Tenerife Hajókölcsönzés

Tenerife Hajókölcsönzés

Tenerife Boat Hire, egy különleges és felejthetetlen élmény a nyaraláshoz.

A tökéletes választás a Tenerife South-i hajóbérlés lesz.

Menjen el egy csodálatos privát hajókirándulásra, ahol felfedezheti a sziget déli partját, óriási sziklákat, gyönyörű öblöket láthat, bálnákat és delfineket figyelhet, pihenhet, úszhat és sznorkelezhet, és egyszerűen csak élvezheti a napot és a friss tengeri szellőt egy csodálatos napon családjával, párjával vagy baráti társaságával.

Számos különböző hajótípust kínálunk privát hajókölcsönzésre Tenerife déli részén (többnyire Puerto Colon kikötőjéből indulva), mint pl.: – Tenerife déli részén:

  • Speed Boats
  • Vitorlás jachtok
  • Katamaránok
  • Luxus hajók
  • Motoros hajók
  • Felfújható merev csónak (RIB)

Hajókölcsönzés Tenerifén az egyik legkeresettebb tevékenység a nyaralók, különösen a csoportok számára. Privát hajótúrákat kínálunk 2 főtől akár 74 fős csoportok számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most kompromisszumok nélkül, hogy személyre szabott hajóajánlatokat kapjon a tenerifei hajókölcsönző szakértőnktől. A leggyorsabb módja az lesz, ha küld egy gyors WhatsApp üzenetet (a link megnyitja a WhatsAppot egy új lapon).

Bálnák és delfinek megfigyelése Tenerifén

Béreljen hajót Tenerifén, hogy bálna- vagy delfinmegfigyelést végezzen, amelyek többnyire Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje és Los Gigantes közeli vizeiben vannak.

Ezek a gyönyörű állatok állandóan (egész évben) a Kanári-szigetek vizeiben élnek.

A legigényesebb ügyfeleknek vagy néhány igazán különleges eseményre, mint születésnapok, csapatépítés, leánybúcsú, legénybúcsú vagy leánykérés, jachtbérlést kínálunk. Küldjön nekünk egy gyors WhatsApp üzenetet az ötletével!

Látogasson el Los Gigantesba

Ha 5-7 órára szeretne hajót bérelni, akkor meglátogathatja a látványos Los Gigantes sziklákat, a Masca-öblöt és a Barranco Seco-t.

És ne feledje, hogy a magánhajó bérlés Tenerifén egy olyan tevékenység, amelyet mindig jobb megtervezni, ha a kívánt időpontban és időpontban szeretne kirándulni. Tehát ne várjon az utolsó pillanatig a foglalással, és kérje le most!

Ha szeretne hajót bérelni Tenerifén, kérjük, töltse ki a jegyigénylő űrlapunkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk WhatsAppon, hogy a csoport méretének és igényeinek megfelelő legjobb lehetőségeket kínálhassuk Önnek.

Tenerifei hajószakértőnk személyre szabott ajánlásokat ad Önnek, foglalási kötelezettség nélkül!

Bérelje ki az egyik katamaránunkat, kisebb katamaránunk bőséges helyet kínál akár 11 fős csoportok számára is.

Ha még nagyobb csoportban (például leánybúcsúztatóra) ajánljuk Önnek nagy katamaránunkat, amely akár 22 személyt is képes a fedélzetére venni.

Mindegyik hajón lehetőség van arra, hogy romantikus és gyönyörű naplementét élvezzen a Teneriffa déli részén található tenger felett.

Különleges események

A tenerifei hajóbérlés a legjobb módja lehet egy születésnap, lánykérés, leánybúcsú, legénybúcsú, házassági évforduló vagy bármilyen más különleges esemény megünneplésének.

Valamint tökéletes ajándék lehet egy barátjának vagy szerettének. Ha egy baráti társasággal érkezik Tenerifére, és szeretne egyéni hajótúrát tenni, a hajóbérlés lesz a legjobb megoldás.

A magánélet, a társadalmi távolság és a kényelem szem előtt tartásával

Egy másik előnye a magánhajóbérlésnek a közös hajókirándulással szemben az, hogy élvezheti a kényelmet és azt a lehetőséget, hogy az élményt csak a belső bizalmi körével oszthatja meg.

Testreszabható

A magánhajó bérlés Tenerifén lehetővé teszi, hogy megtervezze az útvonalát, és maga döntse el, hogy mely területeket szeretné meglátogatni, és mit szeretne csinálni az út során, természetesen a távolságtól és a hajón töltött időtől függően.

Szervezett útvonalak

De kínálunk Önnek kész utakat is, teljesen szervezett útvonalakkal, amelyek általában bálnák és delfinek megfigyelését, úszást és búvárkodást tartalmaznak az egyik legszebb öbölben: a Masca-öbölben vagy a Puertito-öbölben, valamint Tenerife déli partja mentén való hajózást.

Amit lát, azt fizeti

A Tenerifén bérelhető hajók mindegyike tartalmazza a gázolajat, az italokat és a tapasztalt kapitányt. Az ár, amit lát, az az ár, amit fizet.

A foglalás megerősítése előtt pontosan tudni fogja a költségeket és azt, hogy milyen árat fog fizetni. Többnyire az étel is benne van. Ha tortát vagy más különleges ételt szeretne hozzáadni, azt is megrendelheti felár ellenében.

Szállítás

Angol idegenvezető Magánbuszos kirándulások Tengerparti kirándulások Santa Cruz de Teneriféről

Csónakok bérlése skipper nélkül a oldalon. Tenerife

Gyorsasági hajó bérlés a oldalon. Tenerife

Katamarán bérlés a oldalon. Tenerife

Luxus jacht bérlés a oldalon. Tenerife

Motorcsónak bérlés a oldalon. Tenerife

RIB bérlés a oldalon. Tenerife

Vitorlás hajó bérlés a oldalon. Tenerife

Kapcsolódó cikkek:

Ezen az oldalon megtalálja a legjobban ajánlott és legjobb dolgokat Puerto Santiago...
Ismerje meg a legjobb dolgokat, amelyeket Puerto de la Cruzban vagy Puerto de la Cruzból...
Puerto Colon valószínűleg a legfontosabb kikötő Tenerife déli részén. Innen indul...
Ezen az oldalon megtalálja a legjobban ajánlott és legjobb dolgokat Playa San Juanban....
Playa de las Americas (vagy egyszerűen Las Americas) Tenerife déli részén, Los...
Los Gigantes Tenerife északnyugati részén található. Számos tevékenységet...
Los Cristianos egy kedves kisváros Tenerife déli részén, a híres Playa de Las...
Ezen az oldalon megtalálja a legjobban ajánlott és legjobb dolgokat Las Galletasban....
Ezen az oldalon megtalálja a legajánlottabb és legjobb dolgokat La Caleta városában....
Ezen az oldalon megtalálja a legjobban ajánlott és legjobb dolgokat Golf del Sur...