Автобусни екскурзии от Ла Калета

Автобусни екскурзии от Ла Калета

Guide

В тази статия ще ви представим всичко, което трябва да знаете, преди да резервирате вашите автобусни екскурзии от Ла Калета до различни места в Тенерифе. Вече повече от 15 години помагаме на нашите клиенти да изберат най-добрите дейности, за да се насладят на почивката си в Тенерифе. Знаем от какво се нуждаете и сме тук, за да ви напътстваме с най-добрите препоръки.

Ако имате някакви въпроси, пишете ни директно на WhatsApp, който ще намерите на тази страница. Оттам ще отговорим на въпросите ви и ще направим вашите резервации. Прочетете нататък, за да разберете за най-добрите места в Тенерифе и как можете да ги посетите с нашите автобусни и микробусни екскурзии в Ла Калета.

Ла Калета

Ако сте на почивка на нашия невероятен остров Тенерифе, надяваме се, че прекарвате времето на живота си. Не пропускайте възможността да се насладите на всичко, което можем да ви предложим. Вижте нашите лъчезарни и винаги слънчеви плажове. Разходете се по безбройните ни природни пътеки и посетете исторически паметници. Не забравяйте да посетите нашите вулкани, скали и естествени басейни.

Ла Калета е място с голяма туристическа и научна атракция в Тенерифе. Това е селце с уникален чар и красив плаж, богат на биоразнообразие. Освен че можете да се насладите на заслужено плуване в тюркоазените води, които къпят плажовете му, не можете да си тръгнете, без да се насладите на добра чиния с морски дарове в най-добрия канарски стил. Не забравяйте, че това е район, известен със своите морски дарове, и те са първото нещо, което трябва да опитате по време на посещението си.

Сега, след като сте се насладили на Ла Калета, както трябва, е време да продължите да изследвате Тенерифе, а ние сме тук именно за това. С удоволствие ще ви заведем до други интересни места в Тенерифе. Предлагаме различни екскурзии с автобус и VIP микробус, за които ще ви разкажем в следващия текст.

Автобусни екскурзии до планината Тейде

Автобусни екскурзии от Ла Калета

Националният парк Тейде е най-красивото място на острова. Твърди се, че местното население гуанчи го е имало за специално и божествено място. За тях това е било свещено място, а вулканът е бил техен закрилник. Паркът има специални характеристики, които трудно могат да се открият на друго място. Тук можете да видите различни животински и растителни видове. Друго предимство на Тейде е неговата астрономическа станция, където можете да видите звездите и звездите на космоса. Каним ви да дойдете с цялото семейство, за да разгледате отблизо планетите и звездите. Открийте красотата на съзвездията и се удивете на интензивната активност на повърхността на нашето слънце. В този район можете да останете и да пренощувате, за да се насладите на приятна и спокойна нощ, а след това да откриете красотата на изгрева на Тенерифе. Тук ще намерите въжена линия за посетителите, които не желаят да се изкачват, и е подходяща за цялото семейство, включително за деца и възрастни хора.

Посетете Маска, Вилафлор и Гарачико

Автобусни екскурзии от Ла Калета

По време на почивката си в Тенерифе задължително трябва да посетите селището Masca, което е ненадминато със своята красота и спокойствие. Трябва да посетите и оврага Маска, известен сред любителите на пешеходните преходи в Тенерифе. Тук можете да се спуснете до брега след труден маршрут за опитни туристи. Краят на оврага е най-хубавата част, защото ще стигнете до вълшебен плаж, известен като залива Маска. Това е плаж, до който може да се стигне само с лодка или като се спуснете по оврага, той е с тъмен пясък в резултат на вулканичното действие и получава нежните ласки на атлантическите води.

Вилафлор е градче в близост до Тейде и е разположено на най-високата точка на острова. Елате и го посетете, за да се насладите на неговите исторически паметници и природни забележителности. Препоръчваме ви да посетите „Paisaje Lunar“ (лунен пейзаж), изпълнен със спокойствие и звуци на природата. Тук ще направите невероятни снимки, защото този вид пейзаж не се повтаря на никое друго място.

Бихме искали да споменем и град Гарачико – красив град в северната част на Тенерифе, който пази спомени за някогашното важно търговско пристанище. Днес той съхранява пристанищната си същност заедно с нови форми на култура и изкуство. Тук ще се запознаете с различни исторически паметници. Елате и открийте неговите площади, манастири, църкви и други традиционни сгради.

Частна екскурзия в Тенерифе

Автентични градове на Тенерифе и техните природни пейзажи

Предвидена е екскурзия до Санта Крус де Тенерифе, Ла Лагуна и красивото селце Таганана. В края на текста ще намерите пълния списък на автобусните екскурзии с водач, за да откриете най-красивите кътчета на нашия остров. Не забравяйте, че можете да ни пишете на WhatsApp, когато пожелаете, за да направите резервацията си и да разрешите всички съмнения, които може да имате.

Санта Крус де Тенерифе има много важно историческо наследство, на което можете да се насладите чрез колониалната му архитектура. Тук ще откриете модерно архитектурно развитие, което контрастира с традиционното. Като спирка на най-големите круизни кораби, пристигащи на острова, той остава един от най-важните градове по отношение на туризма.

Ще ви заведем и на обиколка в Ла Лагуна – един от онези градове, които не можете да пропуснете. Той има репутацията на оживен град, с млад и обновен дух. Той е в процес на пълноценно развитие и през последните години се позиционира като пример за други градове за напредък и развитие. По улиците му ще откриете исторически сгради и много култура в една модерна и запазена атмосфера. Тук се намира и първият университет на Канарските острови, което спомага за изпълването на улиците с оживени и обичащи забавленията млади хора. Не забравяйте да включите Ла Лагуна във вашите планове и автобусни екскурзии в Тенерифе.

La Laguna - Tenerife North (1).min

Накрая бихме искали да поговорим за селския парк Анага. Този парк е разположен върху древен масив, покрит със зелени гори и много мъгла. Разходете се по неговите криволичещи пътища и вълшебни пейзажи. Ще се почувствате така, сякаш от земята докосвате небето. Тук има много хора, които знаят как да живеят в хармония с природата, затова земеделието е основната търговска дейност. Каним ви да откриете красивите му плажове в подножието на овразите. Истински рай с голям туристически интерес, международно признат. В рамките на този красив парк живеят различни села със селскостопанска дейност и перфектно адаптиране към селския пейзаж. Едно от тези села е Таганана, до което ви отвеждаме с нашите автобусни екскурзии, за да се насладите на преживяването да се разходите по улиците му и да опознаете културата му.

Автобусна обиколка на Тенерифе и неговите вълшебни села

За нас е истинско удоволствие да ви заведем да откриете Тенерифе, неговата история, култура и традиционна архитектура. В този раздел бихме искали да ви разкажем за нашите автобусни екскурзии през очарователни села и природни пейзажи с голяма туристическа стойност. Каним ви да посетите Ла Канделария, Ла Оротава, Икод де лос Винос, Гарачико, Лос Гигантес и върховете на Ерьос.

Най-напред бихме искали да ви разкажем за Ла Канделария, красив град в югоизточната част на Тенерифе. Религиозното му значение започва, когато там е намерен образът на Девата от Ла Канделария, покровителка на Канарските острови. Базиликата на нашата светица-покровителка приема стотици поклонници, които идват при нея в търсене на чудеса и за да я почетат.

Candelaria Tenerife (2)

Друга от най-важните забележителности на Тенерифе е Ла Оротава, красиво селце в северната част на острова и точно на склоновете на планината Тейде. Там ще откриете много исторически къщи, музеи, църкви, градини и ресторанти с най-добрата канарска храна. Добре е да посетите ресторантите му, за да опитате автентичните вкусове на Канарския архипелаг. Икод де Лос Виносе красив град, известен със своята гастрономия и културна стойност. Но това, което най-много привлича туристите в този град, е наличието на най-старото драконово дърво в света. Тук можете да намерите добре познатото Драго Миленарио, което със своя дългогодишен живот осигурява сянка на своите посетители.

La Orotava - Tenerife (9).min

Не бива да си тръгвате, без да посетите скалите на гигантите, вечните закрилници на Тенерифе. Тези огромни скални екрани водят началото си от древните изригвания, които са отложили седименти по западното крайбрежие на острова. Днес можем да се насладим на тяхната необятност и огромна красота. Овразите им се спускат към океана, като на някои места създават красиви заливи с тъмен пясък и кристални води. Този регион е един от най-важните по отношение на туризма и отдиха. Ерхос е село, разположено в селския парк Тено, с красиви склонове и вълшебни пътеки. Ще ви заведем да откриете неговите долини и оврази, а оттам ще можете да видите острова от различна перспектива.

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Вкусете ароматите и вината на Тенерифе

Накрая бихме искали да ви разкажем за друг вид автобусна екскурзия в Ла Калета, която ще ви отведе да се запознаете отблизо с някои от насажденията на Тенерифе. Автобусната обиколка включва дегустация на вина и ястие, представително за гастрономията на Тенерифе.

Автобусни екскурзии за опознаване на Ла Гомера

VIP Екскурзия Ла Гомера (9)

Предлагаме и други автобусни екскурзии в Ла Калета за опознаване на съседния остров Ла Гомера. Запознайте се с неговите села, култура и история. Можете да резервирате споделена екскурзия или ВИП вариант с първокласно обслужване.

Контакт и резервации

За да направите своята автобусна екскурзия в Ла Калета, просто ни пишете на WhatsApp, очакваме ви, за да изясним вашите съмнения и да резервираме вашето място. Не забравяйте да се свържете с нас предварително, за да сте сигурни, че можете да отидете на избраната от вас дата, тъй като получаваме много заявки. Не забравяйте, че можете да направите частни или споделени автобусни екскурзии. Вие избирате вида на дейността в зависимост от интересите си и ако пътувате със семейството си. Искаме да се насладите максимално на Тенерифе, да опознаете всяко кътче, да дишате въздуха на горите му и да опитате ярките му вкусове.

Автобусни екскурзии в Ла Калета
Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии:
Плажове в Ла Калета