Első közzététel: március 11, 2024 |

Halászati Charters a oldalon. Playa de las Americas
Horgászkirándulások a oldalon. Playa de las Americas
Magán- és közös horgászatok Playa de las Américasban

Ha Playa de las Américasban tartózkodik, és szenvedélye a horgászat, akkor ezt a cikket el kell olvasnia. Szeretnénk beszámolni a honlapunkon elérhető lehetőségekről, amelyekkel horgászni mehet az Atlanti-óceánon. Pihenjen és élvezze az élményt legalább 4 órán keresztül, ahol kikapcsolódhat és átélheti ennek az izgalmas sportnak az izgalmát. Élvezze a kielégítő horgásznapot Tenerife gazdag tengeri élővilágával – a siker garantált!

Horgászhajó bérlés Playa de las Américasból

Teneriffai hajó- és horgászbérlet engedély nélkül Las Galletas kikötő

Playa de las Americas híres kiváló éghajlatáról, ragyogó strandjairól, éttermeiről és bárjairól, valamint intenzív éjszakai életéről. Emellett számos szabadidős és szórakozási lehetőséget kínál minden ízlésnek megfelelően. Az egyik ilyen tevékenység a sporthorgászat, amely minden évben horgászok százait vonzza. Reméljük, hogy élvezni fogja a horgászat élményét az Atlanti-óceán rendkívüli vizeiben.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

A halászhajók Puerto Colon kikötőjéből indulnak, amely nagyon közel van Playa de las Americashoz. A legtöbb kiránduláshoz italok is tartoznak az utasok kényelmének érdekében. Írjon nekünk a WhatsAppon, hogy tisztázza kétségeit és foglaljon helyet. Köszönjük, hogy megbízik bennünk, örülünk, hogy a házigazdái lehetünk, hogy élvezze Tenerife varázsát.

Megosztott horgászkirándulások Playa de las Américasból

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Élvezzen egy kellemes napot a tengeren az Atlanti-óceánon tett horgásztúráinkkal. A hajó kapitánya a legjobb horgászati lehetőségekkel rendelkező konkrét helyekhez irányítja a hajót, és néhány tippet és ajánlást is megoszt a technika javításához.

Hajóink modern felszereléssel rendelkeznek a kielégítő élmény érdekében. Nem kell semmit sem hoznia magával, kiváló horgászbotokat, orsókat és csalikat kínálunk, és felkészültünk a nagy halak erőteljes fogására. Írjon nekünk WhatsAppon, hogy megtudja, mely hajók állnak rendelkezésre és milyen jellemzőkkel rendelkeznek.

Privát horgászhajó charter

Tenerife hajó- és horgászbérlés engedély nélkül Las Galletas kikötő

Exkluzív szolgáltatást kínálunk azok számára, akik egy privát horgászatot szeretnének élvezni barátaikkal és családjukkal. A privát kirándulásainkkal egy profi legénység áll rendelkezésükre, amely elviszi Önöket a legjobb horgászhelyekre. Amíg arra vár, hogy egy hal bekapja a csalit, élvezze a gyönyörű tengerparti tájat Tenerifén. A privát kirándulásokon megállunk az öböl egy gyönyörű öblében, ahol hűsölhetünk, úszhatunk és felfedezhetjük a tenger felszínét.

A halászhajót kapitánnyal vagy kapitány nélkül is bérelheti. A kapitány nélküli halászhajó-bérléshez érvényes hajóvezetői engedély szükséges.

Horgászás Tenerife déli részén

Teneriffai hajó- és horgászbérlés engedély nélkül Las Galletas kikötő

A Tenerifén élő fajok sokfélesége teszi ezt a szigetet az egyik legjobb horgásztúrává a nyaralás alatt. Az év minden szakában bővelkedik halakban, így nem számít, hogy melyik hónapban érkezik Tenerifére, mindig horgászhat és szórakozhat.

Tenerife gazdag tengeri élővilággal rendelkezik, többek között kékúszójú tonhal, kardhal, bonito, barrakuda, tengeri sügér, lómakréla, sama, feketeszájú, vieja, dentex, csillaghal, kék marlin, vitorláshal, dorádó, kakashal, borostyánhal, borostyánhéja, borostyánhéja, fűrészeshal, császármarlin, marlin és még sok más. Elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes halászat mellett, és soha nem befolyásoljuk a tengeri populációk fenntarthatóságát.

Segítség és foglalás

A Playa de las Americasból induló horgásztúráink bármelyikének lefoglalásához kérjük, bármikor vegye fel velünk a kapcsolatot a WhatsAppon. A szöveg végén megtalálja az egyes tevékenységek bontását a hozzájuk tartozó kapcsolatfelvételi űrlappal a foglaláshoz. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy átélje ezt az egyedülálló élményt Tenerife vizeiben.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: