Najem plovil v mestu Sa Coma

Najem plovil v mestu Sa Coma

Izlet z ladjo je eno najboljših doživetij, ki jih lahko doživite med bivanjem v Sa Comi. Na voljo imamo različne možnosti in čolne za vse okuse, med katerimi lahko omenimo:

  • čolne s podvodnim pogledom
  • Katamaran
  • Jahta
  • Jadrnica
  • Hitri čoln

Cena najema je odvisna od datuma, skupine in poti.

Izleti z ladjo

Cala d'Or Mallorca 2

Ponujamo vam izlete s katamaranom za raziskovanje voda Sredozemskega morja. Plovila vključujejo pijačo in hrano, sanitarije in bar. Lahko si privoščite tudi žar, medtem ko se sproščate v morju in mirnem vetru severozahodnega dela Majorke.

Izlet se začne v kraju Sa Coma in poteka skozi najlepše zalive otoka. Pustite se navdušiti nad obalnimi klifi, velikani morja.

Če boste izbrali čoln s steklenim dnom, boste lahko opazovali morsko dno z varnega sedeža čolna, ne da bi se dotaknili kapljice vode. Odkrijte življenje morskih živali, ki se sprehajajo pod vodami Sredozemskega morja, lahko vidite meduze, hobotnice in ribe tisočerih barv.

Opazovanje delfinov in kitov

Med izletom z ladjo se lahko srečate z nekaterimi morskimi živalmi, kot so delfini in kiti. Številne poti potekajo v bližini, zato lahko morsko življenje opazujete od blizu. Uživajte z vso družino in otroki, ki najbolj uživajo v teh čudovitih živalih.

Potapljanje

Ljubitelji morja lahko uživajo tudi na morskem dnu iz Sa Coma. Dobili boste vso opremo, ki jo potrebujete za potapljanje in odkrivanje skritih čudes morja. Delite z lokalnimi divjimi živalmi in odnesite novo izkušnjo, ki jo boste delili doma.

Čarter jadrnic

Če razmišljate o tem, da bi dekle zaprosili za roko ali praznovali obletnico poroke, vam priporočamo najem jadrnice za dve osebi. To je romantično potovanje, ki bo ustvarilo romantično vzdušje, ki se mu nihče ne more upreti. Pri tem izletu vas bo spremljal izkušen kapitan, ki v celoti pozna jadrnico in pot. Vse to zato, da vam ne bo treba skrbeti za nič. Večina izletov vključuje hrano in pijačo.

Izleti za praznovanje vaših dogodkov

Veliko ljudi pride v Sa Como praznovat rojstne dneve, dekliščine, fantovščine, fantovščine in diplome. Za tovrstne dogodke vam ponujamo plovila z večjo kapaciteto. Uživajte v fantastičnem izletu s svojimi najdražjimi skozi čudovite zalive, jame in plaže. Ustavite se lahko tudi za osvežilno kopanje v morju.

Če je skupina zelo velika, imamo tudi čolne za največ 100 oseb. Na njih lahko praznujete družinske zabave, srečanja prijateljev iz šole, poslovne dogodke ali srečanja z velikimi skupinami prijateljev.

V Sa Comi imamo vse, kar iščete, zato se obrnite na nas, da vam svetujemo in pomagamo izbrati čoln, ki najbolj ustreza vašim željam.

Povezani članki:

Na severozahodu Mallorce leži letovišče Sa Coma, ki ga sestavljajo čudovita bela...