Garachico tenerife air view.min

Garachico

Garachico sijaitsee Teneriffan saaren koillisosassa, ja se on historiallinen kylä, joka oli aikoinaan saaren tärkein kalastus- ja kauppasatama. Näin oli, kunnes Trevejo-tulivuori iski siihen 1700-luvulla.

Siellä on historiallisia muistomerkkejä ja hyvin säilynyttä vertauskuvallista arkkitehtuuria, minkä vuoksi Garachico on katsottu kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi kohteeksi vuodesta 1994 lähtien.

Garachico (5) Church.min

Kaupungin kaduille ovat ominaisia värikkäät mukulakivet, joiden kautta voit tutustua sen historiallisiin rakennuksiin ja kirkkoihin, jotka ovat täynnä uskoa ja toivoa. Et voi lähteä käymättä Castillo de San Miguelissa, Nuestra Señora de los Angelesin kirkossa ja Santo Domingon ja San Franciscon luostareissa.

Ennen tulivuoren aiheuttamaa katastrofia kaupunki oli tärkeä paikka, joka houkutteli monia varakkaita perheitä, ja juuri he ottivat tehtäväkseen koristella sen kadut mukulakivillä ja antoivat sille sen ainutlaatuisen olemuksen, jonka voimme yhä tuntea kävellessämme sen kaduilla.

Garachico Tenerife Pools.min

Täällä järjestetään kuuluisa San Roquen festivaali, joka houkuttelee kansallisia ja kansainvälisiä turisteja. Se on vilkas ja suosittu festivaali, jossa kaikki lähtevät kaduille saattamaan pyhimystä. Jos satut olemaan siellä 16. elokuuta, voit juhlia yhdessä kärryjen, eläinlaumojen, ihmisten ilon ja musiikkibändien kanssa, jotka kaikki yhdessä etenevät kohti luostaria.

Tätä juhlaa on vietetty 1600-luvulta lähtien, ja nykyään se on julistettu kansallisesti kiinnostavaksi matkailujuhlaksi. Näiden juhlien aikana kylän pyhiinvaelluksen lisäksi kalastajat tekevät pyhiinvaelluksen vesillä. Erilaiset veneet saattavat pyhimystä pitkin rannikkoa.

Garachicon maisemaa peittävät kanarialaiset männyt, jotka peittävät yli puolet alueesta, ja ne myötäilevät vulkaanista maisemaa. Rannikolla on paljon banaaniviljelmiä, ja keskiosissa on erilaisia omavaraisia viljelykasveja pientalojen vieressä.

Garachico coastal view tenerife.min

Rannikon rannat koostuvat mustasta hiekasta, joka on peräisin tulivuoriperäisestä hiekasta, ja joillakin alueilla on kiviä. Maisemaa reunustavat mahtavat kalliot ja tiheä kasvillisuus. El Caletón on eniten kävijöitä houkutteleva ranta, joka on suosittu luonnollisen uima-altaan vuoksi. Täältä löydät kaikki palvelut, joita tarvitset nauttiaksesi sensaatiomaisesta päivästä rannalla.

Garachico Tenerife Beach.min

Rannikolla on venesatama, jossa on erilaisia kalastus- ja vesiurheilualuksia.

Garachico Tenerife Harbour .min

Nähdyn perusteella Garachicossa yhdistyvät rantaympäristöt, venesatama, historiallinen maisema ja tulivuorimaisemat, mikä tekee tästä kaupungista yhden Teneriffan kauneimmista ja houkuttelevimmista vierailukohteista.

Locations: