Båtuthyrning i Sa Coma

Båtuthyrning i Sa Coma

En båttur är en av de bästa upplevelserna du kan få under din vistelse i Sa Coma. Vi har olika alternativ och båtar för alla smaker, bland vilka vi kan nämna:

Båtar med undervattenssyn

  • Katamaran
  • Yacht
  • Segelbåt
  • Speedboat

Priset för charterturen beror på datum, grupp och rutt.

Båtturer

Cala d'Or Mallorca 2

Vi erbjuder katamaranutflykter för att utforska Medelhavets vatten. I båtarna ingår drycker och mat, toaletter och bar. Du kan också grilla medan du kopplar av i havet och den lugna brisen i nordvästra Mallorca.

Turen börjar i Sa Coma och går genom öns vackraste vikar. Låt dig imponeras av kustens klippor, havets jättar.

Om du väljer en båt med glasbotten kan du observera havsbottnen från båtens trygga plats utan att röra en droppe vatten. Upptäck livet av marina djur som paraderar under Medelhavets vatten, du kan se maneter, bläckfiskar och fiskar i tusen färger.

Delfiner och valar kan ses

Under båtturerna kan du korsa vägar med några havsdjur som delfiner och valar. Många av rutterna passerar nära så att du kan observera det marina livet på nära håll. Njut tillsammans med hela familjen och barnen, som tycker mest om dessa vackra djur.

Dykning

Havsälskare kan också njuta av havsbotten från Sa Coma. Du får all utrustning du behöver för att dyka och upptäcka havets dolda underverk. Dela med dig av det lokala djurlivet och ta med dig en ny upplevelse som du kan dela med dig av hemma.

Charter av segelbåtar

Om du funderar på att fria till en tjej eller fira din bröllopsdag rekommenderar vi att du hyr en segelbåt för två. Det är en romantisk resa som skapar en romantisk atmosfär som ingen kan motstå. För den här turen får ni sällskap av en erfaren skeppare som har full kunskap om båten och rutten. Allt för att du inte ska behöva oroa dig för någonting. På de flesta av turerna ingår mat och dryck.

Utflykter för att fira dina evenemang

Många människor kommer till Sa Coma för att fira födelsedagar, möhippor, svensexor och examina. För dessa typer av evenemang erbjuder vi dig en båt med större kapacitet. Njut av en fantastisk tur med dina nära och kära genom vackra vikar, grottor och stränder. Ni kan också göra stopp för ett uppfriskande dopp i havet.

Om gruppen är mycket stor har vi också båtar för högst 100 personer. I dessa kan ni fira familjefester, återföreningar med skolkamrater, företagsevenemang eller möten med stora grupper av vänner.

Vi har allt du söker i Sa Coma, kontakta oss för råd och hjälp med att välja den båt som passar bäst för det du söker.

Relaterade artiklar:

I nordvästra Mallorca ligger semesterorten Sa Coma, som består av en vacker vit...