Veneen vuokraus Sa Coma

Veneen vuokraus Sa Coma

Veneretki on yksi parhaista kokemuksista, joista voit nauttia Sa Comassa ollessasi. Meillä on erilaisia vaihtoehtoja ja veneitä jokaiseen makuun, joista voimme mainita:

  • Veneet, joissa on vedenalainen näköyhteys
  • Katamaraani
  • Jahti
  • Purjevene
  • Pikavene

Vuokrauksen hinta riippuu päivästä, ryhmästä ja reitistä.

Venematkat

Cala d'Or Mallorca 2

Tarjoamme katamaraanimatkoja Välimeren vesien tutkimiseen. Veneissä on juomat ja ruoka, wc:t ja baari. Voit myös grillailla rentoutuen meressä ja Mallorcan luoteisosan seesteisessä tuulessa.

Retki alkaa Sa Comasta ja kulkee saaren kauneimpien poukamien kautta. Anna rannikon jyrkänteiden, meren jättiläisten, tehdä vaikutuksen.

Jos valitset lasipohjaisen veneen, voit tarkkailla merenpohjaa veneen turvasta koskematta pisaraakaan veteen. Tutustu Välimeren vesien alla parveilevien merieläinten elämään, näet meduusoja, mustekaloja ja tuhatvärisiä kaloja.

Delfiini- ja valashavaintoja

Veneretkien aikana voit risteillä joidenkin merieläinten, kuten delfiinien ja valaiden, kanssa. Monet reitit kulkevat läheltä, joten voit tarkkailla meren elämää lähietäisyydeltä. Nauti koko perheen ja lasten kanssa, jotka nauttivat näistä kauniista eläimistä eniten.

Sukellus

Meren ystävät voivat nauttia merenpohjasta myös Sa Comasta käsin. Saat kaikki tarvitsemasi varusteet sukellusta varten ja voit tutustua meren kätkemiin ihmeisiin. Osallistu paikallisten villieläinten kanssa ja ota mukaan uusi kokemus jaettavaksi kotona.

Purjeveneen vuokraus

Jos ajattelit kosia tyttöä tai juhlistaa hääpäivääsi, suosittelemme vuokraamaan purjeveneen kahdelle. Se on romanttinen matka, joka luo romanttisen tunnelman, jota kukaan ei voi vastustaa. Tällä retkellä teitä seuraa kokenut kippari, joka tuntee veneen ja reitin täysin. Kaikki niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään. Useimpiin retkiin sisältyy ruoka ja juomat.

Retket tapahtumien juhlistamiseen

Monet ihmiset tulevat Sa Comaan juhlimaan syntymäpäiviä, polttareita, polttareita ja valmistujaisia. Tämäntyyppisiä tapahtumia varten tarjoamme sinulle veneen, jossa on suurempi kapasiteetti. Nauti upeasta matkasta rakkaidesi kanssa kauniiden poukamien, luolien ja rantojen läpi. Voitte myös pysähtyä virkistävälle uinnille meressä.

Jos ryhmä on hyvin suuri, meillä on myös veneitä enintään 100 hengelle. Niissä voitte juhlia perhejuhlia, koulukavereiden jälleennäkemisiä, yritystapahtumia tai tapaamisia suurten kaveriporukoiden kanssa.

Meillä on kaikki mitä etsit Sa Comassa, ota yhteyttä meihin ja pyydä meiltä neuvoja, niin autamme sinua valitsemaan veneen, joka sopii parhaiten siihen, mitä etsit.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mallorcan luoteisosassa sijaitsee Sa Coman lomakohde, joka koostuu kauniista valkoisesta...