарския архипелаг.

Възхищавайте се на красотата на дивата флора и се разхождайте сред върби, лаври, лишеи и други растителни видове.

Пътека на сетивата в Анага

Всички знаем, че Тенерифе предлага широк спектър от пътеки, подходящи за всички вкусове. Но по този повод бихме искали да ви препоръчаме пътеката на сетивата в Анага – вълшебен маршрут, който да споделите с партньора си и да зарадвате сетивата си.

По този маршрут ще можете да посетите омагьосани места, които предлагат различни усещания за всяко от сетивата. Има различни табели, които ви указват къде да усетите миризми, да видите, да докоснете и да чуете.

Така стигаме до края на нашия списък с романтични неща за правене в Тенерифе. Събрали сме различни варианти на типичната вечеря в ресторант. Предлагаме ви да усетите всичко, което Тенерифе предлага, и да се насладите на неговите плажове, вина и омагьосани гори.

Гледане на китове в Тенерифе

Обиколки на острова в Тенерифе

Препоръчани неща за правене в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Време е да поговорим за басейните и пързалките....

Плажове в Тенерифе

Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...