Első közzététel: március 11, 2024 |

Vízi sportok a oldalon. Tenerife Dél
Vízi sportok Tenerife déli részén

Tapasztalja meg a vízi sportok izgalmát Tenerife déli részén, és készüljön fel az extrém kalandokra. Tenerife világszerte ismert kiváló éghajlatáról és kristálytiszta tengeréről. Tökéletes feltételekkel rendelkezik a különböző vízi sportok gyakorlásához, amelyekről az alábbiakban mesélünk. De először is szeretnénk emlékeztetni arra, hogy bármikor számíthat a tanácsainkra, írjon nekünk közvetlenül a WhatsAppunkra, hogy további információkat kérjen és foglaljon. A vízi sportok Tenerife déli részén biztonságosak és szórakoztatóak, a tökéletes és felejthetetlen élmény érdekében mindig képzett oktatók útmutatását élvezheti.

A legjobb vízi sportok Tenerife déli részén

Akár kezdő, akár tapasztalt, Tenerife Dél izgalmas és adrenalinnal teli vízi tevékenységekkel várja Önt. Készen állsz arra, hogy vízre szállj és szórakozz Tenerife kék tengerében?

Merüljön el a kristálytiszta vízben

Íme néhány ok, amiért Tenerife Dél a tökéletes hely a búvárkodásra:

  • Biodiverzitás: Tenerife déli részének vizei alatt számos állat- és növényfaj található, amelyek egyszerre nagyon érdekesek és vonzóak azok számára, akik szenvedélyesen szeretik a tengert és annak szépségeit.
  • Merülőhelyek: Ebben a régióban számos merülőhelyet talál. Mindenki számára van valami, a parthoz közeli helyektől a legmélyebb és legtávolabbi, akár 30 méter mély kristálytiszta vízzel
  • Búváriskolák: Tenerife déli részének búváriskoláiban profi oktatást kaphatsz. Ha kezdő vagy, itt merülhetsz először. A profiknak haladó tanfolyamokat kínálunk.

Szafari kajakkal Tenerife déli részén (1)

A búvárkodás az egyik leghíresebb vízi sport Tenerifén, köszönhetően a víz minőségének és a víz alatti tájak szépségének. Ha nem akarsz túl mélyre merülni, akkor sznorkelezhetsz is.

Kajakozás az öbölben

Szafari kajakkal Tenerife déli részén (1)

Fedezze fel a tengeren való hajózás új módját, érezze a hullámokat és csodálja meg a partvidék csodálatos kilátását. Kajakkal olyan helyekre is eljuthat a tengeren, ahová csak hajóval lehet eljutni. Képzelje el, milyen érzés felfedezni Tenerife meredek szikláit, és milyen kicsinek érezni magát a mérhetetlenségük előtt.

Vezessen gyors jet-skivel

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Ami a jet-skiket annyira népszerűvé teszi a vízi sportok között Tenerife déli részén, az a könnyű vezethetőségük és a szabadság érzése, amit nyújtanak. Utazzon nagy sebességgel a hullámok felett, és érezze a szelet az arcában. Ez egy egyedülálló élmény, amelyet mindenki élvezni fog. Vigyen magával egy utast, és szorozza meg az örömöt kettővel. Érjen el nagy sebességet, pörögjön és ugorjon a vízbe, hogy még szórakoztatóbb és észbontóbb élményben legyen része.

Repülj a levegőben a Parascendinggel

Parascending Tenerife déli részén

A parascending egy olyan tevékenység, ahol egy motorcsónak által vontatott ejtőernyőhöz van kötve. Amikor a hajó növeli a sebességét, akár 50 méter magasra is emelkedhetsz a levegőben. Fedezze fel a repülés érzését, és nézze a partvidéket a levegőből, ahogy a madarak teszik.

Kapaszkodjon fel a banánhajó fedélzetére, kapaszkodjon erősen

banánhajó tenerife

Élvezze a kellemes utazást a tengeren, miközben érzi a hullámokat a lába alatt és a tengeri szellőt az arcán. Kapaszkodjatok erősen, mert amikor a banánhajó rázkódik, mindenkit a vízbe dob. Ez egy olyan tevékenység, amelyet csoportosan végeznek, biztonságos és nagyon szórakoztató.

Kipróbáld a Flyboarding Extreme mókát!

Flyboard Tenerife déli részén

Éljen át egy másfajta élményt a vízben. A résztvevők egy jet skihez csatlakoztatott propulziós deszkán szárnyalnak a levegőben. Szórakozzanak nagy sebességgel kanyarokat és ugrásokat végrehajtva. Egy tevékenység a legmerészebbeknek és a legkalandvágyóbbaknak.

Az összes itt említett tenerifei déli vízi sport elérhető a weboldalunkon. Foglaljon most, csak írjon nekünk a WhatsAppon, hogy jelezze az időpontot és a helyek számát. Vannak vízisport csomagjaink is, amelyek tartalmazzák a jet ski-t, a parascendinget és a műlegyes horgászatot, tegye mindezt egy foglalással és kedvező áron. A részletekért és a foglaláshoz tekintse meg az alább felsorolt elérhető tevékenységeket. Várjuk Önt az örök napsütés szigetén, ahol az álmok valóra válnak.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: