Dagsudflugter i Costa Adeje

Dagsudflugter i Costa Adeje

Her kan du finde de bedste dagsture og udflugter, som du kan foretage fra Costa Adeje. Vi tilbyder et stort og varierende udvalg for at sikre, at du finder den bedste løsning til din ferie i Costa Adeje og oplever fantastiske øjeblikke under dit ophold. Læs videre og opdag, hvilke uundgåelige udflugter og fantastiske steder der venter på dig!

Dette sted er nok det første, der kommer i tankerne, når vi taler om must see-steder på Tenerife. Du kan vælge mellem 2 udflugter til Teide-bjerget fra Costa Adeje.

Med en halvdagsudflugt til Teide kan du også have mulighed for at komme op på toppen med svævebanen.

En anden mulighed er Teide-Masca heldagstur. Denne busudflugt giver dig også mulighed for at besøge andre fantastiske steder, f.eks. Icod de los Vinos, Garachico og landsbyen Masca.

Et andet monumentalt sted, du kan besøge fra Costa Adeje, er Los Gigantes-klipperne. For at sætte pris på deres størrelse anbefaler vi, at du tager en bådtur, som vil tage dig ca. en halv dag (4,5 timer). Båden afgår fra Puerto Colon, som ligger i Costa Adeje.

Hvis du vil mærke lidt af Tenerifes kulturelle side, kan du tage på en dagstur til to vigtige kulturelle og historiske centre: La Laguna og Santa Cruz de Tenerife, hvor du kan se den kanariske arkitektur og lære lidt om Tenerifes historie.

Fra Costa Adeje er det også muligt at tage på en dagstur til en anden kanarisk ø – La Gomera, som du sikkert har set fra stranden. Denne udflugt vil berige dig med den kanariske kultur og traditioner – du vil se det autentiske fløjtesprog.

Ud over at besøge de mest betydningsfulde steder på Tenerife med vores dagsture og udflugter kan du også bare lave en god aktivitet, f.eks. bådture i Costa Adeje for at se hvaler og delfiner, som er muligt at gøre hele året.

Eller du kan besøge Siam Park og Loro Park, hvis du har tid nok.

Adrenalinelskere vil sætte pris på vores jetski-safari eller paragliding.

Husk blot, at vi tilbyder et stort udvalg af de mest populære og bedste ting at lave i Costa Adeje. Mange af de dagsture og bådture, vi tilbyder, inkluderer også GRATIS afhentning fra dit hotel. Og selvfølgelig også hjemkomsten til dit hotel. Så hvis du allerede har opdaget alt i Costa Adeje og ønsker at se lidt mere af Tenerife, så vil vi virkelig anbefale dig at tage på en af vores ø-ture og udflugter, som også starter fra Costa Adeje.

Se nedenfor en komplet liste over alle de dagsture, som vi tilbyder fra Costa Adeje. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilke dagsture, udflugter og aktiviteter du ønsker at lave og sende os en bookingforespørgsel.

Og sidst, men ikke mindst. Her er nogle fakta om Costa Adeje, som sikkert vil være interessante og nyttige for dig.

FAKTA

Costa Adeje ligger i den sydlige del af Tenerife og er kendt for sine luksuriøse 4- og 5-stjernede hoteller som Bahia del Duque, Jardines del Teide, Gran Tacande eller Costa Adeje Gran Hotel.

Vejret er normalt varmt og solrigt, bortset fra nogle få dage med regn om vinteren, som du kan tælle med fingrene. Så du træffer det rigtige valg, Costa Adeje er en fantastisk feriedestination for dine fremtidige ferier!

Det er ikke kun det gode vejr, der gør Costa Adeje så attraktivt for mere end en million feriegæster hvert år. Her kan du finde alt, hvad du kan få brug for for at få en god ferie. Der er mange muligheder for underholdning som karaoke, barer, shows, klubber, restauranter og meget mere, der venter på dig.

For shoppingelskere vil der også være meget at opdage her: Siam Mall, Plaza del Duque, Duke Shops og mange flere steder venter på dig.

Anbefalede ting at gøre på Costa Adeje

Bådture på Costa Adeje

Fiskerejser på Costa Adeje

Hvalsafari på Costa Adeje

Ø-ture på Costa Adeje

Safaritur på quadcykel på Costa Adeje

Tematiske parker på Costa Adeje

Vandring på Costa Adeje

Vandsport på Costa Adeje

Relaterede artikler:

Velkommen til Bananapalmbay.com, i denne sektion kan du finde 14 både til leje i Costa...
Bådture i Costa Adeje er en af de mest populære og anbefalede aktiviteter i Costa...
I denne sektion kan du finde vores quad bike safarier, som vi tilbyder med afhentning og...
Skal du på ferie til Tenerife og skal du bo i Costa Adeje? Så vil du helt sikkert gerne...
Hvalsafari i Costa Adeje, Tenerife er nok den mest populære aktivitet for alle slags...
Skal du holde din ferie i Costa Adeje og leder efter ting at lave? Så er du kommet til...