Dagsturer i Costa Adeje

Dagsturer i Costa Adeje

Her kan du finne de beste dagsturer og utflukter du kan gjøre fra Costa Adeje. Vi tilbyr et stort og varierende valg for å sikre at du vil finne det beste alternativet for ferien din i Costa Adeje og oppleve fantastiske øyeblikk under oppholdet. Fortsett å lese og oppdag hvilke utflukter og fantastiske steder som venter på deg!

Dette stedet er sannsynligvis det første som dukker opp i tankene når vi snakker om steder du må se på Tenerife. Du kan velge mellom 2 Mount Teide-turer fra Costa Adeje.

Med en halvdagstur til Teide kan du også ha mulighet til å gå til toppen med taubanen.

En annen mulighet er Heldagstur Teide-Masca. Denne bussutflukten lar deg også besøke andre flotte steder, som Icod de los Vinos, Garachico og landsbyen Masca.

Et annet monumentalt sted du kan besøke fra Costa Adeje er Los Gigantes-klippene. For å sette pris på størrelsen deres anbefaler vi deg å ta en båttur, som vil ta deg omtrent en halv dag (4,5 timer). Båten går fra Puerto Colon, som ligger i Costa Adeje.

Hvis du vil føle litt på den kulturelle siden av Tenerife, kan du ta en dagstur til to viktigste kulturelle og historiske sentre: La Laguna og Santa Cruz de Tenerife, hvor du vil se kanarisk arkitektur og lære litt om Tenerifes historie. .

Fra Costa Adeje er det også mulig å ta en dagstur til en annen Kanariøy – La Gomera, som du sikkert hadde sett fra stranden. Denne ekskursjonen vil berike deg med kanarisk kultur og tradisjoner – du vil se det autentiske plystrespråket.

Bortsett fra å besøke de viktigste stedene på Tenerife med våre dagsturer og utflukter, kan du bare gjøre en flott aktivitet, for eksempel båtturer i Costa Adeje for å se hvaler og delfiner som er mulig å gjøre hele året.

Eller du kan besøke Siam Park & ​​Loro Park hvis du har nok tid.

Adrenalinelskere vil sette pris på vår jetskisafari eller paragliding.

Bare husk at vi tilbyr et stort utvalg av de mest populære og beste tingene å gjøre i Costa Adeje. Mange dagsturer og båtturer vi tilbyr inkluderer også GRATIS HENTING fra hotellet ditt. Og selvfølgelig returen til hotellet ditt også. Så hvis du allerede har oppdaget alt i Costa Adeje og ønsker å se litt mer av Tenerife, vil vi virkelig anbefale å gjøre en av våre øyturer og utflukter, som også starter fra Costa Adeje.

Sjekk ut under en fullstendig liste over alle dagsturer vi tilbyr fra Costa Adeje. Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvilke dagsturer, utflukter og aktiviteter du vil gjøre og sende oss en bestillingsforespørsel.

Og sist men ikke minst. Her er noen fakta om Costa Adeje, som sannsynligvis vil være interessant og nyttig for deg.

FAKTA

Costa Adeje ligger sør på Tenerife, kjent for sine luksuriøse 4- og 5-stjerners hoteller som Bahia del Duque, Jardines del Teide, Gran Tacande eller Costa Adeje Gran Hotel.

Været er vanligvis varmt og solrikt bortsett fra noen dager med regn om vinteren, som du kan telle med fingrene. Så du tar det riktige valget, Costa Adeje er et flott feriemål for fremtidige ferier!

Det er ikke bare det flotte været som gjør Costa Adeje så attraktiv for mer enn en million feriegjester hvert år. Her kan du finne alt du trenger for å ha det bra i ferien. Mange alternativer for underholdning som karaoke, barer, show, klubber, restauranter og mer venter på deg.

For shoppingelskere vil det være mye å oppdage her også: Siam Mall, Plaza del Duque, Duke Shops og mange flere steder venter på deg.

Anbefalte ting å gjøre på Costa Adeje

Båtturer på Costa Adeje

Firhjulssafari på Costa Adeje

Fisketurer på Costa Adeje

Fotturer på Costa Adeje

Hval safari på Costa Adeje

øytur på Costa Adeje

Tematiske parker på Costa Adeje

Vannsport på Costa Adeje

Skal du på ferie til Tenerife og bo i Costa Adeje? Da vil du garantert vite hvilke...
I denne seksjonen kan du finne våre firhjulingssafarier som vi tilbyr med henting og...
Båtturer i Costa Adeje er en av de mest populære og anbefalte aktivitetene i Costa...
Velkommen til Bananapalmbay.com, i denne delen finner du 14 båter til leie i Costa...
Hvalsafari i Costa Adeje, Tenerife, er sannsynligvis den mest populære aktiviteten å...
Du skal passere ferien i Costa Adeje og leter etter ting å gjøre? Da kom du til rett...