Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Temaattiset puistot ja Teneriffan eteläosa
Vesipuistot ja teemapuistot Teneriffan eteläosassa

Ota selvää, mitä Teneriffan eteläisen Teneriffan vesipuistot ja teemapuistot tarjoavat tässä oppaassa. Selvitä, miksi niissä kannattaa vierailla ja miten saat liput. Kaikki alla olevat aktiviteetit löytyvät verkkosivuiltamme. Kirjoita WhatsAppiin milloin haluat, olemme käytettävissäsi selventämään epäilyksiäsi ja tekemään varauksia.

Teneriffan eteläiset teemapuistot, luonto, eläintarhat ja eläinnäyttelyt

Vie perheesi ja erityisesti lapset Teneriffan eteläisen Teneriffan teemapuistoihin nauttimaan upeista päivistä luonnon ja eläinten ympäröimänä. Se on loistava tilaisuus hengittää raitista ilmaa, seurustella ja vahvistaa perhesiteitä maailmassa, jossa teknologia vie yhä enemmän huomiota. Kaikki tämän luettelon teemapuistot ovat saatavilla verkkosivuillamme, lähetä meille sähköpostia WhatsAppiin saadaksesi liput.

Löydä villieläimet Jungle Parkissa

Jungle Park Tenerife (4)

Vieraile Jungle Park Teneriffan eteläosassa ja koe ainutlaatuinen kokemus kosketuksessa villiin maailmaan. Se on kaunis viidakko, jossa on puita, vesiputouksia, puroja, maagisia polkuja ja riippusiltoja. Täällä yli 500 eri eläinlajia elää onnellisesti ja sopusoinnussa. Yksi puiston tärkeimmistä nähtävyyksistä on petolintujen esitys, jossa ne esittävät temppuja ilmassa osoittaakseen älykkyytensä ja voimansa.

Opi lajisuojelusta Monkey Parkissa

apinapuisto Teneriffan eteläosassa

Apinapuisto on omistettu uhanalaisten eläinten suojelulle ja se on luonnollinen turvapaikka apinoille, jotka elävät täysin vapaina. Katso, kuinka ne vaeltavat puiden välissä ja heiluttavat häntäänsä. Mene niiden lähelle ottamaan kuvia ja antamaan niille hedelmiä. Löydät eri lajeja ja kokoja olevia apinoita, jotka ovat leikkisiä ja ilahtuneita vastaanottamaan vierailijoita. Puistossa asuu myös muita kädellisiä, lintuja ja matelijoita.

Kameliajelu kamelipuistossa

kamelipuisto teneriffan eteläosassa

Vietä unohtumaton päivä tässä rauhallisessa eläintarhassa, jossa on ystävällinen ilmapiiri. Nauti kauniista papukaijoista, kanoista, ankoista, aaseista, lampaista ja vuohista, joita kasvatetaan rakkaudella ja omistautumisella. Jos mukanasi on lapsia, käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä heille eläinten elämän viehätysvoima. Puiston tähdet ovat kamelit, joilla jokaisella on oma nimensä ja oma tarinansa. Voit turvallisesti ratsastaa kamelilla 30 minuuttia . Alla on lisätietoja tästä ja muista puistoista, jotta voit tutustua niiden ominaisuuksiin ja tehdä varauksen.

Hupia vedessä Teneriffan eteläosan vesipuistoissa

Siam Park, Teneriffan eteläosan vesipuisto

Tässä on luettelo Teneriffan eteläisen Teneriffan parhaista vesipuistoista, joissa voit vilvoitella, nauttia auringosta, liukua liukumäkiä alas, leikkiä, uida, tuntea adrenaliinia ja paljon muuta. Oletko valmis?

Sukella hauskanpitoon Aqualandissa

Valmistaudu päivään, joka on täynnä hauskanpitoa ja viihdettä. Nauti delfinaariosta ja uskomattomista nähtävyyksistä, kuten Kamikaze, Super Slalom, Twister, Anaconda ja monet muut. Tallenna kuviin ne hetket, jotka ovat täynnä iloa ja hauskanpitoa, kun käyt puiston äärimmäisissä nähtävyyksissä. Hanki Aqualand-liput meiltä, jotta voit viedä perheesi pitämään hauskaa ja viilentymään veteen.

Virkistä aistisi ja koe voimakkaita tunteita Siam Parkissa

Siam Park, vesipuisto Teneriffan eteläosassa

Nauti ainutlaatuisista nähtävyyksistä tässä upeassa thaimaalaistyylisessä puistossa, joka on Euroopan suurin ja yksi maailman parhaista. Saat suuren annoksen adrenaliinia ja hauskanpitoa sen uskomattomissa nähtävyyksissä kaikenikäisille sekä paikkoja rentoutumiseen, kauppoja, ravintoloita ja merileijonaesityksiä. Sen nähtävyydet on jaettu kolmeen kategoriaan: perhe, rentoutuminen ja adrenaliini, joista jälkimmäinen pystyy tuottamaan voimakkaita tunteita.

    • Jättiläisaalto on maailman suurin
    • Kamikaze-liukumäki on maailman korkein ja nopein
    • Tekorannalla, jossa on aitoa hiekkaa, on monia penkkejä rentoutumiseen ja rentoutumiseen
    • Singha Water Roller Co asterissa on useita suunnanmuutoksia sekä ylämäki- ja alamäkiajeluja yli 65 km/h nopeudella
    • The Tower of Power saa sinut laskeutumaan 80 km/h:n nopeudella samalla, kun kuljetaan akvaarion läpi, joka on täynnä mantarauskuja ja haita.

Twink-lippu

Tarjoamme sinulle tuplalipun, jolla pääset nauttimaan kahdesta vesipuistosta erikoishintaan. Ensimmäinen on Teneriffan eteläosassa sijaitseva Siam Park, josta olemme jo kertoneet sinulle ja tiedämme, että haluat käydä siellä. Toinen on Loro Parque, joka sijaitsee saaren toisella puolella. Tässä upeassa puistossa asuu maailman suurin papukaijakeskittymä, joka esittää huvittavia esityksiä viihdyttääkseen kävijöitä. Puistossa on myös muita nisäkäslajeja, matelijoita, lintuja, apinoita, kissaeläimiä ja vesieläimiä. Sen sanotaan olevan yksi maailman parhaista eläintarhoista.

Päästäksesi käsiksi Twin Ticketiin tai mihin tahansa Teneriffan eteläisen Teneriffan vesi- ja teemapuistojen lippuun, kirjoita meille nyt WhatsAppiin. On ilomme auttaa sinua nauttimaan sensaatiomaisista seikkailuista lomasi aikana. Jokaisen aktiviteetin lopussa on myös yhteydenottolomake, jonka kautta voit tehdä varauksen.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: