Első közzététel: március 25, 2023 |

Buszos kirándulások a oldalon Los Cristianos

Buszos kirándulások Los Cristianosból

Üdvözöljük ebben a cikkben, amelyben a Los Cristianosból a Tenerife különböző nevezetességeire induló buszos kirándulásainkról számolunk be. Értékes információkkal készültünk az Ön számára. Maradjon ebben a szövegben, hogy megismerje azokat a helyeket, amelyeket feltétlenül meg kell látogatnia, hogy elmondhassa, hogy járt Tenerifén. Tudjuk, hogy minden helyet meg akarsz ismerni, ezért segítünk megismerni az egyes helyek legjobbjait, hogy eldönthesd, melyiket látogasd meg először, és kiválaszthasd, melyik buszos túrát fogod lefoglalni.

Ha bármilyen kérdése van a szöveg mentén, akkor írjon nekünk közvetlenül a WhatsApp, itt vagyunk, hogy segítsünk. Hosszú tapasztalattal rendelkezünk, hogy segítsük ügyfeleinket a szigeten végzett tevékenységek kiválasztásában. A foglalásokat ezen keresztül is megteheti.

Los Cristianos

Reméljük, hogy élvezni fogja a tenerifei nyaralást. Ne távozzon anélkül, hogy ne látogatná meg strandjainkat, zöld erdeinket, vulkanikus tájainkat, történelmi városainkat és még sok mást. Weboldalunkon különböző lehetőségeket is talál, amelyekkel felfedezheti mindazt, amit a sziget kínál.

Los Cristianosban ragyogó és gyönyörű strandokat talál. Mindent, amit a tenger élvezetéhez szeretne, megtalál ebben a gyönyörű városban Tenerife déli részén. Los Cristianos azonban több mint strandok, itt különböző szabadidős, kulturális és gasztronómiai lehetőségeket is élvezhet. Most, hogy már élvezte ezt a csodálatos helyet, készen áll arra, hogy folytassa a sziget felfedezését. Tenerife varázslatos helyeket rejt, amelyeket érdemes felkeresni. Ezzel az írással az a szándékunk, hogy segítsünk Önnek kideríteni, melyek a legjobb helyek, amelyeket Tenerifén érdemes meglátogatni, hogy Ön is választhasson, és teljes mértékben élvezhesse a nyaralását.

Vezetett kirándulások a Teide-hegyre

Privát kirándulás a Teide-hegyre (2)

Meghívjuk Önt, hogy megismerje a Teide-t Spanyolország legmagasabb csúcsával. Cikkünk végén bemutatjuk a Tenerife legérdekesebb helyeit megismerő vezetett túrák listáját. A Teide megismeréséhez több lehetőségünk is van. Válassza a vezetett kirándulás a Teide és Vilaflor útvonalat, hogy felfedezze a sziget legszebb tájait. Egy magánlátogatást is kínálunk a Teide-nél egy profi idegenvezetővel, hogy különleges módon kapcsolódhasson a parkhoz, és mindent megtudhasson annak történetéről és geológiai jellemzőiről. Más kirándulásaink is vannak, amelyek a sziget más fontos falvaiba viszik el Önt, mint például Garachico és Masca falu. Ha csillaglesre vágyik, javasoljuk az a Teide kirándulásokat éjszaka, hogy megfigyelhesse a kozmosz csillagait.

A Teide Nemzeti Park nem hiányozhat a tenerifei nyaralás útitervéből. Ismerje meg ezt az elvarázsolt, különleges domborzattal rendelkező helyet. Érdekesség a parkkal kapcsolatban, hogy a Mars bolygóhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, így olyan, mintha a világból utazna. De emellett lehetőséget ad arra is, hogy az itt található űrállomásnak köszönhetően az űrbe pillantson. Gyere és ismerd meg a kozmosz csillagait, közelről megnézheted a csillagokat, a Hold felszínét és a napviharokat. Egy csoda áll a szemünk előtt, és ez a legjobb hely, ahol ezt láthatjuk. Ne hagyja ki a tenerifei naplementét, ahogyan ebből a parkból látható, izgalmas és nagyon kellemes. Éjszaka a csillagok és a világegyetemmel való eggyé válás érzésének nyugalma, majd reggel a leginspirálóbb napfelkelte, amit csak el tudsz képzelni. Az érzelmek és az érzékszervek egész látványa. Egyszerűen tökéletes, nem lehet kihagyni. Ne aggódjon a feljutás miatt, a parkban talál egy drótkötélpályát, amely egyenesen a csillagászati állomásra visz fel. Jöjjön el és fedezze fel a parkot és annak titkait. Lélegezze be a friss levegőt, és vigye haza a nyaralás legszebb emlékeit.

Vezetett látogatások Vilaflorban, Garachicóban és Mascában

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (2)

Bemutatjuk Önnek ezeket a gyönyörű, varázslatos és egyedülálló szépségű tenerifei falvakat. Meghívjuk Önt, hogy ismerje meg Masca falut, Tenerife déli részén található gyönyörű települést. Az itt található nagy biológiai sokféleség miatt védett terület. Masca falu gyönyörű erdőket, hegyeket és sziklákat ötvöz egyfajta hagyományos építészettel, amely különleges lényeget kölcsönöz neki. Itt egy kis falucskát talál barátságos emberekkel, kézműves boltokkal és néhány helyiséggel, ahol a látogatók szórakozhatnak. Az egyik dolog, ami miatt ez a falu nagyon népszerű, az a Masca-szakadék, egy túraútvonal, amely a tengerpartra vezet. Felhívjuk figyelmét, hogy ez egy nehéz ereszkedés, amelyet csak gyakorlott és felkészült embereknek ajánlott megtenni. Amikor leér az aljára, a Masca-öbölbe ér, egy gyönyörű, sötét homokos és kristálytiszta vizű strandra, ahol egy frissítő fürdőzéssel elfelejtheti a mindennapok felelősségét.

Garachico tenerife air view.min

Garachico egy gyönyörű északi városka, amelynek történelme van. A sziget legfontosabb kereskedelmi kikötője volt, amíg egy vulkán el nem pusztította. Ma egy gyönyörű város, amely őrzi annak a kikötői kalandnak az emlékeit, és ötvözi azokat egy új, művészettel és történelmi örökséggel teli élettel. Itt található a Garachico kilátópont, amely az út mellett magasodik, ahonnan a városra és a parthoz közeli gyönyörű sziklára nyílik kilátás.

Ne felejtse el meglátogatni Vilaflor, egy kiváltságos helyen fekvő falut. A sziget legmagasabb pontján fekszik, és egyedülálló és különleges tájat kínál. A „holdbéli tájon” sétálva úgy érzi magát, mintha a Holdon járna. Itt megismerkedhet a tenerifei kultúrát reprezentáló történelmi emlékművekkel is.

Buszos utazások Tenerife modern városain keresztül

Kirándulásunk a sziget fővárosába és La Laguna városába vezet. Ezzel a tenerifei buszos kirándulással elvisszük Önt Tagananába is, egy gyönyörű vidéki faluba, Anagába.

Anaga Tenerife

Santa Cruz de Tenerife Tenerife fővárosa, amelyet mindenképpen meg kell nézni, különösen az óvárost. Itt számos fontos gyarmati ház és templom található. De sok modern fejlesztést is találsz, amelyek kontrasztban állnak a történelmi épületekkel, és ez egy gyönyörű város, amely sok tengerjáró hajót is fogad, ami nagyon fontos turisztikai célponttá teszi.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

La Laguna egy gyönyörű város, amelyet művészeti, kulturális és történelmi gazdagsága miatt a világörökség részévé nyilvánítottak. Itt található a Kanári-szigetek első egyeteme, amely ma is működik, és fiatalos, friss levegőt hoz a városba.

E gyönyörű városok meglátogatása után elvisszük Önt a Tenerife északi részén található Anaga vidéki parkjába. A Teide Parkkal együtt ez az egyik legkülönlegesebb természeti környezet a szigeten. Meghívjuk Önt, hogy sétáljon végig ösvényein és útjain. Élvezze az életet a magasból, a zöld erdők és az örökös köd között. Ismerje meg falvait és paradicsomi strandjait a szakadékok lábánál. A parkon belül különböző falvak találhatók, amelyek közül az egyik Taganana. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel Tenerife utcáit és kultúráját.

Buszos körutazás Tenerifén

Candelaria Tenerife (2)

Tenerife körüli vezetett kirándulásaink között van olyan, amellyel különböző, turisztikai szempontból érdekes falvakat és természeti tájakat ismerhet meg. Kezdjük La Candelariával, egy gyönyörű faluval, ahol a guanche és a kasztíliai kultúra keveredik. Utcáin a guanche művészet példáit láthatjuk a kolónia hagyományos épületei mellett. A Plaza de La Candelaria téren a guanche kultúra különböző bronzszobrai láthatók, amelyek mintha a védőszentünk bazilikájára vigyáznának.

visit la orotava tenerife day tour

La Orotava egy másik hely, amely mindig jelen van az útiterveinkben. Nem felejthetjük el, hogy áthaladjunk ezen a gyönyörű városon a csodálatos Teide közelében. Sétáljunk végig a történelemmel teli utcáin és a hagyományos építészetű épületeken.

Erjos Egy másik kedvenc úti célunk. Ez egy falu Tenerife északi részén, amely varázslatos tájaival és titokzatos csúcsaival várja Önt. Számos, a vulkanikus környezethez alkalmazkodott fajnak ad otthont. A víz jelenléte a Teno vidéki park e részén ideális környezetet teremtett a különböző fajok fejlődéséhez.

tenerife day trip teide masca icod garachicoEgy másik hely, amelyet mindenképpen meg kell látogatnia, az Icod de Los Vinos, amely utcáinak és falucskáinak szépsége mellett egy egyedülálló természeti szimbólumnak is otthont ad. A híres ősi sárkányfáról van szó, a világ legöregebb sárkányfájáról, amelyet itt láthatsz.

Neptuno Tenerife hajókirándulás Los Gigantes északi és déli formája (15)

Végül bemutatjuk a Acantilados de los Gigantes, amelyek a sziget délnyugati részén találhatók, és amelyek arra várnak, hogy védelmet nyújtsanak. Az őslakos guancsok „La Muralla del Diablo” (Az ördög falának) nevezték őket. Ma már turisztikai és ökológiai érdekességnek számítanak. A sziklák körüli tenger tele van sétahajókkal, amelyeken olyan emberek tartózkodnak, akik szeretik megnézni Los Gigantes szépségét, és fürdeni a strandok frissítő vizében.

Jöjjön és fedezze fel a tenerifei borokat

Los Cristianosban buszos túrákat kínálunk Önnek, hogy megismerje a sziget néhány ültetvényét, végigsétáljon rajtuk és élvezze a nyugalmukat. Ezekkel a túrákkal elvisszük Önt, hogy megismerje, hogyan készülnek a tenerifei borok, és természetesen megkóstolhat néhányat közülük, és kiválaszthatja, melyik a legjobb az összes közül.

Látogasson el La Gomerára komphajóval Teneriféről

VIP kirándulás La Gomera (14)

Los Cristianosban más típusú buszos kirándulásokat is kínálunk a szomszédos La Gomera sziget megismeréséhez. Elvisszük Önt a falvak és a természeti látnivalók felfedezésére. Választhat a közös kirándulás vagy a VIP minibuszos túra között. Személyre szabott élményt kínálunk az igényes ízlésnek.

Kapcsolat és foglalás

A Los Cristianos-i buszos túrákra vonatkozó ajánlásainkkal szeretnénk segíteni Önnek a nyaralása során felkeresendő helyek kiválasztásában. Tudjuk, hogy mindet látni szeretné, és reméljük, hogy van elég ideje. Ne feledje, hogy utazhat privát vagy közös utazással is. Személyre szabott élményt kínálunk Önnek első osztályú odafigyeléssel. Köszönjük, hogy megbízik bennünk.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0