Első közzététel: március 11, 2024 |

Halászati Charters a oldalon. Tenerife Dél
Horgászkirándulások a oldalon. Tenerife Dél
Magán- és közös horgásztúrák Tenerife déli részén

A Tenerife déli részén szervezett horgászkirándulások a területen található gazdag halállományról híresek. A szigetet körülvevő tenger a legkülönfélébb tengeri fajoknak ad otthont, ami nagyon vonzóvá teszi a világ minden tájáról érkező amatőr és hivatásos horgászok számára. A halászat az év minden hónapjában lehetséges, az évszaktól és az akkor a szigetre érkező fajoktól függően. A Tenerife déli részén tett hajókirándulások során többek között barrakudát, rájákat, kardhalat, cápát és sügért lehet fogni.

Jöjjön el, és töltsön el egy pihentető napot a tengeren, gyakorolva a különböző halászati technikákat látványos halászhajóinkon. Használja ki a lehetőséget, hogy megcsodálja Tenerife déli partjának gyönyörű kilátását, megossza az italokat barátaival, napozzon és pihenjen.

Magán- és közös horgásztúrák Tenerife déli részén

Teneriffai hajó- és horgászbérlés engedély nélkül Las Galletas kikötő

A horgásztúrák Tenerife déli részén a Costa Adeje közelében lévő Puerto Colon kikötőjéből vagy Las Galletas kikötőjéből indulnak. Horgászhajóink fel vannak szerelve horgászbotokkal, horgokkal és mindennel, ami egy bőséges horgászattal töltött naphoz szükséges. Nem kell semmit sem hoznia magával, csak a horgászat iránti vágyát és a jó szórakozás iránti vágyát. A kirándulás tartalmazza az üdítőital-szolgáltatást.

A hajó kapitánya sokéves tapasztalattal rendelkező horgász, aki nagyon jól ismeri az öböl azon speciális helyeit, ahol a legjobb eredményeket érheti el. Megosztja a tudását, hogy segítsen Önnek fejleszteni a készségeit. Írjon nekünk a WhatsApp-on, amikor csak szeretne konzultálni a hajókról és a foglalható időpontokról. Ne feledje, hogy előre írjon, mivel sok kérést kezelünk. Itt vannak a Tenerife déli részén lévő horgászutak lehetőségei.

Megosztott horgásztúrák

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

A közös hajók bérlése nagyszerű lehetőség arra, hogy más horgászok társaságában élvezze a napot. Ezek nagyszerű kirándulások első osztályú legénységgel, amely segít Önnek abban, hogy kifizetődő élményben legyen része. Írjon nekünk bármikor, hogy megtudja, mely hajók állnak rendelkezésre közös kirándulásokhoz.

Privát horgászkirándulások Tenerife déli részén

Teneriffai hajó- és horgászbérlés engedély nélkül Las Galletas kikötő

Foglaljon hajóbérlést kedvező áron. Ajánlunk Önnek 4 órás kirándulásokat, hogy megoszthassa barátaival és családjával. A privát hajókirándulás tartalmaz egy megállót a parton, hogy lemehessen és élvezze az Atlanti-óceán vizét. Éljen a lehetőséggel, hogy ússzon, sznorkelezzen és pihenjen az óceán nyugodt vizében. Béreljen egy privát halászhajót, hogy megismerkedjen a sporthorgászat világával a baráti és családi társasága magányában.

Emellett önvezető horgászcsónakokat is kínálunk Önnek, hogy eljusson azokra a területekre, ahol tudja, hogy sikeres lesz a horgászat. Ehhez be kell mutatnia a hajóvezetői engedélyét, és 18 év felettinek kell lennie.

Tenerife déli részén szervezett horgásztúráink megfelelnek a vonatkozó, a környezet és a tengeri fajok védelmére vonatkozó előírásoknak. Ne aggódjon semmi miatt, bízzon mindent ránk. Várjuk Önt a WhatsApp-on, hogy lefoglalja a helyét, és tanácsot adjunk, milyen típusú hajóra van szüksége. Minden típusú hajó bérlésére specializálódtunk Tenerife déli részén. Kínálunk luxusjachtokat, vitorlásokat, motorcsónakokat, katamaránokat és még sok mást. Tudjuk, hogy ügyfeleinknek mire van szüksége, és mindig van nálunk a keresett hajó. Reméljük, jól fogja érezni magát ezen a csodálatos szigeten, ahol ragyogó napsütés és gazdag tengeri élet várja.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: