Ting å gjøre i La Caleta

Ting å gjøre i La Caleta

Guide

På denne siden finner du de beste og mest anbefalte tingene å gjøre i La Caleta. La Caleta er et rolig feriested som ligger sør på Tenerife i Costa Adeje.

Sjekk ut vår oppsummering av de beste tingene å gjøre i La Caleta for å få mest mulig ut av ferien:

 • Ulisensiert båtutleie
 • Båttur for å se hvaler og delfiner
 • Snorkling med skilpadder på Tenerife
 • Vannsportpakke

La Caleta

Å tilbringe ferien i La Caleta er en flott mulighet for båtturer, hvalsafari og utendørsaktiviteter. Hold kontakten med naturen og kjøl deg ned i det herlige vannet i Atlanterhavet.

La Caleta er en svært innbydende fiskerlandsby som er verdt et besøk for å hvile og lade batteriene. De som besøker oss og blir kjent med La Caleta forelsker seg i smakene og det turkise vannet. De sier at de skal tilbake til La Caleta på sin neste ferie på Tenerife. Mange utlendinger kjøper eiendommer i La Caleta for ferien.

Elskere av god mat kommer ofte for å nyte sjømaten fra La Caleta, kjent for å være den beste på øya. Ikke gå glipp av muligheten til å komme og slappe av, dele et glass vin og smake på deilig gastronomi foran havet.

Reina Sofia flyplass

Den nærmeste flyplassen til La Caleta er Tenerife South Airport TFS, kjent som Reina Sofia. Den forbinder Tenerife med ulike land i Europa og Afrika via 150 flyselskaper. I vintersesongen opplever det en økning i flyreiser på grunn av passasjerer som kommer til Tenerife på jakt etter et varmere klima. Det er den største flyplassen på øya og best utstyrt for å møte behovene til reisende. Du kan komme deg fra flyplassen til viken med buss, leiebil og taxi. Transporttjenesten ligger foran flyplassen.

Båter til leie i La Caleta

Ting å gjøre i La Caleta

En av de mest populære tingene å gjøre i La Caleta er å leie en båt for å seile i Atlanterhavet. Av denne grunn starter vi vår liste over aktiviteter med de beste alternativene for båter til leie på Tenerife og listen over aktiviteter du kan gjøre om bord.

Båtutleie uten skipper eller lisens

Dette er en fabelaktig aktivitet for å ta med familie og venner på seiltur mens du kjører båten. Bareboater er små og enkle å kjøre. Det beste med denne båttypen er at du ikke trenger skipper og fordi de er lette å kjøre trenger du ikke gyldig båtsertifikat slik du gjør med større båter.

Vi anbefaler følgende alternativer for å få deg til å føle deg som en sjømann og seile lykkelig langs kysten av Tenerife:

 • RIB-båt i Tenerife Sør Puerto Colon (ingen lisens kreves)
 • Yachtcharter i Tenerife Sør uten skipper (ingen båtlisens kreves)

Utleie av seilbåt

tenerife sailing Boat Charter Kosamui

Vi anbefaler at du inkluderer leie av seilbåt på Tenerife som en av tingene du kan gjøre i La Caleta. De er flotte båter med de beste funksjonene. De er ideelle for en tur ut på havet og nyte en avslappende dag ute.

Reiseruten inkluderer et besøk til stedet der hvalene går forbi. Du vil kunne se hvaler, delfiner og andre marine arter som lever nær kysten av Tenerife. De små seilbåtene har i gjennomsnitt plass til opptil 12 personer. Reiseruten er utformet for å tilfredsstille de vanligste forespørslene fra våre kunder, men vi kan tilpasse oss dine forespørsler. Alt du trenger å gjøre er å skrive til oss på WhatsApp for å chatte.

Seilturer lar deg dele med dine kjære i fullstendig privatliv. Mens du er på et av favorittstedene for dykkere, kan du dykke dypere for å snorkle. Du vil bli overrasket over det store biologiske mangfoldet på Tenerifes kystlinje.

Her er to av våre beste seilbåter på Tenerife:

 • Små seilbåtcharter på Tenerife Sør
 • Seilyacht charter på Tenerife med Kosamui

Båter uten skipper (med lisens)

Vi gir deg båter du kan kjøre selv. Hvis du vil seile på havet der du er kaptein, har vi det du trenger. Båter uten skipper står til din disposisjon slik at du kan ta med familie og venner på tur langs kysten av Tenerife.

Du må ha gyldig båtsertifikat for å kjøre båtene. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne. Sjekk vår båt uten skipper på Tenerife (båtlisens kreves).

Luksusyachter på Tenerife Sør

Hvis listen over aktiviteter i La Caleta inkluderer en flukt til havet, men du ønsker å gjøre det på best mulig måte, anbefaler vi en luksusyacht. Våre yachter er designet for maksimal komfort for våre gjester.

En luksusyacht er som å bo i et palass, alt er designet for å tilfredsstille de mest krevende smaker. Med en luksusyachtcharter er mannskap, måltider og drikke inkludert. Reiseruten er lagt opp for at du skal nyte havet til det fulle. Fiske- og snorkleutstyr er også inkludert for å få mest mulig ut av ferien. Nyt ombord på vår luksusyacht på Tenerife Astondoa 40.

Privat båt charter

Neptuno Tenerife Private Boat Charter

Privat båtcharter er en annen av tingene du kan gjøre på Tenerife som lar deg nyte ferien slik bare lokalbefolkningen vet hvordan de skal gjøre. Vi inviterer deg til å leie en privat båt for å feire spesielle begivenheter om bord.

Inviter venner og familie til å feire spesielle begivenheter. Ta med partneren din på en romantisk ferie og vis dem hvor mye du elsker dem. Dette er en fantastisk aktivitet for å ta med arbeids- eller forretningsteamet ditt for å stresse ned og nyte livet på sjøen.

Våre kunder leier ofte private båter på Tenerife for feiringer:

 • Bursdager
 • Bryllupsdager
 • Utdrikningslag
 • Graderinger
 • Og mye mer

Motorbåter

Det er et bredt utvalg av aktiviteter å gjøre i La Caleta. Foretrekker du adrenalin og kjenner vinden i ansiktet, anbefaler vi å leie en motorbåt. Følelsen er annerledes enn en større båt, med en motorbåt vil du oppleve farten bedre. Vi foreslår at du leier en motorbåt på Tenerife med Quicksilver 755 Sundeck med eller uten skipper.

Dykking

Try Dive in Tenerife South

Dette området er foretrukket av naturen. Økosystemet skapt av undervannsklippene tiltrekker seg et stort antall marine arter. Dykk i vannet og lev den mest fantastiske opplevelsen av ferien. Dykking og snorkling er aktiviteter i La Caleta som ikke bør mangle på listen over aktiviteter.

For de som ikke vil dykke for dypt, er snorkling en annen fantastisk aktivitet å utforske under vann uten å forlate overflaten. Svøm sammen med blekksprut, havabbor, murene, skilpadder og forskjellige tropiske fisker.

Takket være den vanskelige tilgangen er dette området hjem til et stort biologisk mangfold. I farvannet sameksisterer kalkholdige alger, koraller, svamper og andre marine arter.

Vi inviterer deg til å dykke ned i vannet rundt klippene for å nyte friskheten og det biologiske mangfoldet. Bestill en av følgende dykkeaktiviteter:

 • Første gangs dykk på Tenerife
 • PADI Scuba Review på Tenerife Sør

Tenerife utflukter

Hvis du kommer til Tenerife og ser etter ting å gjøre i La Caleta for å bli kjent med øya i dybden, bør du bestille en guidet utflukt. Det er ikke nok å bare bo på hotellet og besøke stranden. Du bør gå gjennom gatene på Tenerife, møte menneskene og nyte den vennlige atmosfæren.

Våre utflukter arrangeres av fagfolk i sektoren. Guidene er fullt kunnskapsrike om øya og dens hemmeligheter. Du vil alltid få den vennlige og hjertelige behandlingen du fortjener. Bli kjent med Tenerife, dens historie, landskap og noen anekdoter. Vi presenterer deg to av våre beste utflukter for å bli kjent med Tenerife:

 • Utflukt til Teide, Tenerife
 • Dagstur til Santa Cruz, La Laguna og Taganana, Tenerife

Vannsport i La Caleta

Jetski in tenerife south

La Caleta er et ideelt sted for vannsport. Alt du finner her vil få deg til å føle ekstreme følelser. Kom og nyt følgende vannsport med venner og familie i nærheten av La Caleta:

 • Banan båt
 • Flyvende fisk
 • Jetski
 • Parascenderende
 • Paragliding

Temaparker i La Caleta

I tillegg til alle aktivitetene i La Caleta for å nyte havet, anbefaler vi deg å besøke temaparkene. Tenerife har et utmerket utvalg av parker, dyreparker og vannattraksjoner.

Besøk Tenerifes dyreparker for å komme i kontakt med naturen og dele med dyrene på nært hold. Du vil finne fugle- og sjødyrshow. Vannparkene gir deg på sin side muligheten til å nyte svømmebassengene og gigantiske sklier. Hvis du vil vite mer, sjekk ut vår liste over aktiviteter i La Caleta Tenerife på slutten av teksten. Finn ut mer om to av våre parker for hele familien ved å følge lenkene nedenfor:

 • Jungle Park på Tenerife Sør
 • Siam Park, badelandet på Tenerife Sør

Firehjuling på Tenerife Sør

Firehjuling er en annen av tingene du kan gjøre i Los Gigantes som du ikke kan gå glipp av. Firehjuling er spennende og morsomt. Turen inkluderer vakre landskap på øya, og kontrasten mellom landskapene øker spenningen på turen. Kjør i høy hastighet og kjenn vinden i ansiktet.

Denne typen kjøretøy er veldig trygg. Du vil også motta presise instruksjoner før starten av eventyret slik at du er klar over de viktigste aspektene ved turen og kjøretøyet.

Oppdag sjarmen til kysten, gå gjennom plantasjene med lukten av frisk jord og terrenget som er berørt av vulkanske lavastrømmer.

 • Quad Safari på Tenerife Sør
 • Firehjuling på Tenerife

Transporttjeneste

De fleste av aktivitetene som er oppført i denne oppføringen tilbyr transport fra La Caleta for maksimal komfort. Bare klikk på bildet av hver aktivitet for en mer detaljert beskrivelse, bilder og priser. Se også de nærliggende aktivitetene som har avgang fra Costa Adeje generelt.

Hvis du leter etter aktiviteter å gjøre med partneren din, anbefaler vi ting å gjøre på Tenerife for par.

Ta kontakt med oss

Detaljer om alle aktivitetene i La Caleta Tenerife finner du i listen nedenfor. Klikk på aktiviteten du ønsker å gjøre for mer informasjon. Hvis du ønsker å bestille eller har spørsmål, er den enkleste måten å kontakte oss på WhatsApp.

 

Aktivitetspakker på La Caleta

Anbefalte ting å gjøre på La Caleta

Båt befrakter på La Caleta

Båtturer på La Caleta

dykking på La Caleta

Firhjulssafari på La Caleta

Fiske charterturer på La Caleta

Fotturer på La Caleta

Jet Ski på La Caleta

øytur på La Caleta

Tematiske parker på La Caleta

Vannsport på La Caleta

Det er en urban strand som ligger i Costa Adeje som tilbyr alt du trenger for en...