Tekemistä Sa Comassa

Tekemistä Sa Comassa

Guide

Mallorcan luoteisosassa sijaitsee Sa Coman lomakohde, joka koostuu kauniista valkoisesta hiekkarannasta ja ympäröivistä alueista, joilla on monia matkailu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Pienestä koostaan huolimatta siellä on kaikki, mitä kävijä tarvitsee viettää hauska päivä perheen ja ystävien kanssa.

Päivä Sa Coman rannalla

Sa Coman ranta on yksi Mallorcan parhaista rannoista, ja sille on myönnetty sininen lippu. Sille on ominaista valkoinen hiekka ja kristallinkirkas turkoosi vesi. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset unohtumattomaan rantapäivään.

Tarjolla on muun muassa seuraavia palveluita:

  • Vuokrattavat aurinkotuolit ja -varjot
  • Baarit
  • hengenpelastajat
  • WC:t ja suihkut

Sen kauniit kristallinkirkkaat vedet houkuttelevat turisteja kaikkialta maailmasta, jotka tulevat sukeltamaan ja surffaamaan. Se on Mallorcan etuoikeutettu ranta, jossa delfiinit tulevat joskus tervehtimään kävijöitä. On kunnia saada nauttia tästä spektaakkelista, ja toivottavasti sinulla on onni kokea se Sa Coman vierailusi aikana.

Rannalla käy turisteja ympäri vuoden, ja ympäröivällä alueella on laaja valikoima hotelleja.

Veneen vuokraus

mallorca boat charter luxury (1)22

Vuokraa erilaisia veneitä ja purjehdi pitkin saaren rannikkoa, tutustu poukamiin ja nauti Mallorcan upeista maisemista. Valitsemastasi veneestä riippuen voit nauttia erilaisista reiteistä ja aktiviteeteista. Kun olet merellä, sinulla on mahdollisuus pysähtyä pulahtamaan tai snorklaamaan Atlantin virkistäviin vesiin.

Tarjoamme veneitä 2 hengen veneistä suuriin ryhmiin, joissa voit nauttia upeasta päivästä perheesi ja ystäviesi kanssa.

Kutsumme sinut juhlimaan tapahtumia, kuten syntymäpäiviä, häitä ja erilaisia juhlia veneellä. Vakuutamme teille, että siitä tulee uskomaton kokemus, jota kukaan ei unohda.

Vesiurheilu

Sa Comassa voit harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta, purjelautailua tai yksinkertaisesti uida kristallinkirkkaissa vesissä. Se on erittäin suosittua toimintaa niiden vierailijoiden keskuudessa, jotka nauttivat meren elämästä ja Välimeren kauneudesta.

Vieraile Drachin luolissa

Jos etsit lisää hauskuutta, vain 10 km:n päässä voit vierailla tässä kauniissa muinaisessa luolassa, jossa voit tehdä veneajelun ja nauttia maanalaisesta seikkailusta.

Kierros vie sinut 1200 metriä pitkän luolan läpi, jossa voit nähdä tuhansia vuosia vanhoja tippukiviä ja tippukiviluolia. Järvi on 25 metriä syvä ja erittäin hyvin valaistu, koko kierroksella on täydellinen valaistus, ja ylität järven kuunnellen melodista klassista musiikkia. Se on yksi Sa Coman nähtävyyksistä, joka on ehdottomasti sisällytettävä matkasuunnitelmaasi.

Vieraile safarieläintarhassa

Vain muutaman metrin päässä matkailukeskuksesta sijaitsee yksi Espanjan suosituimmista eläintarhoista. Saat upean kokemuksen, jonka voit jakaa villieläinten kanssa aivan kuin olisit oikealla safarilla viidakossa. Voit tehdä kierrokset autolla tai ottaa eläintarhan tarjoaman safarijunan.

Talaiot de na Polin arkeologinen alue

Talaiotit ovat kivirakennelmia, jotka todistavat Espanjan esihistoriallisesta elämästä. Löydät niitä Mallorcalta ja Menorcalta. Jos siis olet Sa Comassa, älä jätä käyttämättä tilaisuutta vierailla Talaiot de na Polissa. Kyseessä on kivinen muistomerkki, joka on rakennettu luolan päälle, jonka läpi vesi aikoinaan kulki ja joka on jälleenrakennettu saaren perinnön ja historian säilyttämiseksi.

Polkupyöräretket

Rannan lähialueelta löydät erilaisia pyöräilyreittejä, joita voit kiertää lomakohdetta ympäröivillä kaduilla ja vuorilla. Jotkin majoitusliikkeet tarjoavat polkupyörävuokrauspalvelua, jos et ole tuonut omaa pyörääsi.

Vieraile Porto Criston kalastajakylässä

Se sijaitsee hyvin lähellä Sa Comaa, ja sieltä löydät monia ravintoloita, joissa on herkullisia paikallisia ruokia. Siellä järjestetään myös erilaisia festivaaleja, joissa elvytetään monia Mallorcan perinteitä.

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Aiheeseen liittyvät artikkelit: