Ensimmäinen julkaisu: 5 tammikuun, 2023 |

Masca Bay and Los Gigantes Cliffs

Masca Bay

Tällä kertaa haluaisimme kertoa teille Mascan lahdesta, lähes koskemattomasta rannasta, jossa ei käy juuri kukaan. Mutta se ei johdu siitä, ettei se olisi houkutteleva, vaan siitä, että sinne on vaikea päästä.

Puhumme villistä rannasta, joka sijaitsee Barranco de Mascan päässä, Los Gigantesin kallioiden juurella ja Punta de la Higueran ja Punta de la Galeran välissä.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (5)

Masca Bay on eksklusiivinen ranta, jolle vain harvat pääsevät, ihanteellinen yksityiseen hetkeen kaukana väkijoukoista. Uiminen on rauhallista sen yksinoikeuden ja virkistävien vesien ansiosta.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (3)

Tämä on ihanteellinen paikka sukeltajille, sillä syvyys on jopa 18 metriä. Siksi monet kaikentasoiset sukellusasiantuntijat kokoontuvat tänne.

Miten Masca Bayhin pääsee

Rannalle pääsee kahdella tavalla, mereltä ja rotkoa pitkin.

Jos valitset rotkoa pitkin, sinun on hyvä tietää, että se on hyvin vaativa alamäkivaellus. Matka kestää keskimäärin 4 tuntia riippuen vauhdistasi. Laskeutumisen aikana voit nauttia kauniista näkymistä ja käydä sitten ansaitulla uinnilla Mascan kristallinkirkkaissa vesissä.

Ranta on mustaa vulkaanista hiekkaa ja tarjoaa mitä kauneimmat maisemat postikorttikuvia varten. Se on ehdottomasti erittäin mukava paikka.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (2)

Mascan kylästä lähtevä rotkopolku on 5 km pitkä, mutta se on keskivaikea, joten sinun on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa. Jos valitset tämän polun, suosittelemme lähtemään kesällä, jotta vältyt sateen aiheuttamilta lätäköiltä. Polku muuttuu liukkaaksi, joten ole varovainen.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Voit kuitenkin päästä sinne myös meriteitse, jolloin voit tehdä retken Los Gigantesin kallioita katsomaan, joka lähtee Los Gigantesin satamasta. Vuokraa vene, joka vie sinut Mascan lahdelle nauttimaan kallioiden näkymistä ja katselemaan valaita. Jos olet onnekas, saatat nähdä delfiinejä ja valaita temmeltämässä. Veneellä kestää vain 15 minuuttia päästä satamasta rannalle. Osa näistä retkistä suuntautuu Punta de Tenoon asti. Näillä retkillä on tavallista nähdä merieläimiä, kuten äyriäisiä, muurahaisia ja luotovalaita.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Voit yhdistää nämä kaksi kulkutapaa. Halutessasi voit laskeutua rotkoon ja palata veneellä Los Gigantesin satamaan. Tätä varten sinun on vuokrattava vene etukäteen varmistaaksesi paikkasi.

Retki kallioille

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Saavuttuasi Mascan lahdelle vene voi ankkuroitua 10 metrin syvyyteen, jolloin voit käydä uimassa ja nauttia Välimeren sinisistä ja rauhallisista vesistä.

Jotkut alukset voivat jättää sinut saaren toiseen päähän sukeltamaan ja nauttimaan vesistä ja tavata sinut sitten toisessa päässä.

Loikoile valtavien kalliomuodostelmien äärellä, jotka näyttävät linnoituksilta, jotka luonto on luonut suojellakseen meitä vahingolta.

Locations: