Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Bådcharter på Los Cristianos
Bådture på Los Cristianos
Udlejning af både uden skipper på Los Cristianos
Bådture i Los Cristianos Tenerife

Kom og nyd vores fantastiske bådture i Los Cristianos. Vi fortæller dig alt, hvad du behøver at vide for at tage en tur på havet og opleve uforglemmelige eventyr. Hvis du har spørgsmål, så skriv til vores WhatsApp, og vi vil med glæde hjælpe dig. Vi har specialiseret os i forskellige turisttjenester og bådudlejning i Los Cristianos, så vi har helt sikkert den aktivitet, du leder efter.

Fælles bådture i Los Cristianos

Tenerife katamaran charter for 45 personer

Bådudflugter er en vidunderlig mulighed for at sejle rundt i Tenerifes bugter, se hvaler og solbade i fred og ro. Vi har et bredt udvalg af både til denne aktivitet, du skal bare vælge den båd, du foretrækker, og varigheden af udflugten.

Vi har forskellige katamaraner til fælles udflugter for store grupper, med masser af plads og komfort til alle. Ruten inkluderer hvalsafari, et besøg på Los Gigantes-klipperne og et stop på stranden for at køle af. Kom med din familie og nyd havet, især børn nyder bådturene meget. Det er også en favoritaktivitet for grupper af venner eller dem, der ønsker at koble af fra verden med en afslappende dag på havet. Mad og forfriskende drikkevarer er inkluderet.

De fleste af vores fælles bådture tilbyder transport fra Los Cristianos til havnen, hvorfra båden afgår. Skriv til os og spørg, om der er mulighed for transport til den aktivitet, du har valgt.

Private sejlture i Los Cristianos

katamaran tur i tenerife privat og delt (1).min

Du kan også booke private bådture i Los Cristianos for at sejle eksklusivt og uden selskab af fremmede. Du vil være i gode hænder, vores professionelle besætning vil tage dig med på en rolig tur rundt i bugten, da de er fuldt fortrolige med ruterne og båden.

Vi tilbyder luksusyachter, sejlbåde, fiskerbåde og katamaraner til private bådture i Los Cristianos. Når du vælger båden til dine private udflugter, bør du overveje størrelsen på din gruppe. Vi tager højde for forespørgsler fra enkeltpassagerer op til 220 personer. Skriv til os på WhatsApp, så giver vi dig nogle anbefalinger om den båd, der passer dig bedst i forhold til dine præferencer.

Både til rådighed til private udflugter

Private bådture er velegnede til fejring af særlige begivenheder til søs. De fleste af vores kunder fejrer fødselsdage og bryllupsdage om bord. Vi inviterer dig til at fejre eksamener, jobforfremmelser, forretningsafslutninger, polterabend, Valentinsdag eller enhver anden særlig dato.

Katamaraner kan lejes på delt eller privat basis. Det hele afhænger af dine behov. Skriv til os når som helst, så giver vi dig nogle anbefalinger, hjælper dig med at vælge den båd, der passer dig bedst, og foretager din reservation.

Privat luksusyachtcharter er ideel til at dele med en udvalgt gruppe venner eller arbejdskolleger. Det er komfortable både med førsteklasses finish til den mest sofistikerede smag. Private yachtudflugter inkluderer forfriskende mad og drikke, et besøg på Los Gigantes-klipperne og hvalsafari i deres naturlige habitat.

Tenerife Luxury Yacht Charter - Astondoa 46 (4)

Speedbåde tilbyder en mere eventyrlig og tættere på havet oplevelse. Vi tilbyder motorbåde, så du kan nyde turen uden ledsagelse af andre end dig selv.

Du kan også booke private fisketure om bord på veludstyrede fiskefartøjer. Vores besætning vil tage dig med til de specifikke steder i bugten, hvor de bedste fisk fanges.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Skriv til os nu på WhatsApp for at booke din næste bådtur i Los Cristianos Tenerife. I slutningen af teksten præsenterer vi dig for alle de både, der er tilgængelige til denne aktivitet. Hvis du vil have en båd, skal du huske, at de ikke altid er tilgængelige, så kontakt os hurtigst muligt for at høre om de tilgængelige muligheder. Nyd havbrisen i en af vores fantastiske både, og del et par timer fyldt med glæde og havbrise med dem, du holder af.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: