Candelaria Tenerife (1)

Candelaria

Candelaria on Teneriffan kaakkoisosassa sijaitseva Santa Cruz de Tenerifen kunta. Se on kaupunki, jossa on paljon historiaa, kulttuuria ja vahvoja uskonnollisia arvoja.

Se on kuuluisa siitä, että se on säilyttänyt guanchien (Teneriffan alkuperäisasukkaiden) perinnön ja että se on paikka, josta alkuperäisasukkaat löysivät Virgen de la Candelarian (Kanariansaarten suojeluspyhimys) kuvan 1300-luvulla. Vaikka varsinainen kuva katosi myrskyssä 1800-luvulla, Candelaria on edelleen keskeinen paikka, jonne tuhannet uskovat kokoontuvat kunnioittamaan suojeluspyhimystään.

Candelaria Tenerife (2)

Täältä löytyy Nuestra Señora de la Candelarian basilika, Kanariansaarten ensimmäinen Marian temppeli ja paikka, jossa suojeluspyhimystä suojellaan. Kirkon ympärillä on yhdeksän pronssista Guanche menceyes -patsasta, jotka muistuttavat meitä siitä, ketkä olivat paikan ensimmäiset uudisasukkaat.

Basilika on Candelarian tunnusomainen muistomerkki, ja turistit käyvät siellä eniten. Joka 15. elokuuta tuhannet pyhiinvaeltajat saapuvat varhain aamulla eri puolilta saarta kunnioittamaan suojeluspyhimystään ja viettämään suojeluspyhimyksen juhlaa. Elokuun 15. päivänä joskus 1400-luvulla suojeluspyhimyksen kuva ilmestyi ensimmäisen kerran kylän rannikolle. Hyvin suosittuja ovat myös Carmenin ja Santa Anan juhlat, joita pidetään kaupungissa joka heinäkuu.

Mutta Candelaria ei ole vain kulttuuria ja uskontoa, kuten Teneriffan kaupungeille on tyypillistä, Candelariassa on myös kaunis maaseutuympäristö, jolla on vahva matkailupotentiaali. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia upeaan lomailuun ja on unelmapaikka retkeilijöille, jotka löytävät kunnan alueelta erilaisia reittejä, joilla voi tutustua alueen keskiosiin ja tiheisiin metsiin.

Samaan aikaan sitä rajaavat kauniit rannat, joilla on lumoavat maisemat. Ne ovat tummahiekkaisia rantoja, koska ne ovat vulkaanista alkuperää, mutta ne ovat yhtä houkuttelevia ja virkistäviä. Niiden takana on majesteettisia vuoria, jotka ovat täynnä kasvillisuutta ja jotka tuovat näkymään väriä ja harmoniaa. Nauti veneretkistä ja käy luolissa, jotka kätkevät saaren salaisuudet.

Koska kyseessä on kalastajakylä, sinua ympäröivät aina laiturit ja veneet, ja voit seurata rannikon kalastajia. Merenkulkuhenkeä ei ole vain rannikolla, vaan voit tuntea sen kaduilla ja asukkaiden olemuksessa.

Myös gastronomia on Candelarian vahvuus. Nauti lounaalla tuoretta kalaa tuoreeltaan merestä ja nauti perheen kanssa herkullisesta paikallisesta jälkiruoasta. Rantakadulta löydät laajan valikoiman ravintoloita, baareja ja pikaruokapaikkoja.

Jos puhumme rannoista, voit nauttia Playa de Las Caletillasista, jossa voit nauttia merituulesta kävelykadun varrella. Toinen Candelarian ranta on Playa de Punta Larga, jolle on ominaista sen pikkukivet ja sora, jonne voit tulla nauttimaan meren rauhasta.

Löydät myös monia vaihtoehtoja, joilla voit viettää aikaa kuivalla maalla, kuten vierailemalla vanhalla kuninkaallisella tiellä kauppoineen ja ravintoloineen, kaupungintalolla, käsityökeskuksella, basilikalla ja Plaza de la Patronalla.

Locations: