Ensimmäinen julkaisu: 1 marraskuun, 2022 |

Katamaraanin purjehdukset ja Tenerife

Katamaraanin vuokraus ja Tenerife

Katamaraaniretket ja Tenerife

Katamaraaniretket Teneriffalla

Katamaraaniretket Teneriffalla ovat paras vaihtoehto nauttia merestä, nähdä valaita ja vilvoitella Atlantin turkooseissa vesissä. Tämä on täydellinen tilaisuus rentoutua ja viedä perheesi meriretkelle.

Tässä tekstissä esittelemme sinulle asiakkaidemme eniten toivomia vaihtoehtoja, joiden avulla voit lähteä kävelylle merenrantaan ja rentoutua. Kutsu ystäväsi juhlimaan syntymäpäivääsi tai yllätä kumppanisi romanttisella matkalla, jota hän ei koskaan unohda. Veneemme ovat ihanteellisia juhlia erityistapahtumia, kuten polttareita, hääpäiviä, syntymäpäiviä ja paljon muuta.

Teneriffan katamaraaniretkillämme viemme sinut valaiden ja delfiinien suosimille paikoille, joissa on suuri todennäköisyys havaintoihin. Muista, että Teneriffa on yksi maailman parhaista paikoista nähdä delfiinejä tai valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä. Yleisimpiä ovat luotsivalaat ja pullonokkadelfiinit, mutta on mahdollista, että myös muita vaeltavia lajeja voi näkyä niiden kulkiessa Teneriffan kautta. Jos olemme hyvin onnekkaita, saatamme nähdä siitinvalaan, valetappajavalaan tai karkeahampaista delfiiniä.

Suosituksia katamaraaniretkille Teneriffalla

Ensimmäiseksi kannattaa huomioida, että varaukset kannattaa tehdä useita päiviä etukäteen, jotta voi varmistaa paikan valitulle päivälle. Pyydämme sinua kirjoittamaan meille WhatsAppiin, kun olet valinnut aktiviteetin varauksen tekemistä varten. Voit myös kirjoittaa meille, jotta voimme antaa sinulle suosituksia, olemme täällä auttamassa sinua.

Useimmat yhteisistä katamaraanimatkoistamme tarjoavat kuljetuksen majoituspaikastasi Teneriffan tärkeimpiin turistikohteisiin, kuten Costa Adejeen, Puerto Coloniin, Playa de las Americasiin ja jopa Puerto de la Cruziin. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa WhatsAppiin tarkistaaksesi kuljetuksen saatavuuden.

Toinen huomioon otettava seikka on ryhmän koko, jonka kanssa matkustat, joten tarkista kunkin katamaraanin kapasiteetti. Jos matkustat yksin tai kumppanisi kanssa, voit varata yhden yhteisistä katamaraaniretkistämme.

Suosittelemme valitsemaan matkat, joihin sisältyy vierailu Los Acantilados de los Gigantesissa. Jos lomailet Teneriffalla, sinun on ehdottomasti käytävä katsomassa valtavaa kallioseinämää, joka suojaa sen länsirannikkoa. Monet veneet lähestyvät kallioita päivittäin tunteakseen niiden lumon ja nauttiakseen näkymistä. Täältä löydät myös mahtavan Masca-lahden, jonka vesissä voit pulahtaa vilvoittelemaan. Teneriffasta on todellinen nautinto nauttia mereltä käsin, ja katamaraaniretki Los Gigantesiin on siihen paras tapa.

Mitä voit tehdä lahden kiertomatkan aikana?

Voit ottaa aurinkoa auringossa, jota on lähes ympäri vuoden. Halutessasi voit myös rentoutua varjossa ja ihailla näkymiä merelle, Teneriffan saarelle ja La Gomeralle.

Viemme sinut katsomaan delfiinejä ja valaita niiden luonnollisessa ympäristössä. Nauti merieläinten läheisyydestä, niiden leikkisyydestä ja lumoavista äänistä. Ota kauniita kuvia kotiin vietäväksi. Sen jälkeen voit käydä virkistävässä uinnissa ja snorklata lahdella.

Jos vuokraat yli 4 tunnin retkiä, voit vierailla uskomattomilla Los Gigantesin kallioilla ja kauniilla Mascan lahdella. Myös juomat ja välipalat sisältyvät retkiin. Kaikki nämä ominaisuudet ovat yhteisiä lähes kaikille aktiviteeteille, mutta tarkemmat yksityiskohdat saat valitun retken yksityiskohdista.

Yksityinen katamaraanin vuokraus Teneriffalla

Me bananapalmbay.com-sivustolla tarjoamme sinulle upeita retkiä, joilla voit purjehtia Atlantilla ja tutustua Teneriffan merielämään.

Yksityiset katamaraaniretket Kaliman kanssa

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kalima on loistava katamaraani Atlantin purjehtimiseen. Nauti tästä hämmästyttävästä 3 tai 5 tunnin aktiviteetista nähdäksesi valaita ja uidaksesi lahdella. Kahdeksan tunnin retki vie sinut tutustumaan kallioihin ja majesteettiseen Masca-lahteen. Retki sisältää välipaloja ja juomia aluksella, paella on valinnainen lisämaksusta.

Yksityinen veneenvuokraus katamaraani Kennexillä

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Tämä katamaraani on upea ja täydellinen auringosta ja merestä nauttimiseen. Retki sisältää juomat, ruoat ja snorklausvälineet. Jos vuokraat 3 tunnin kierroksen, viemme sinut katsomaan delfiinejä ja valaita niiden luonnollisessa ympäristössä ja ankkuroidumme rannikolle uintia ja snorklausta varten. Annamme sinulle myös mahdollisuuden vuokrata Kennexin 7 tunniksi, jolloin voit vierailla Los Gigantesin kallioilla ja uida Masca-lahdella. Kuljetus Teneriffan eteläosasta on lisämaksullinen pyynnöstä.

Yksityinen katamaraaniretki Eden

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Upea veneemme Eden on ihme, sillä siihen mahtuu 45 henkilöä, ja se sopii täydellisesti syntymäpäivien ja erityisten päivämäärien juhlimiseen. Kutsumme sinut ja läheisesi nauttimaan 3 tuntia rentoutumisesta, auringosta ja merituulesta. Voit nähdä valaita ja ankkuroitua kauniiseen poukamaan uintia ja snorklausta varten. Aluksella on tarjolla voileipiä ja juomia. Voit tuoda mukanasi omia juomia ja välipaloja. Halutessasi voit tilata ruokaa ja sämpylöitä lisämaksusta.

Jaetut katamaraaniretket Teneriffalla

Nyt kun tunnet yksityiset vaihtoehdot, tässä on luettelo parhaista jaetuista katamaraaniretkistämme Teneriffalta.

4,5 tunnin retki Royal Dolphinilla

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Royal Dolphin on varustettu lattiassa olevilla ikkunoilla, joiden avulla voimme nähdä veneen alla kulkevat eläimet. Siinä on myös tehokkaat kamerat, jotka tallentavat meren toimintaa veneen lähellä ja välittävät sen kannella oleviin televisioihin.

Näköhavainnon jälkeen lähdemme katsomaan Los Gigantesin majesteettisia kallioita. Siellä voimme uida Masca Bayn kristallinkirkkaissa vesissä. Katamaraanilla on hauska keinotekoinen vesiputous, jolla voi leikkiä veneen ollessa ankkurissa. Välipalat, buffetlounas ja kuljetus Teneriffan eteläosan tärkeimmistä matkailukeskuksista sisältyvät hintaan.

4,5 tunnin retki Teneriffan eteläisellä lahdella Freebirdin kanssa

catamaran tour with freebird to los gigantes
Viemme sinut paikkoihin, joissa voit todennäköisesti nähdä valaita ja delfiinejä, ja sinulla on runsaasti aikaa valokuvien ottamiseen ja videoiden tallentamiseen. Viemme sinut myös Los Gigantesin vaikuttaville kallioille ja Mascan lahdelle, jossa voit uida virkistävästi kristallinkirkkaissa vesissä. Lounas ja virkistävät juomat sisältyvät hintaan.

Jaettu retki katamaraani Kaliman kanssa 11 hengelle

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Upea katamaraani Kalima on saatavilla myös yhteisille retkille. Nauti aktiviteetista parhaaseen hintaan ja seilaa lahdella samalla mukavuudella kuin yksityisellä retkellä. Jaa ystäväsi kanssa päivä merellä nähdäksesi valaita ja uidaksesi rannalla. Juomat ja välipalat sisältyvät hintaan.

contact us
Suosittelemme sinua tekemään yhden näistä katamaraaniretkistä Teneriffalla, koska elät upean kokemuksen. Asiakkaamme ovat hämmästyneitä ja haluavat toistaa aktiviteetin. Lapset nauttivat eniten valaanbongauksesta Teneriffalla, joten se on ihanteellinen koko perheelle. On myös yleistä, että tarjoamme palveluja ystäväryhmille tai työtovereille, jotka haluavat rentoutua tai juhlia erityistapahtumia. Kutsu kumppanisi nauttimaan merestä tai juhli polttareitasi kanssamme. Odotamme sinua WhatsAppissamme tehdäksemme varauksen ja antaaksemme sinulle parhaat suositukset.

 

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0