Első közzététel: március 11, 2024 |

Privát és közös halászati kirándulások Los Cristianosból

Los Cristianos számos lehetőséget kínál egy felejthetetlen nyaraláshoz. Ha szenvedélyesen szereti a sporthorgászatot, olvasson tovább, hogy többet megtudjon a Los Cristianosból induló horgászkirándulásainkról. Élvezze a tenerifei kilátást, és pihenjen frissítő italok mellett, miközben arra vár, hogy egy nagy hal bekapja a csalit.

Tenerife tengeri élővilágban gazdag terület, fogjon gyönyörű tonhalat, tengeri keszeget, kardhalat, makrélát és még sok mást. A horgásztúrák kezdőknek és profiknak egyaránt alkalmasak, és lehetőséget kínálunk a különböző horgásztechnikák gyakorlására. Kérjen további információkat szolgáltatásainkról a WhatsApp-on, amely ezen az oldalon érhető el. Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb hajót, és ajánlásokat adunk a jobb élmény érdekében.

Horgászkirándulások Los Cristianosból

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

A horgászkirándulások során élvezheti a napsütést, pihenhet és elfelejtheti a gondjait. Sok szerencsével a Tenerife vizeit benépesítő delfinek és bálnák is eljönnek köszönni. Ez egy egyedülálló és szenzációs élmény. Hozza magával fényképezőgépét, és készítsen gyönyörű képeket, amelyeket bekeretezhet.

Hajóink mindennel fel vannak szerelve, ami a halászathoz szükséges, és első osztályú legénységgel rendelkeznek, akik elkísérik Önt a folyamat során, és megosztják tanácsaikat. Minden típusú csónak bérlésére specializálódtunk Tenerifén. Emellett hosszú tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy első osztályú szolgáltatást nyújtsunk Önnek, mivel nagyon jól tudjuk, hogy mire van szüksége ügyfeleinknek.

Weboldalunkon számos modern felszereléssel ellátott halászhajót talál, és mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy nagyszerű halakat fogjon a tenerifei tengeren. Bízzon bennünk, nálunk van a hajó, amire szüksége van. Vegye fel velünk a kapcsolatot most azonnal, megjelölve a bérelni kívánt hajótípust, a kívánt időpontot és az utazás időtartamát.

Megosztott horgásztúrák

Tenerife hajó- és horgászbérlés engedély nélkül Las Galletas kikötő

Közös horgászkirándulásainkon más halászokkal együtt megy, hogy megosszák ennek az izgalmas sportnak az örömét. Ideális tevékenység turisták és természetkedvelők számára. Sétáljon a tenger mentén és tanuljon új horgásztechnikákat. A szöveg végén hagyjuk a tevékenységek listáját, lépjen be, hogy megismerje a részleteket és foglaljon helyet.

Privát horgászkirándulások Los Cristianosból

Tenerife hajó- és horgászbérlet engedély nélkül Las Galletas kikötő

Privát horgásztúrákat is kínálunk exkluzív szolgáltatással, csak Ön és vendégcsoportja számára. Az ilyen típusú kirándulás előnye, hogy csak Ön és a legénység lesz ott. Ez ideális lehetőség azok számára, akik a magánéletet és a személyre szabott szolgáltatást részesítik előnyben.

A privát hajókat kapitánnyal bérlik, de lehetőség van kapitány nélküli horgászcsónakok bérlésére is , hogy saját maga vezessen. Élvezze az óceánon való hajózás izgalmát a saját szabadidejében. Egy napra Ön lesz a kapitány, ami még jobb módja annak, hogy élvezze a kalandot. A magánhajók bérléséhez 18 év feletti korúnak kell lennie, és be kell mutatnia a hajóvezetői engedélyét.

Írjon nekünk most, hogy lefoglalhassa a következő horgásztúráit Tenerifén. Tevékenységeink nagyszerűek, hogy élvezze Tenerifét a sporthorgászat révén. Írjon nekünk minél hamarabb a foglaláshoz, ne felejtse el, hogy Los Cristianos egy turisztikai terület, így a tevékenységek gyorsan elkelnek. Köszönjük, hogy minket választott hajótársaságának Tenerifén. Minden típusú hajóval rendelkezünk, hogy minden ízlésnek megfeleljen, mindig van olyan hajónk, amelyet keres. Reméljük, hogy élvezni fogja a Los Cristianosból induló horgásznapját, és a lehető legtöbbet hozza ki mindazokból a tevékenységekből, amelyeket ez a gyönyörű város kínál a látogatóknak.

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Halászati Charters a oldalon Los Cristianos

Horgászkirándulások a oldalon Los Cristianos

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: