Første offentliggørelse: november 1, 2022 | Sidst opdateret: april 29, 2024 | Forfatter: a f

Book via WhatsApp

Katamarancharter på Costa Adeje

Katamaranudflugter på Costa Adeje

Private og fælles katamaran-udflugter i Costa Adeje Tenerife

Katamaranudflugter i Costa Adeje er blevet et yndet højdepunkt for Tenerifes årlige tilstrømning af turister. Disse slanke fartøjer, der er designet til komfort og intimitet, henvender sig til små grupper og giver en eksklusiv og fredfyldt oplevelse til søs. Forestil dig, at du soler dig, slapper af eller finder ro i skyggen, alt imens du nyder den betagende udsigt over kysten.

Lad os nu dykke ned i de overbevisende fordele ved at tage på en katamaran-tur i Costa Adeje og udforske de karakteristiske træk ved vores førende udflugter.

Hvorfor katamaran-ture i Costa Adeje?

katamaran-tur i Costa Adeje privat og delt

Costa Adeje ligger i hjertet af Tenerifes pulserende turistscene og skiller sig ud som en førsteklasses destination med en rig blanding af førsteklasses hoteller, lækker gastronomi og en række fritidsmuligheder. Forankret i dette travle sted ligger Puerto Colón, en vigtig havn og udgangspunktet for mange af vores spændende bådture.

Hval- og delfinsafari

Katamaran-tur i Costa Adeje for at se hvaler og delfiner

Tag på en katamaran-tur i Costa Adeje for at se hvaler. Vores fartøjer navigerer elegant i farvandet mellem Tenerife og La Gomera og tilbyder dejlige møder med legesyge delfiner på deres afslappede spadsereture. Tenerife har et særligt ry som et af de mest anbefalede steder at opleve disse majestætiske hvaler, og med lidt held kan du endda opleve det fortryllende syn af hvaler, der nærmer sig båden.

På opdagelse i Los Gigantes’ klipper

Katamaran-tur i Costa Adeje for at se Los Gigantes-klipperne og Masca-bugten

Tag med på vores udflugter, der varer fire timer eller mere, når vi guider dig til de ærefrygtindgydende Los Gigantes-klipper, også kendt som “helvedesvæggen”, der er berømt i hele øgruppen. Disse kolossale klippeformationer, der stammer fra gamle vulkanudbrud, står højt som formidable vogtere af Tenerifes kyst og skaber et fristed for et mangfoldigt marineliv. Dykkere besøger ofte disse farvande, fortryllet af de blomstrende økosystemer under overfladen.

Mens din katamaran sejler, vil du opdage Masca Bay, en uberørt sort sandstrand, der ligger ved foden af klipperne. Mange både mødes her, og det er et ideelt sted at køle af i det krystalklare vand. Fordyb dig i det autentiske naturparadis med vores katamaranudflugter fra Costa Adeje.

Eksklusiv privat katamaran-oplevelse i Costa Adeje

Privat leje af luksuskatamaran i Costa Adeje

Dyk ned i luksus med vores private katamarancharter, der tilbyder dig en intim rejse uden andre passagerer. På vores hjemmeside kan du finde et udsøgt udvalg af katamaraner. Forestil dig at invitere dine nærmeste venner til at svælge i havets ro eller fejre vigtige milepæle i fuld fortrolighed.

Skræddersyede festligheder

Costa Adeje - en særlig fest på en katamaran

Skab uforglemmelige øjeblikke ved at vælge vores private katamarancharter til dine særlige lejligheder – uanset om det er en bryllupsdag, et frieri, en dimissionsfest eller en anden bemærkelsesværdig begivenhed. Det er en eksklusiv oplevelse, der er designet til at matche dine ønsker og skabe varige minder.

Eksklusivitet

Forkæl dig selv med indbegrebet af eksklusivitet, når du går ombord på vores bedste katamaraner, som hver især er omhyggeligt udvalgt for deres overdådige faciliteter og opmærksomme besætning. Med afgang fra Puerto Colón kan du nyde spændingen ved at spotte delfiner og hvaler i deres naturlige habitat mod Atlanterhavets fantastiske baggrund. Denne eksklusive sejlads sikrer panoramaudsigt, rummelig komfort og personlig service til en rejse uden sidestykke.

Vælg den katamaran, der passer til din vision, uanset om det er en romantisk flugt eller en livlig fest. Kontakt os på WhatsApp for at udforske mulighederne og forvandle din private katamarancharter til en skræddersyet oplevelse kun for dig.

Kalima – leje af rummelig katamaran

privat katamaran i Costa Adeje Kalima

Tag på en afslappet rejse om bord på Kalima, vores 36 fods katamaran designet til din komfort i Costa Adeje. Vælg mellem 3 eller 5 timers udforskning, spotte fortryllende hvaler og nyde forfriskende svømmeture. Vælg en 8-timers ekspedition for at beundre de ærefrygtindgydende Los Gigantes-klipper og Masca-bugten. Læskedrikke og snacks er gratis, og som et ekstra touch kan du overveje at tilføje en lækker Paella til din oplevelse.

Mere information: Privat katamaran-charter i Costa Adeje – Kalima

Kennex – Privat katamaran-charter

Abrazo katamaran charter i Costa Adeje Tenerife

Med en maksimal kapacitet på 11 personer inviterer Kennex dig til at slappe af på dækkets afslappende net. Vælg en 3-timers leje for at møde hvaler og nyde en svømmetur i bugten. Udvid dit eventyr til 6 til 8 timer for en fængslende rejse til kæmpeklipperne og den naturskønne Masca-bugt. Pakken inkluderer snorkeludstyr, forfriskende drikkevarer om bord og fælles mad under stoppene. Yderligere transporttjenester er tilgængelige mod et ekstra gebyr.

Mere information: Privat luksus-katamaran-tur i Costa Adeje – Kennex

Eden – katamaran til større grupper

Costa Adeje katamaran charter for 45 personer

For større grupper tilbyder Eden en fantastisk 3-timers privat udflugt med plads til op til 45 passagerer. Nyd den rigelige plads, mens I sejler langs kysten, observerer hvaler og nyder forfriskende svømmeture. Hver passager får en sandwich, og drikkevarer om bord er inkluderet. Du er velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer. Valgfri mad og rundstykker er tilgængelige for dem, der ønsker at forbedre deres oplevelse mod et ekstra gebyr.

Mere information: Privat katamaran-tur i Costa Adeje – EDEN

Delte katamaran-udflugter fra Costa Adeje

Tag på en uforglemmelig rejse med vores fælles katamaranudflugter, der er designet til dem, der søger et dejligt eventyr langs den naturskønne Costa Adeje-bugt.

Freebird: Hvalsafari og udforskning af kysten

katamaran-tur med freebird til los gigantes med afgang fra Puerto Colon i Costa Adeje

Freebird-turen sejler fra Puerto Colón og tager dig med på en fascinerende rejse mod La Gomera, hvor du møder Tenerifes mangfoldige marineliv. Herefter tager vi ud til kysten for at svømme og snorkle. Nyd gratis drinks og snacks om bord efter landstoppet. Forlæng din udforskning til 4,5 timer, og du vil også kunne beundre de ikoniske Los Gigantes-klipper og Masca-bugten.

Mere information: 3 timers katamaran-tur, Los Gigantes – katamaran-tur

Kalima: Delt katamaran til 11 personer

Delt katamaran-tur med kalima kat i Costa Adeje Tenerife

De, der vælger at rejse med den fælles Kalima-katamaran, kan nyde tre timers utrolige øjeblikke på havet. Selvom det er en fælles udflugt, sikrer det begrænsede antal deltagere en intim oplevelse, så alle føler sig lige så godt tilpas som på en eksklusiv tur. Book din plads for at opleve hvaler og dykke ned i Atlanterhavets forfriskende vand.

Tag med os på disse fælles katamaranudflugter, hvor Costa Adejes skønhed udfolder sig, og fælles øjeblikke bliver til værdifulde minder.

Mere information: 3 timers katamaran-tur

Edén: Fælles bådtur

eden katamaran-tur Costa Adeje Tenerife

Oplev havets vidder om bord på Edén, en rummelig katamaran, der er perfekt til delt charter. På bare 2 timer kan du opleve Tenerifes fascinerende hvaler og delfiner. Vælger du en 3-timers ekspedition, gør vi også et forfriskende stop for at svømme, hvilket tilføjer et ekstra lag af nydelse til dit maritime eventyr.

Mere information: 2 timers katamaran-tur, 3 timers katamaran-tur

Booking og reservationer til din katamaran-oplevelse

contact us

Er du klar til at sætte sejl på en af vores fængslende katamaranudflugter? Det er lige så nemt at foretage en reservation som at sende os en besked for at udtrykke din interesse. Du er velkommen til at kontakte os, og vores team vil hjælpe dig med at gøre din anmodning til virkelighed. Det er din direkte billet til et uforglemmeligt maritimt eventyr langs Costa Adeje-bugten.

Udforsk flere muligheder

Ud over vores katamaranudflugter i Costa Adeje har vi et udvalg af andre både, hvor du kan udforske bugterne og nyde havets skønhed. Kontakt os via WhatsApp eller brug kontaktformularen, der er knyttet til hver aktivitet, for at få personlig hjælp.

Planlæg i forvejen for en problemfri oplevelse

organiserede ruter og rejseplaner for Costa Adeje katamaran charter

For at sikre din plads og øge dine chancer for at finde en ledig plads på din foretrukne dato, anbefaler vi, at du kontakter os mindst to uger i forvejen. Det giver os mulighed for at skræddersy din oplevelse og sikre en problemfri og fornøjelig udflugt.

Vi ønsker dig en uforglemmelig ferie

Når du planlægger dit besøg på Costa Adeje, håber vi, at du vil drage fuld fordel af vores katamaranudflugter og andre maritime eventyr. Mærk vinden i håret, nyd solen, og skab minder, der varer hele livet. Vi ser frem til at være en del af din ferieoplevelse.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Book via WhatsApp

Relaterede artikler:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0