Bootverhuur in Sa Coma

Bootverhuur in Sa Coma

Een boottocht is een van de beste ervaringen die u kunt beleven tijdens uw verblijf in Sa Coma. We hebben verschillende opties en boten voor alle smaken, waaronder we kunnen noemen:

  • Boten met onderwater zicht
  • Catamaran
  • Jacht
  • Zeilboot
  • Speedboot

De prijs van het charter zal afhangen van de datum, de groep en de route.

Boottochten

Cala d'Or Mallorca 2

Wij bieden catamaran tochten om de wateren van de Middellandse Zee te verkennen. De boten zijn inclusief drankjes en eten, toiletten en bar. U kunt ook barbecueën terwijl u ontspant in de zee en de serene bries van het noordwesten van Mallorca.

De tocht begint in Sa Coma en gaat door de mooiste baaien van het eiland. Laat u imponeren door de kliffen van de kust, de reuzen van de zee.

Als u kiest voor een boot met glazen bodem kunt u de zeebodem observeren vanuit de veiligheid van de boot zonder een druppel water aan te raken. Ontdek het leven van de zeedieren die onder het water van de Middellandse Zee paraderen, u kunt kwallen, octopussen en vissen in duizend kleuren zien.

Waarnemingen van dolfijnen en walvissen

Tijdens de boottochten kunt u het pad kruisen met sommige zeedieren zoals dolfijnen en walvisachtigen. Veel van de routes komen vlak langs zodat u het zeeleven van dichtbij kunt observeren. Geniet met het hele gezin en kinderen, die het meest genieten van deze prachtige dieren.

Duiken

Ook zeeliefhebbers kunnen vanaf Sa Coma genieten van de zeebodem. U krijgt alle uitrusting die u nodig heeft om te duiken en de verborgen wonderen van de zee te ontdekken. Doe mee met de plaatselijke wilde dieren en neem een nieuwe ervaring mee om thuis te delen.

Zeilboot charter

Als u een meisje ten huwelijk wilt vragen of uw huwelijksverjaardag wilt vieren, raden wij u aan een zeilboot voor twee personen te huren. Het is een romantische tocht die een sfeer zal creëren die niemand kan weerstaan. Voor deze tocht wordt u begeleid door een ervaren schipper met volledige kennis van de boot en de route. Dit alles zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. De meeste tochten zijn inclusief eten en drinken.

Tochten om uw evenementen te vieren

Veel mensen komen naar Sa Coma om verjaardagen, vrijgezellenfeesten, vrijgezellenfeesten en diploma-uitreikingen te vieren. Voor dit soort evenementen bieden wij u een boot met een grotere capaciteit. Geniet van een fantastische tocht met uw geliefden door prachtige baaien, grotten en stranden. U kunt ook een stop maken voor een verfrissende duik in de zee.

Als de groep erg groot is hebben wij ook boten voor maximaal 100 personen. Daarin kunt u familiefeesten, reünies van schoolvrienden, bedrijfsevenementen of bijeenkomsten met grote groepen vrienden vieren.

Wij hebben alles wat u zoekt in Sa Coma, neem contact met ons op voor advies en hulp bij het kiezen van de boot die het beste past bij wat u zoekt.

Gerelateerde artikelen:

In het noordwesten van Mallorca ligt het vakantieoord Sa Coma, bestaande uit een prachtig...