Teendők Sa Coma városában

Teendők Sa Coma városában

Guide

Mallorca északnyugati részén fekszik Sa Coma üdülőhely, amely egy gyönyörű fehér homokos tengerpartból és a környező területekből áll, számos turisztikai és szabadidős tevékenységgel. Kis mérete ellenére mindent megtalál, amire a látogatónak szüksége van egy szórakoztató naphoz a családdal és a barátokkal.

Egy nap a tengerparton Sa Comában

A Sa Coma strand Mallorca egyik legjobb strandja, amely kék zászlóval is kitüntetett. Fehér homokja és kristálytiszta türkizkék vize jellemzi. Itt mindent megtalál, ami egy felejthetetlen strandoláshoz szükséges.

A kínált szolgáltatások között szerepelnek:

  • Napozóágyak és napernyők bérlése
  • Bárok
  • Vízimentők
  • WC-k és zuhanyzók

Gyönyörű kristálytiszta vize a világ minden tájáról vonzza a búvárkodni és szörfözni érkező turistákat. Mallorca egyik kiváltságos strandja, ahol néha delfinek is felbukkannak, hogy üdvözöljék a látogatókat. Megtiszteltetés, hogy élvezheti ezt a látványt, és remélhetőleg Ön is elég szerencsés lesz ahhoz, hogy Sa Coma-i látogatása során megtapasztalja.

A strand egész évben fogadja a turistákat, a környék pedig szállodák széles választékát kínálja.

Hajóbérlés

mallorca boat charter luxury (1)22

Béreljen különböző hajókat, és hajózzon végig a sziget partjain, fedezze fel az öblöket és élvezze Mallorca csodálatos tájait. A választott hajótól függően különböző útvonalakat és tevékenységeket élvezhet. A tengeren megállhat megmártózni vagy snorkelezni az Atlanti-óceán frissítő vizében.

Csónakokat kínálunk 2 főtől egészen nagy csoportokig, amelyeken egy nagyszerű napot tölthet el családjával és barátaival.

Meghívjuk Önt, hogy ünnepelje meg az olyan eseményeket, mint születésnapok, esküvők és különböző ünnepségek a hajó fedélzetén. Biztosítjuk Önt, hogy ez egy hihetetlen élmény lesz, amelyet senki sem fog elfelejteni.

Vízi sportok

Sa Comában különböző vízi tevékenységeket végezhet, például búvárkodhat, szörfözhet vagy egyszerűen csak úszhat a kristálytiszta vízben. Ez nagyon népszerű tevékenység a látogatók körében, akik élvezik a Földközi-tenger tengeri élővilágát és szépségét.

Látogasson el a Drach-barlangokhoz

Ha még több szórakozásra vágyik, mindössze 10 km-re meglátogathatja ezt a gyönyörű ősi barlangot, ahol csónakázhat és földalatti kalandokat élhet át.

A túra végigvezet az 1200 méter hosszú barlangon, ahol több ezer éves cseppköveket és sztalagmitokat láthat. A 25 méter mély tó nagyon jól kivilágított, az egész túra tökéletes megvilágításban zajlik, és dallamos klasszikus zenét hallgatva kelhet át a tavon. Ez az egyik olyan program Sa Comában, amelyet mindenképpen be kell iktatnia az útitervébe.

Látogasson el a szafari állatkertbe

Alig néhány méterre a turisztikai központtól található Spanyolország egyik leglátogatottabb állatkertje. Fantasztikus élményben lesz része a vadállatokkal való együttlétben, mintha egy igazi szafarin lenne a dzsungelben. A túrákat megteheti autóval, vagy felszállhat az állatkert által kínált szafari vonatra.

Talaiot de na Pol régészeti lelőhely

A talajotok olyan kőépítmények, amelyek a spanyolországi őskori életről tanúskodnak. Mallorcán és Menorcán találhatók. Ha tehát Sa Comában jár, ne hagyja ki a Talaiot de na Pol meglátogatásának lehetőségét. Ez egy kőből épült emlékmű, amely egy barlang fölé épült, amelyen egykor víz haladt keresztül, és amelyet a sziget örökségének és történelmének megőrzése érdekében rekonstruáltak.

Kerékpártúrák

A strand környékén különböző kerékpáros útvonalakat talál az üdülőhelyet körülvevő utcákon és hegyekben. Egyes létesítmények kerékpárkölcsönzést kínálnak, ha nem hozott sajátot.

Látogasson el Porto Cristo halászfaluba

Nagyon közel található Sa Comához, és ott számos étterem található finom helyi ételekkel. Különböző fesztiválok helyszíne is, ahol számos mallorcai hagyományt elevenítenek fel.

Kapcsolódó cikkek:

A hajókirándulás az egyik legjobb élmény, amelyet Sa Comában való tartózkodása...