Hajóbérlés Sa Coma

Hajóbérlés Sa Coma

A hajókirándulás az egyik legjobb élmény, amelyet Sa Comában való tartózkodása alatt élvezhet. Különböző lehetőségek és hajók állnak rendelkezésre minden ízlésnek, amelyek közül megemlíthetjük:

Csónakok víz alatti látvánnyal

  • Katamarán
  • Yacht
  • Vitorlás
  • Speedboat

A charter ára az időponttól, a csoporttól és az útvonaltól függ.

Hajós kirándulások

Cala d'Or Mallorca 2

Katamarán kirándulásokat kínálunk a Földközi-tenger vizeinek felfedezésére. A hajókon italok és ételek, WC-k és bár található. Grillezhet is, miközben a tengerben és Mallorca északnyugati részének nyugodt szellőjében pihenhet.

A túra Sa Comából indul, és a sziget legszebb öblein halad keresztül. Engedje, hogy lenyűgözzék a part sziklái, a tenger óriásai.

Ha üvegfenekű csónakot választ, akkor a csónak biztonságából figyelheti meg a tengerfeneket anélkül, hogy egy csepp vízhez is hozzáérne. Fedezze fel a Földközi-tenger vize alatt felvonuló tengeri állatok életét, láthat medúzákat, polipokat és ezer színű halakat.

Delfin- és bálnalesetek

A hajókirándulások során keresztezheti az útját néhány tengeri állattal, például delfinekkel és cetfélékkel. Számos útvonal a közelben halad el, így közelről figyelheti meg a tengeri élővilágot. Élvezze az egész családdal és a gyerekekkel, akik a legjobban élvezik ezeket a gyönyörű állatokat.

Búvárkodás

A tengerek szerelmesei Sa Comából is élvezhetik a tengerfeneket. Minden szükséges felszerelést megkap a búvárkodáshoz és a tenger rejtett csodáinak felfedezéséhez. Ossza meg a helyi élővilággal, és vigyen magával egy új élményt, amit otthon is megoszthat.

Vitorláshajó bérlés

Ha lánykérésen vagy házassági évforduló megünneplésén gondolkodik, ajánljuk, hogy béreljen egy vitorláshajót két személyre. Ez egy romantikus utazás, amely olyan romantikus hangulatot teremt, amelynek senki sem tud ellenállni. Ezen a túrán egy tapasztalt, a hajót és az útvonalat teljes mértékben ismerő kapitány kíséri Önöket. Mindezt úgy, hogy nem kell aggódnia semmi miatt. A legtöbb túra tartalmazza az étkezést és az italokat.

Kirándulások az események megünneplésére

Sokan jönnek Sa Comára születésnapok, leánybúcsúk, legénybúcsúk és ballagások megünneplésére. Az ilyen típusú eseményekhez nagyobb befogadóképességű hajót kínálunk. Élvezze a fantasztikus utazást szeretteivel a gyönyörű öblök, barlangok és strandok között. A tengerben való frissítő fürdőzésre is megállhatnak.

Ha a csoport nagyon nagy létszámú, akkor maximum 100 fős hajókkal is rendelkezünk. Ezeken családi partikat, iskolai baráti összejöveteleket, céges rendezvényeket vagy nagy baráti társaságok találkozóit ünnepelheti.

Nálunk mindent megtalál, amit keres Sa Comában, forduljon hozzánk tanácsért, és segítsünk kiválasztani a legjobban megfelelő hajót, amit keres.

Kapcsolódó cikkek:

Mallorca északnyugati részén fekszik Sa Coma üdülőhely, amely egy gyönyörű...