Első közzététel: március 11, 2024 |

Halászati Charters a oldalon. Puerto Colon
Horgászkirándulások a oldalon. Puerto Colon
Magán- és közös horgásztúrák Puerto Colónból

Puerto Colon számos közös és magán horgászkirándulás kiindulópontja Tenerife déli részén. Ebben a gyönyörű tenerifei településen számos szálláslehetőség, bár és helyi ételeket kínáló étterem található. De a horgászat szerelmeseinek is kiváló terület.

Foglaljon horgásztúrákat Puerto Colonból a weboldalunkon. Válassza ki a hajó típusát és a kirándulás időtartamát, mi gondoskodunk róla, hogy felejthetetlen napot töltsön a tengeren. A Puerto Colonból elérhető horgásztúrákról a szöveg végén található útmutatóban tájékozódhat. Talál egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyet kitölthet a foglaláshoz.

A Puerto Colonból induló horgásztúrák jellemzői

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Puerto Colonban mindenkit szívesen látnak, a kezdőktől a tapasztalt horgászokig. Élvezze a hihetetlen horgászélményt, miközben gyönyörködik Tenerife tengerparti tájaiban. Használja ki a napot a napozásra, pihenésre és a barátaival való megosztásra. A kirándulás során néhány cetfélét is láthat természetes környezetükben.

A kirándulások speciális hajókon zajlanak, minden szükséges felszereléssel. Modern botokkal, csalikkal, orsókkal és egyebekkel rendelkezünk, hogy garantáljuk a sikeres halászatot. A legénység tapasztalt szakemberekből áll, akik végigkísérik Önt. A hajó kapitánya elviszi Önt Tenerife legjobb horgászhelyeire. Megosztja majd titkait és ajánlásait is a legjobb horgászsiker érdekében. A kellemesebb nap érdekében egy frissítő italkiszolgálást is biztosítunk.

A Tenerifét körülvevő vizekben különböző halfajtákat foghat. Ezek közé tartozik a tonhal, a tengeri keszeg, a kardhal, a makréla és a fattyúmakréla. Ezen kívül választhat a különböző horgásztípusok közül, mint például a mélytengeri halászat, a könnyű felszerelésű halászat, a fenékhorgászat és még sok más.

Megosztott horgásztúrák

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Közös horgásztúrákat kínálunk turistáknak és természetkedvelőknek. Ossza meg hobbiját barátaival és családjával. Fejlessze technikáját a kapitány tanácsainak és ajánlásainak köszönhetően. Ez egy nagyszerű lehetőség a tenger élvezetére, pihenésre és lenyűgöző halak fogására.

Privát horgásztúrák Puerto Colónból

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Másrészt, exkluzív szolgáltatást kínálunk, hogy élvezze a horgásztúrát idegenek jelenléte nélkül a hajón. Csak Ön és a vendégcsoportja a legénységünkkel együtt. Lehetőséget adunk arra is, hogy kapitány nélkül béreljen horgászcsónakot, ebben az esetben 18 év feletti korúnak kell lennie, és be kell mutatnia a hajóvezetői engedélyt. Használja ki a lehetőséget, hogy megmutassa vezetői képességeit, és vigye a hajót Tenerife legjobb horgászhelyeire.

Várjuk Önt, hogy lefoglalja következő horgásztúráját Puerto Colonból. Vegye fel velünk a kapcsolatot WhatsAppon keresztül a foglaláshoz és az esetlegesen felmerülő kétségek tisztázásához. Sok éve vagyunk az iparágban, és nagyszerű élményeket nyújtunk ügyfeleinknek. A halászhajókon kívül vitorlások, jachtok, motorcsónakok és egyéb hajók bérlését is kínáljuk. Mindig van olyan hajónk, amilyet szeretne és olyan méretű, amilyenre szüksége van. Élvezze a Puerto Colon-i tartózkodását, és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen ajánlásra van szüksége.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: