Első közzététel: január 5, 2023 |

Costa Adeje Boat Trip to Los Gigantes

Los Gigantes sziklái

A Los Gigantes sziklái hatalmas sziklafalak, amelyek több mint 600 méter magasra emelkednek. Vulkanikus eredetűek, és a Teno Vidéki Parkban találhatók, Tenerife nyugati partján. Santiago del Teide és Buenavista del Norte települések között húzódnak.

Nagy természeti szépségű területen találhatók, ahol nagyszerű élményekben lehet részük. A sziklák a tengerről és a tengerpartról, a levegőből egy légi túra során, valamint Tenerife belsejéből különböző kilátópontokról, különböző perspektívákból láthatók. A tenger alatt a búvárok akár 30 méteres mélységben is láthatják őket.

A guancsok hatalmas méretük miatt „ördögfalnak” nevezték el őket.

Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (15)

Los Guíos strandja

A legközelebbi strand a „Playa de los Guíos” nevet viseli. Onnan szabadon és épületek nélkül láthatjuk őket. Ez egy kis kék zászlós strand, amely mindent kínál, amire a fürdőzőnek szüksége van a strandoláshoz: vízimentők, biztonsági szolgálat és strandbárok.

A sziget egyik legemblematikusabb tájképét kínálja, amely a vulkanikus homokot a kristálytiszta vízzel ötvözi, amelyet hatalmas sziklafalak védenek. Itt lehetőség nyílik búvárkodásra és a tenger alatti sziklák természetes szépségének élvezetére. Egy másik lehetőség, hogy hajót béreljen, és felfedezze a Földközi-tenger vizeit, és megnézzen néhány cetfélét természetes élőhelyükön.

Vistas de Los Gigantes kilátópont

Ez a tengerparthoz legközelebbi kilátó, nagyon magas, gyalogosan is megmászható, de jó fizikummal kell rendelkeznie. Meredek cikcakkos lépcsők, padok, amelyekre le lehet ülni, és rengeteg árnyék van.

Béreljen csónakot a sziklák megtekintéséhez.

Marhaba catamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Hajóbérlés Los Gigantesban

Ez a legjobb módja annak, hogy megnézzük őket, és élvezzük minden fenségüket. Az idegenvezetők a sziklák partjainál vitorlázni fognak.

Tengeri állatvilág

Amikor a sziklák körüli vizeken hajózik, olyan cetféléket láthat, mint a pilótabálna és a palackorrú delfin.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Vízi tevékenységek

Ez egy nagyszerű lehetőség a szórakozásra és adrenalinra vágyó kalandorok számára. Lehetőség van búvárkodni, kajakozni, evezős szörfözni és búvárkodni.

Teno világítótorony

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Ezt a világítótornyot Punta de Teno felől érheti el, egy varázslatos helyen található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik. A világítótorony jelenleg lakatlan, mert automatikusan működik. Ezen a helyen járva elgondolkodik az ember, hogy néhány család hogyan élhetett itt ilyen sokáig, a civilizációtól elszigetelve, ilyen vad környezetben. Ez egy olyan környezet az álmodozók és érzékeny lelkek számára, akik mindenhol megtalálják a szépséget.

A Barranco de Masca ereszkedése

Ez egy mesés ötlet a túrázás szerelmeseinek. Ez egy bonyolult és kihívást jelentő útvonal, húzzon hegymászócsizmát és készüljön fel a kalandra. Ez egy átlagosan 4 órás túra az 5 km hosszú szakadék mentén. Csak megfelelő fizikai felkészültséggel rendelkezők számára alkalmas. Ezt az utat sokan választják, hogy elérjék a Masca-öblöt, egy bájos és kevéssé ismert strandot, ahol az ereszkedés után jól megérdemelt fürdőzést vehetnek.

Locations: