Prva objava: 1 junija, 2022 |

Kaj početi v mestu Sa Coma

Na severozahodu Mallorce leži letovišče Sa Coma, ki ga sestavljajo čudovita bela peščena plaža in okolica s številnimi turističnimi in prostočasnimi dejavnostmi. Kljub svoji majhnosti ima vse, kar obiskovalec potrebuje za zabaven dan z družino in prijatelji.

Dan na plaži v mestu Sa Coma

Plaža Sa Coma je ena najboljših plaž na Majorki in je bila nagrajena z modro zastavo. Odlikujeta jo bel pesek in kristalno čista turkizna voda. Tu boste našli vse, kar potrebujete za nepozaben dan na plaži.

Med ponujenimi storitvami so:

  • najemi ležalnikov in senčnikov
  • Bari
  • reševalci iz vode
  • stranišča in tuši

Čudovito kristalno morje privablja turiste z vsega sveta, ki se prihajajo potapljat in jadrati na deski. To je privilegirana plaža na Majorki, kjer obiskovalce včasih pozdravijo delfini. V čast je uživati v tem spektaklu in upam, da boste imeli srečo, da ga boste doživeli med svojim obiskom Sa Coma.

Na plažo prihajajo turisti vse leto, okolica pa ponuja široko paleto hotelov.

Čarter plovil

mallorca boat charter luxury (1)22

Najemite različne čolne in jadrajte ob obali otoka, raziskujte zalive in uživajte v čudovitih pokrajinah Mallorce. Glede na izbrano ladjo lahko uživate v različnih poteh in dejavnostih. Ko boste na morju, se boste lahko ustavili za kopanje ali potapljanje v osvežilnih vodah Atlantika.

Ponujamo čolne za 2 osebi in velike skupine, na katerih lahko z družino in prijatelji uživate v čudovitem dnevu.

Vabimo vas, da svoje dogodke, kot so rojstni dnevi, poroke in druga praznovanja, praznujete na krovu čolna. Zagotavljamo vam, da bo to neverjetno doživetje, ki ga nihče ne bo pozabil.

Vodni športi

V mestu Sa Coma se lahko ukvarjate z različnimi vodnimi dejavnostmi, kot so potapljanje, jadranje na deski ali preprosto plavanje v kristalno čisti vodi. To je zelo priljubljena dejavnost med obiskovalci, ki uživajo v morskem življenju in lepotah Sredozemskega morja.

Obiščite jame Drach

Če si želite več zabave, lahko le 10 km stran obiščete čudovito starodavno jamo, v kateri se lahko popeljete z ladjico in uživate v podzemni pustolovščini.

Ogled vas popelje skozi 1200 metrov dolgo jamo, kjer si lahko ogledate na tisoče let stare stalaktite in stalagmite. Jezero je globoko 25 metrov in je zelo dobro osvetljeno, celoten ogled je odlično osvetljen, jezero pa prečkate ob poslušanju melodične klasične glasbe. To je ena od zanimivosti v mestu Sa Coma, ki jo morate vključiti v svoj načrt potovanja.

Obiščite živalski vrt Safari

Le nekaj metrov od turističnega središča se nahaja eden najbolj obiskanih živalskih vrtov v Španiji. Doživeli boste fantastično izkušnjo, ko se boste družili z divjimi živalmi, kot da bi bili na pravem safariju v džungli. Oglede lahko opravite z avtomobilom ali se peljete s safari vlakom, ki ga ponuja živalski vrt.

Arheološko najdišče Talaiot de na Pol

Talaioti so kamnite zgradbe, ki pričajo o prazgodovinskem življenju v Španiji. Najdete jih na Mallorci in Menorci. Če ste v Sa Comi, ne zamudite priložnosti za obisk arheološkega najdišča Talaiot de na Pol. To je kamnit spomenik, zgrajen nad jamo, skozi katero je nekoč tekla voda in ki je bil obnovljen, da bi ohranil dediščino in zgodovino otoka.

Vožnja s kolesom

V okolici plaže boste našli različne poti za kolesarjenje po ulicah in gorah, ki obkrožajo letovišče. Če svojega kolesa niste prinesli s seboj, vam nekateri obrati ponujajo izposojo koles.

Obiščite ribiško vasico Porto Cristo

Nahaja se v neposredni bližini mesta Sa Coma in tam boste našli številne restavracije z okusnimi lokalnimi jedmi. V njej potekajo tudi različni festivali, na katerih oživljajo številne mallorške tradicije.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Čarterji čolnov na Majorka

Rezervirajte preko WhatsAppa

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: