Első közzététel: március 11, 2024 |

Vezetett kirándulások a oldalon. Costa Adeje
Vezetett túrák és kirándulások Costa Adejéből

Costa Adejében van és szeretné megnézni Tenerife többi részét is? Ebben a szövegben teljes útmutatót talál a Costa Adeje-i vezetett túrákról és kirándulásokról, amelyeket weboldalunkon foglalhat. Ha konkrét útvonalat szeretne javasolni, alkalmazkodunk az Ön kéréseihez. Küldetésünk, hogy ügyfeleink kedvében járjunk, és mi nagyon jól tudjuk, hogyan kell ezt megtenni. Írjon nekünk bátran a WhatsApp-on, hogy adjunk néhány javaslatot, és foglalja le a következő vezetett túráit Tenerifén.

A Costa Adeje-i vezetett túrák és kirándulások jellemzői

Playa Troya - Costa Adeje strand (11)
Fantasztikus túráink és kirándulásaink vannak Tenerife legérdekesebb helyeinek megtekintéséhez. Vezetett túrákat kínálunk profi idegenvezetőkkel, akik felejthetetlen élményt nyújtanak Önnek. Idegenvezetőink nagyon jól ismerik Tenerife minden helyét és annak történetét, sok anekdotát mesélnek, hogy jól érezzék magukat és jól érezzék magukat.

Magánkirándulásokat is kínálunk, hogy exkluzív módon ismerje meg a szigetet. Felejtse el a tömeget és az idegenek társaságát a túra során. Privát kirándulásainkon csak Ön és az Ön csoportja van. Így azt is kiválaszthatja, hogy mely helyeket látogatja meg. Írjon nekünk WhatsAppon, hogy új útvonalat tervezhessünk Tenerife körül az Ön és barátai preferenciái szerint.

Íme néhány javaslat a Costa Adejéből induló vezetett túráink és kirándulásaink keretében elérhető helyekről és tevékenységekről.

Vezetett kirándulások a Teide Nemzeti Parkba

Privát kirándulás a Teide (7)
Elvisszük Önt a nagyszerű Teide-hegy és a lenyűgöző vulkanikus táj meglátogatására. Foglalja le vezetett túráinkat a terület szakértőjével, hogy megismerje a park és a látnivalók legérdekesebb részleteit.

Vezetett túráinkkal a Teide éjszakai látogatását is lehetővé tesszük, hogy élvezze az éjszakai égboltot. Ezen a területen található egy nagy csillagászati obszervatórium nagy teljesítményű távcsövekkel, hogy felfedezhessük a kozmoszt és élvezhessük annak csodáit.

Tenerife emblematikus falvainak vezetett látogatásai

Garachico tenerife air view.min
Foglaljon buszos túrát Garachico, Icod de los Vinos és a gyönyörű Masca falu meglátogatására. Mindegyik település egyedi és értékes látnivalót kínál a látogatók körében.

Tenerife városainak túrái

La Laguna - Tenerife North (4).min
Elvisszük Önt Santa Cruz de Tenerife és San Cristóbal de la Laguna városába. Mindkét városban láthatjuk a hagyományos építészetük és a múlt századi modern épületek közötti kontrasztot. Sétáljon az utcákon, kóstolja meg a kanári ízeket, és szerezzen hazavihető szuveníreket.

Kóstolja meg a tenerifei borokat

szőlőkóstoló tenerfén (3)
A Costa Adejéből induló vezetett túráinkkal és kirándulásainkkal Ön is kényeztetheti ízlését. Tenerifén ültetvényeken és néhány borászatban tartunk vezetett túrákat, ahol kapcsolatba kerülhet a természettel és megismerkedhet a borkészítés folyamatával és a borkóstolással.

Látogasson el a szomszédos La Gomera szigetére

VIP kirándulás La Gomera (9)
Teneriféről La Gomera szigetére vezetett kirándulást is foglalhat. A vízi átkelés komppal történik. La Gomera szigetére érve elvisszük Önt, hogy felfedezze utcáit, természeti tájait és finom gasztronómiáját.

Hajós kirándulások Costa Adejéből

katamarántúra tenerifén privát és közös (10).min
A hajókirándulások szenzációsak, és Costa Adejéből bármikor lefoglalhatja őket. Élvezze a tenger békéjét egy kényelmes hajó fedélzetén. Dőljön hátra, napozzon, barnítsa le bőrét, vagy egyszerűen csak pihenjen egy pillanatra az árnyékos részen. A legtöbb hajókiránduláson étkezést, frissítő italokat és harapnivalókat kínálnak. Lásd a szöveg végén a Costa Adeje-i hajóutakat és azok jellemzőit.

royal delfin tenerife los gigantes (59)
A Costa Adejéből induló hajókirándulások közé tartozik a bálnák megfigyelése természetes környezetükben. A Tenerife és a szomszédos La Gomera sziget közötti vizek tele vannak cetfélékkel, amelyek harmonikusan élnek együtt. Ezek a barátságos tengeri állatok hozzászoktak a hajókhoz, így félelem nélkül jönnek köszönteni. Vigye magával fényképezőgépét, hogy gyönyörű képeket készíthessen, és néhány szép videót a delfinek és bálnák kecses úszásáról.

Az észlelés után a hajó lehorgonyoz az öböl egyik öblében, így le tudsz menni és lehűlni. Az Atlanti-óceán vize kristálytiszta és nagyon kellemes. Éljen a lehetőséggel, és ússzon és snorkelezzen a teknősökkel és a színes halakkal.

Segítség és szállítás

Ne feledje, hogy Costa Adejéből az Ön ízlésének és preferenciáinak megfelelő vezetett túrákat és kirándulásokat tervezhetünk. Minden tevékenység magában foglalja a szállítást, fel- és leszállással Costa Adeje és Tenerife déli részének főbb turisztikai üdülőhelyein. Írjon nekünk most a WhatsAppon, megjelölve a meglátogatni kívánt helyeket, a csoport méretét és a tartózkodási helyét. Örömünkre szolgál, hogy az Ön megbízható társasága lehetünk, hogy élvezze Tenerifét és felfedezze a látnivalókat. Böngésszen tovább weboldalunkon, mindenféle tevékenységet megtalál, hogy szórakoztatóan tölthesse el nyaralását Tenerifén. Kellemes nyaralást a ragyogó nap szigetén!

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: