Kaj početi v mestu Sa Coma

Kaj početi v mestu Sa Coma

Na severozahodu Mallorce leži letovišče Sa Coma, ki ga sestavljajo čudovita bela peščena plaža in okolica s številnimi turističnimi in prostočasnimi dejavnostmi. Kljub svoji majhnosti ima vse, kar obiskovalec potrebuje za zabaven dan z družino in prijatelji.

Dan na plaži v mestu Sa Coma

Plaža Sa Coma je ena najboljših plaž na Majorki in je bila nagrajena z modro zastavo. Odlikujeta jo bel pesek in kristalno čista turkizna voda. Tu boste našli vse, kar potrebujete za nepozaben dan na plaži.

Med ponujenimi storitvami so:

  • najemi ležalnikov in senčnikov
  • Bari
  • reševalci iz vode
  • stranišča in tuši

Čudovito kristalno morje privablja turiste z vsega sveta, ki se prihajajo potapljat in jadrati na deski. To je privilegirana plaža na Majorki, kjer obiskovalce včasih pozdravijo delfini. V čast je uživati v tem spektaklu in upam, da boste imeli srečo, da ga boste doživeli med svojim obiskom Sa Coma.

Na plažo prihajajo turisti vse leto, okolica pa ponuja široko paleto hotelov.

Čarter plovil

mallorca boat charter luxury (1)22

Najemite različne čolne in jadrajte ob obali otoka, raziskujte zalive in uživajte v čudovitih pokrajinah Mallorce. Glede na izbrano ladjo lahko uživate v različnih poteh in dejavnostih. Ko boste na morju, se boste lahko ustavili za kopanje ali potapljanje v osvežilnih vodah Atlantika.

Ponujamo čolne za 2 osebi in velike skupine, na katerih lahko z družino in prijatelji uživate v čudovitem dnevu.

Vabimo vas, da svoje dogodke, kot so rojstni dnevi, poroke in druga praznovanja, praznujete na krovu čolna. Zagotavljamo vam, da bo to neverjetno doživetje, ki ga nihče ne bo pozabil.

Vodni športi

V mestu Sa Coma se lahko ukvarjate z različnimi vodnimi dejavnostmi, kot so potapljanje, jadranje na deski ali preprosto plavanje v kristalno čisti vodi. To je zelo priljubljena dejavnost med obiskovalci, ki uživajo v morskem življenju in lepotah Sredozemskega morja.

Obiščite jame Drach

Če si želite več zabave, lahko le 10 km stran obiščete čudovito starodavno jamo, v kateri se lahko popeljete z ladjico in uživate v podzemni pustolovščini.

Ogled vas popelje skozi 1200 metrov dolgo jamo, kjer si lahko ogledate na tisoče let stare stalaktite in stalagmite. Jezero je globoko 25 metrov in je zelo dobro osvetljeno, celoten ogled je odlično osvetljen, jezero pa prečkate ob poslušanju melodične klasične glasbe. To je ena od zanimivosti v mestu Sa Coma, ki jo morate vključiti v svoj načrt potovanja.

Obiščite živalski vrt Safari

Le nekaj metrov od turističnega središča se nahaja eden najbolj obiskanih živalskih vrtov v Španiji. Doživeli boste fantastično izkušnjo, ko se boste družili z divjimi živalmi, kot da bi bili na pravem safariju v džungli. Oglede lahko opravite z avtomobilom ali se peljete s safari vlakom, ki ga ponuja živalski vrt.

Arheološko najdišče Talaiot de na Pol

Talaioti so kamnite zgradbe, ki pričajo o prazgodovinskem življenju v Španiji. Najdete jih na Mallorci in Menorci. Če ste v Sa Comi, ne zamudite priložnosti za obisk arheološkega najdišča Talaiot de na Pol. To je kamnit spomenik, zgrajen nad jamo, skozi katero je nekoč tekla voda in ki je bil obnovljen, da bi ohranil dediščino in zgodovino otoka.

Vožnja s kolesom

V okolici plaže boste našli različne poti za kolesarjenje po ulicah in gorah, ki obkrožajo letovišče. Če svojega kolesa niste prinesli s seboj, vam nekateri obrati ponujajo izposojo koles.

Obiščite ribiško vasico Porto Cristo

Nahaja se v neposredni bližini mesta Sa Coma in tam boste našli številne restavracije z okusnimi lokalnimi jedmi. V njej potekajo tudi različni festivali, na katerih oživljajo številne mallorške tradicije.

Povezani članki:

Izlet z ladjo je eno najboljših doživetij, ki jih lahko doživite med bivanjem v Sa...