Dingen om te doen in Sa Coma

Dingen om te doen in Sa Coma

In het noordwesten van Mallorca ligt het vakantieoord Sa Coma, bestaande uit een prachtig wit zandstrand en omliggende gebieden met veel toeristische en recreatieve activiteiten. Ondanks zijn kleine omvang heeft het alles wat de bezoeker nodig heeft voor een leuk dagje uit met familie en vrienden.

Een dagje naar het strand in Sa Coma

Het strand van Sa Coma is een van de beste stranden van Mallorca en is bekroond met de blauwe vlag. Het wordt gekenmerkt door zijn witte zand en kristalheldere turquoise water. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag aan het strand.

Onder de aangeboden diensten zijn:

  • Verhuur van ligstoelen en parasols
  • Bars
  • Badmeesters
  • Toiletten en douches

Het prachtige kristalheldere water trekt toeristen uit de hele wereld die komen om te duiken en windsurfen. Het is een bevoorrecht strand van Mallorca waar dolfijnen soms de bezoekers komen begroeten. Het is een eer om van dit spektakel te genieten en hopelijk heeft u het geluk dit mee te maken tijdens uw bezoek aan Sa Coma.

Het strand ontvangt het hele jaar door toeristen en het omliggende gebied biedt een breed scala aan hotels.

Boot charter

mallorca boat charter luxury (1)22

Huur verschillende boten en vaar langs de kust van het eiland, verken de baaien en geniet van de prachtige landschappen van Mallorca. Afhankelijk van de boot die u kiest kunt u genieten van verschillende routes en activiteiten. Eenmaal op zee, heeft u de mogelijkheid om te stoppen voor een duik of snorkelen in het verfrissende water van de Atlantische Oceaan.

Wij bieden boten van 2 personen tot grote groepen waarin u kunt genieten van een geweldige dag met uw familie en vrienden.

Wij nodigen u uit om uw evenementen zoals verjaardagen, bruiloften en verschillende feesten aan boord van een boot te vieren. Wij verzekeren u dat het een ongelooflijke ervaring zal zijn die niemand zal vergeten.

Watersporten

U kunt in Sa Coma verschillende watersporten beoefenen, zoals scubaduiken, windsurfen of gewoon zwemmen in het kristalheldere water. Het is een zeer populaire activiteit onder bezoekers die genieten van het onderwaterleven en de schoonheid van de Middellandse Zee.

Bezoek de Drach Grotten

Als u op zoek bent naar meer plezier, kunt u op slechts 10 km afstand een bezoek brengen aan deze prachtige oude grot waar u een boottocht kunt maken en kunt genieten van een ondergronds avontuur.

De tocht voert u door de 1200 meter lange grot, waar u stalactieten en stalagmieten kunt zien die duizenden jaren oud zijn. Het meer is 25 meter diep en is zeer goed verlicht, de hele tour heeft een perfecte verlichting en u steekt het meer over terwijl u luistert naar melodieuze klassieke muziek. Het is een van de dingen om te doen in Sa Coma die u in uw reisschema moet opnemen.

Bezoek de Safari Zoo

Op slechts een paar meter van het toeristische centrum ligt een van de meest bezochte dierentuinen van Spanje. U zult een fantastische ervaring beleven met wilde dieren, alsof u op een echte safari in de jungle bent. U kunt de rondritten met de auto maken of het safaritreintje nemen dat door de dierentuin wordt aangeboden.

Talaiot de na Pol Archeologische Site

Talayots zijn stenen constructies die getuigen van het prehistorische leven in Spanje. U vindt ze op Mallorca en Menorca. Dus als u in Sa Coma bent, mis dan niet de kans om de Talaiot de na Pol te bezoeken. Dit is een stenen monument dat over een grot is gebouwd waar vroeger water doorheen stroomde en dat is gereconstrueerd om het erfgoed en de geschiedenis van het eiland in stand te houden.

Fietstochten

In de omgeving van het strand vindt u verschillende routes om te fietsen door de straten en bergen rond het resort. Sommige etablissementen bieden een fietsverhuurservice als u uw eigen fiets niet heeft meegenomen.

Bezoek het vissersdorpje Porto Cristo

Het ligt heel dicht bij Sa Coma en u vindt er vele restaurants met heerlijke lokale gerechten. Het is ook de plaats van verschillende festivals waar vele Mallorcaanse tradities herleven.

Gerelateerde artikelen:

Een boottocht is een van de beste ervaringen die u kunt beleven tijdens uw verblijf in Sa...