Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Icod de los Vinos (lohikäärmepuu)

Icod de los Vinos sijaitsee Teneriffan luoteisosassa, ja sieltä voi selvästi nähdä vaikuttavan Teide-tulivuoren, Espanjan korkeimman huipun. Se on tunnettu kalastustoiminnastaan ja erityisesti viininviljelystä. Siksi, jos vierailet siellä, voit nauttia parhaasta gastronomiasta käsintehtyine juustoineen, lihoineen, suolattuine kaloineen ja tietysti parhaiden paikallisten viinien seurassa.

Icod de los Vinos (el drago)

Tuhatvuotias lohikäärmepuu

Drago Milenario (Dracaena draco) julistettiin kansalliseksi muistomerkiksi vuonna 1917, ja sen uskotaan olevan yli 8 vuosisataa vanha. Sillä on saaristolle valtava luonnontieteellinen, kulttuurinen ja historiallinen arvo, sillä se on kaikkein vanhin.

Jos et vielä tiedä sitä, se on kaunis Dragos-heimoon kuuluva puu, joka on yli 16 metriä korkea ja jonka tyven ympärysmitta on yli 20 metriä. Puu sijaitsee puistossa, joka on perustettu sen suojelemiseksi ja jossa on kasvitieteellisesti arvokkaita endeemisiä lajeja. Käytettävissäsi on Kanariansaarten kasvistoon erikoistuneita oppaita, jotka vievät sinut opettavaiselle kierrokselle, jossa he jakavat kanssasi kaiken tietonsa. Puistossa voit nauttia piknikistä ja viettää miellyttäviä hetkiä luonnon ympäröimänä. Puisto sijaitsee aivan San Marcosin seurakunnan kirkon vieressä.

Olet varmasti samaa mieltä siitä, että El Drago Milenario on Icod de los Vinosin tunnus. Tästä kunnasta löytyy kuitenkin paljon muutakin. Jos kävelet sen kauniilla mukulakivikaduilla, voit tuntea sen rauhallisuuden ja ihailla sitä ympäröivää majesteettista tulivuorimaisemaa. Kunnan historiallisesta keskustasta löydät suuren taiteellisen ja historiallisen rikkauden. Kunnassa on monia aukioita ja kauniita suihkulähteitä, jotka sävyttävät maisemaa.

Icod de los Vinos (el drago)

Tuulen luola

Cueva del Viento on valtava vulkaaninen putki, joka on vaikuttava pelkän kokonsa vuoksi. Se on onkalo, joka näyttää yhdistävän meidät planeetan sisimpään. Se on Euroopan suurin vulkaaninen onkalo ja yksi maailman suurimmista. Se on muodostunut laavavirroista vanhasta huipusta, Teiden lähellä sijaitsevasta rotkosta, ja sen sisällä voi seurata laavan jättämää polkua sen vanavedessä.

San Marcosin ranta

Emme voi olla mainitsematta San Marcosin rantaa, joka on yksi saaren hiljaisimmista rannoista. Se on perheille sopiva ranta, jossa on vähän aaltoja ja joka sopii erinomaisesti lasten kanssa vierailuun, ja siellä on myös kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten suihkut, käymälät, baarit ja ravintolat, ja mikä tärkeintä, se on liikuntarajoitteisten käytettävissä.

Locations: