Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Guidede udflugter på Los Cristianos
Guidede ture og udflugter fra Los Cristianos

Lær Tenerife at kende gennem vores guidede ture og udflugter fra Los Cristianos. Vi tilbyder dig forskellige aktiviteter, så du kan gå rundt på Tenerife og nyde dens charme. De guidede ture rundt på øen giver dig mulighed for at lære dens seværdigheder at kende med professionelle guider i hånden. Fortsæt med at læse denne tekst for at finde ud af, hvilke steder du kan besøge med os. Hvis du ønsker at besøge et bestemt sted på Tenerife, kan vi hjælpe dig, skriv til os på vores WhatsApp, så vi kan designe en ny rejseplan specielt til dig. Vores forpligtelse er over for vores kunder, så vi kan nemt tilpasse os dine ønsker.

Bådture fra Los Cristianos

bådcharter tenerife 17
Først og fremmest vil vi gerne fortælle dig om vores bådture, hvor du kan sejle på Tenerifes hav. Vi inviterer dig til at slentre rundt i bugten, nyde havets ro, den varme sol og havbrisen. Inviter dine venner og familie til at tilbringe en uforglemmelig dag på havet. De fleste af vores bådture inkluderer mad og forfriskende drikkevarer. I slutningen af denne tekst finder du en liste over alle de aktiviteter, der er tilgængelige for ture rundt i bugten. Tjek deres karakteristika, og skriv til os på WhatsApp for at foretage dine reservationer. Husk at skrive til os på forhånd, da vi behandler mange forespørgsler fra Los Cristianos, og den båd, du ønsker, er måske ikke altid tilgængelig.

En anden ting, du kan gøre med vores bådture, er at tage ud og se Tenerifes hvaler i deres naturlige miljø. Tenerifes farvande er hjemsted for en rig mangfoldighed af marineliv, så det vil være meget let at se dem passere tæt på båden. Det er meget spændende at se hvaler nærme sig eller de bedårende delfiner lege tæt på båden. Aktiviteten kulminerer med et stop på kysten, hvor gæsterne kan tage en dukkert i havet.

Guidede udflugter rundt på øen

tenerife dagstur teide masca icod garachico
Vi tilbyder også guidede busture i det indre af Tenerife. Lær de mest attraktive steder på øen at kende, og lad dig imponere af dens charme. Ud over fælles ture tilbyder vi også private ture for dig og din gruppe af venner. Nyd turen på en mere personlig måde, og design en ny rute til de steder, du ønsker at besøge. Det er os en fornøjelse at hjælpe dig og tilbyde dig de bedste muligheder, så du kan nyde Tenerife fuldt ud.

De guidede ture og udflugter ledes af professionelle guider, der ved, hvordan man giver dig en enestående oplevelse. Lær om kultur, historie og skikke på Tenerifes smukkeste steder.

Besøg det imponerende Teide-bjerg

Vi har en heldagsudflugt, hvor vi besøger Teide National Park og nyder den smukke natur. Teide-bjerget er det højeste punkt i Spanien og når over 3700 m over havets overflade. Parken blev erklæret for verdensarv af UNESCO på grund af dens skønhed og værdi.

Oplev Tenerifes nattehimmel

Teide by Night Tenerife (4)
I Teide National Park kan du også kigge på stjernerne og andre elementer i kosmos. I parken er der en astronomisk base, der er dedikeret til observation og studier af solen og andre stjerner. Du kan bruge observatoriets kraftige teleskoper til at observere stjernebillederne og udforske planeterne.

Besøg i Masca, Icod og Garachico

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (8)
Disse tre landsbyer nyder stor berømmelse og interesse fra eventyrere. Indånd den friske bjergluft i Masca, se det gamle dragetræ i Icod de los Vinos og beundr den kulturelle skønhed i Garachico.

Lær San Cristóbal de La Laguna og Santa Cruz de Tenerife at kende

La Laguna - Tenerife Nord (10).min
Dette er to meget interessante byer på Tenerife, som du ikke bør gå glip af på din ferie. Beundre skønheden i den velbevarede kanariske arkitektur på trods af tidens gang. Men du vil også finde moderne bygninger, der bringer frisk luft til disse byer. Slentre gennem gaderne, besøg butikkerne og nyd den lækre mad, der serveres i restauranterne.

Smag på vinene fra Tenerife

vinsmagning i tenerfe (3)
Vi tager dig med til plantagerne på Tenerife, hvor du kan opleve naturen og regionens produkter. Med guidede ture i Tenerifes vinkældre vil du smage vine med levende smag, der er kendt verden over for deres fremragende kvalitet.

Besøg på naboøen La Gomera

VIP-udflugt La Gomera (7)
Vi har en fantastisk udflugt til naboøen La Gomera. En smuk ø med meget interessante naturlandskaber og stor kulturel rigdom. Overførslen ad søvejen sker med færge.

Assistance og transport

Nu hvor du ved, hvilke guidede ture og udflugter fra Los Cristianos, der er tilgængelige på vores hjemmeside, skal du bare beslutte, hvilket sted du vil besøge først. På listen i slutningen af teksten finder du alle de aktiviteter, der er tilgængelige på vores hjemmeside, så du kan lære Tenerife at kende til lands og til vands. Udfyld kontaktformularen, der er knyttet til aktiviteten, for at foretage dine reservationer. Du kan også skrive til os på WhatsApp, hvis du har spørgsmål. Vi minder dig om, at aktiviteten inkluderer transport med afhentning og levering til Los Cristianos. Tænk ikke to gange og kom og opdag Tenerifes hemmeligheder med os, vi venter på dig!

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: