Tenerife Boat Trip to Los Gigantes

Los Gigantesin kalliot

Los Gigantesin kalliot ovat valtavia kallioseinämiä, jotka kohoavat yli 600 metrin korkeuteen. Ne ovat vulkaanista alkuperää, ja ne sijaitsevat Tenon maaseutupuistossa Teneriffan länsirannikolla. Ne sijaitsevat Santiago del Teiden ja Buenavista del Norten kuntien välissä.

Ne sijaitsevat luonnonkauniilla alueella, jossa voit nauttia upeista kokemuksista. Jyrkänteitä voi nähdä mereltä ja rannalta, ilmasta ilmakierroksella ja Teneriffan sisämaasta eri näköalapaikoilta eri näkökulmista. Meren alla sukeltajat voivat myös nähdä ne jopa 30 metrin syvyydessä.

Guanchit kutsuivat niitä ”paholaisen muuriksi” niiden valtavan koon vuoksi.

Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (15)

Los Guíosin ranta

Lähin ranta on nimeltään ”Playa de los Guíos”. Sieltä voit nähdä ne vapaasti ja ilman rakennuksia tiellä. Se on pieni sinisen lipun ranta, joka tarjoaa kaiken, mitä uimari tarvitsee nauttiakseen rannasta: hengenpelastajia, vartijoita ja rantabaareja.

Se tarjoaa yhden saaren vertauskuvallisimmista maisemista, jossa yhdistyvät tuliperäinen hiekka ja kristallinkirkas vesi, jota suojaavat valtavat kallioseinämät. Täällä on mahdollisuus sukeltaa ja nauttia kallioiden luonnonkauneudesta meren alla. Toinen käytettävissäsi oleva vaihtoehto on vuokrata vene, jolla voit lähteä tutkimaan Välimeren vesiä ja nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Vistas de Los Gigantesin näköalapaikka

Tämä on rantaa lähin näköalapaikka, se on hyvin korkea, ja voit kiivetä sinne kävellen, mutta sinun on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa. Siellä on jyrkkiä siksak-portaita, penkkejä, joille voi istua, ja runsaasti varjoa.

Vuokraa veneet nähdäksesi kalliot.

Marhaba catamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Veneen vuokraus Los Gigantesissa

Tämä on paras tapa nähdä ne ja nauttia kaikesta niiden majesteettisuudesta. Oppaat vievät sinut purjehtimaan pitkin kallioiden rantoja.

Merieläimistö

Kun purjehdit kallioita ympäröivillä vesillä, voit nähdä valaita, kuten luotsivalaan ja pullonokkadelfiinin.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Vesiaktiviteetit

Tämä on loistava tilaisuus seikkailijoille, jotka etsivät hauskaa ja adrenaliinia. Voit harrastaa snorklausta, melontaa, melontasurffausta ja laitesukellusta.

Tenon majakka

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Pääset tälle majakalle Punta de Tenosta, se sijaitsee maagisessa paikassa, josta avautuvat upeat näkymät. Majakka on tällä hetkellä asumaton, koska se toimii automaattisesti. Tässä paikassa ollessasi ihmettelet, miten jotkut perheet ovat voineet asua siellä niin kauan eristyksissä sivilisaatiosta ja näin villiintyneessä ympäristössä. Tämä on paikka unelmoijille ja herkille sieluille, jotka löytävät kauneutta kaikkialta.

Laskeutuminen Barranco de Mascan alaspäin

Tämä on upea ajatus vaelluksen harrastajille. Se on monimutkainen ja haastava reitti, pue vuorikiipeilykengät jalkaasi ja valmistaudu seikkailuun. Se on keskimäärin 4 tunnin vaellus pitkin 5 kilometrin pituista rotkoa. Sopii vain henkilöille, joilla on riittävä fyysinen valmistautuminen. Monet valitsevat tämän polun päästäkseen Mascan lahdelle, viehättävälle ja vähän tunnetulle rannalle, jossa voit ottaa hyvin ansaitun uinnin laskeutumisen jälkeen.

Locations: