Første publisering: november 1, 2022 |

Hval- og delfinsafari på Tenerife

Vi presenterer de forskjellige alternativene for hvalsafari på Tenerife. Vi har fantastiske båter for å seile i Atlanterhavet og nyte denne utrolige aktiviteten. Kom og nyt med barna, venner og familie.

Visste du at du kan skille en hval fra en hai på halen? Haier har dem vertikalt og hvaler horisontalt.

Hval- og delfinsafari på Tenerife

Dolphins jumping in Tenerife South
Båtene våre er trygge for miljøet og hvalene. Nyt den marine faunaen på Tenerife Sør i sitt naturlige habitat.

Kapteinen på båten kjenner bukten veldig godt, han tar båten til områdene med de beste hvalsafarimulighetene.

Under hvalsafari-utflukten på Tenerife seiler vi i lav hastighet og blir lenge nok til at turistene kan nyte opplevelsen.

Tenerife er et av de beste stedene i verden for å se hvaler og delfiner. Dette er en av de mest etterspurte aktivitetene av våre besøkende. Vi garanterer ikke at du vil se delfiner og hvaler under utflukten, men vi gir deg en svært høy sannsynlighet.

Ta med barna på en flott ferie på Tenerife og gi dem opplevelsen av å se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser. Dette vil være en uslåelig gave som vil gi dem vakre minner.

Vi minner om ikke å kaste søppel i vannet eller lage høye lyder som kan skremme dyrene. Nyt opplevelsen!

Arter som bor i vannet sørvest på Tenerife

Opptil 21 arter av hvaler finnes i dette området, noen bor permanent og andre på bestemte tider av året. Du kan også se noen hvaler med trekkvaner hvis rute inkluderer dette området av Atlanterhavet.

Flaskedelfin

Vitenskapelig navn: Tursiops truncatus. Også kalt bottlenose delfiner eller turson, kan du se dem svært nær kysten av Tenerife. Dette er arten av Flipper-delfinen fra den populære TV-serien.

Du kan identifisere dem ved deres intense grå farge, som gradvis blekner på de nedre delene av kroppen. De når en lengde på 3 meter ved modenhet. De svømmer vanligvis i grupper på 20 delfiner i gjennomsnitt og kan sees hele året på Tenerife Sør.

Pilothvaler

Vitenskapelig navn: Globicephala macrorinchus, på grunn av deres ballongformede hode. De er også kjent som grindhvaler. Det er en stortannet hval. Den kan bli 5 meter lang og veie opptil 2 tonn. De sies å være de vennligste hvalene som finnes.

Pilothval har evnen til å dykke til dybder på over 1000 meter i mer enn 20 minutter. De kan sees hele året i dette området.

Atlantisk flekket delfin

Vitenskapelig navn: Stenella frontalis. Navnet er på grunn av flekkene som dekker overflaten av kroppen og som er helt til stede i voksen alder. De er veldig aktive delfiner som svømmer i grupper. De blir opptil 2,3 meter lange og veier opptil 80 kilo. De sees sporadisk.

Rutennet delfin

https://youtu.be/j_yhwZCtCZ83

Vitenskapelig navn: Steno bredanensis. De er preget av sine rillede tenner, som igjen gir dem navnet sitt. De har også en langstrakt hodeskalle som gjør dem lette å skille fra andre arter. De når en lengde på 2,7 meter og veier 150 kilo. De er mørkere i fargen enn flaskenesedelfiner og har lysere flekker. De svømmer i grupper på 8 individer i gjennomsnitt. De kan sees på bestemte tider av året.

Spermhval

Vitenskapelig navn: Physeter macrocephalus. Det er en stor art med en lengde som ligner en hval, som når 18 meter og veier 50 tonn. Du kan identifisere dem ved deres lille ryggfinne, store hode og mørke hud med striper.

De dykker til en dybde på opptil 2000 meter og holder seg nede i mer enn en time for å lete etter mat. De er oftest sett om våren.

Vanlig delfin

Vitenskapelig navn: Delphinus delphis. Det er en veldig populær art i alle verdens hav, og på Tenerife kan du se dem om vinteren. Den er preget av sin gulaktige farge på sidene. Den blir 2,5 meter lang og veier 120 kilo. Det er en trekkende art.

Falsk spekkhogger

Vitenskapelig navn: Pseudorca crassidens. Det er et sosialt og sjarmerende dyr. Identifiser dem ved bulen i midten av finnene, den slanke kroppen og ryggfinnen på omtrent 30 centimeter. De har en homogen dyp grå farge over hele kroppen. De når opptil 6 meter i lengde og veier 1500 kilo. Den svømmer vanligvis i store grupper på opptil 50 individer. Det er en trekkende art.

Privat hval- og delfinsafari på Tenerife

I listen nedenfor finner du noen av våre tilgjengelige aktiviteter for privat båtutleie. I tillegg til informasjonen om hver aktivitet, finner du på slutten av teksten en detalj om aktivitetene sammen med kontaktskjemaet for bestilling.

11 personer romslig katamaran charter med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Nyt en dag på Atlanterhavet om bord på denne romslige 36 fots katamaranen. Kalima er en komfortabel og romslig båt som alle kan glede seg over. Du vil ha muligheten til å velge mellom 3 til 8 timers turer.

Avhengig av reiseruten du velger og dens varighet, kan du se hvaler i deres naturlige miljø, svømme og snorkle i en vakker bukt, besøke de imponerende Los Gigantes-klippene og Masca-bukten. Drikke er inkludert i prisen.

Motorbåtcharter for hvalsafari med Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot
Nyt denne majestetiske motorbåten med en kapasitet på 12 personer. Vi drar fra havnen i Puerto Colon til hvalsafariområdene på Tenerife. Etter dette ankrer båten opp slik at alle kan gå av for en svømmetur på stranden.

Avhengig av lengden på turen du velger, kan du besøke viken El Puertito, klippene og den praktfulle Masca-bukten.

3 timers hurtigbåtcharter med White Heaven

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon
Kom og nyt med familie eller venner. Denne båten har en maksimal kapasitet på 11 passasjerer. I tillegg til hvalsafari vil du besøke en vakker bukt i Tenerife Sør-bukten, som kan være El Puertito de Adeje eller Diego Hernandez. Snorkelutstyr, drikke og snacks er inkludert.

Felles båtturer for å se hvaler og delfiner på Tenerife

Nedenfor er listen over aktiviteter som er tilgjengelige på vår nettside for delte hval- og delfinsafaribåtturer.

Båttur i Los Gigantes med Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Vi tilbyr deg en unik og fascinerende aktivitet. I tillegg til hvalsafari på Tenerife vil du kunne se de imponerende klippene i Los Gigantes og nyte havet.

Utflukten går fra havnen i Puerto Colón til vannet nær øya La Gomera hvor vi forventer å se delfiner og hvaler som gladelig cruiser rundt. De artene som hyppigst forekommer i disse områdene er nesedelfiner og grindhvaler.

Etter å ha nyt opplevelsen går vi mot klippene. Du vil bli overrasket over å se storheten til disse store og imponerende steinene som beskytter kysten av Tenerife.

Etter synet og turen langs klippene, drar vi til Masca Bay for å ta en svømmetur og nyte det forfriskende vannet i Atlanterhavet. Aktiviteten avsluttes med en deilig lunsj inkludert i pakken og så returnerer vi til havna.

Bestill denne aktiviteten i 3 timer for hvalsafari eller i 4 og en halv time for å ha mer tid til å slappe av, nyte havet og kjøle deg ned.

Hval- og delfinsafari på Tenerife med Royal Dolphin

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Vi har denne oppsiktsvekkende båten for å nyte et unikt eventyr. Du vil kunne se hvaler og delfiner som aldri før. Denne båten er utstyrt med undervannsvinduer som lar deg se den marine aktiviteten under båtbunnen. Den har også undervannskameraer som registrerer bevegelsen til dyrene nær båten for sending på TV-apparater på dekk.

Etter å ha sett Tenerifes fantastiske marine dyr vil du passere Los Gigantes-klippene. Mange av de som har vært der uttrykker forundring og begeistring på grunn av deres store størrelse. Etter dette vil du bli ført til Masca-bukten for en forfriskende svømmetur i det deilige vannet. Under stoppet i bukten kan du slappe av i sanden, svømme og snorkle. Alt du ønsker for en spektakulær ferie finner du med Royal Dolphin-katamaranen.

Turen avsluttes med en deilig lunsj og deretter tilbake til havnen. Husk at vi har transport til de forskjellige feriestedene på Tenerife, bare skriv til oss for å sjekke tilgjengelighet.

Hvalsafari-utflukt med Eden-katamaran

eden catamaran tour tenerife
Vi har en aktivitet med akkurat nok tid til å se hvaler på Tenerife. Med en varighet på to timer tar denne ekskursjonen deg til områdene som er mest besøkt av delfiner og hvaler.

Båten har avgang fra havnen i Puerto Colon i Costa Adeje til naboøya La Gomera. Turen fokuserer på hval- og delfinsafari i deres naturlige habitat. Turen inkluderer en forfriskende drink.

Vi har også en 3 timers tur for mer moro. Leier du båten i 3 timer kan du gå i land for å kjøle deg ned og bade. Brus, vann og øl er også inkludert.

Båttur til Los Gigantes med Maxicat

maxicat catamaran tenerife
Vi tilbyr deg denne fantastiske ekskursjonen for å se klippene og hvaler i deres naturlige habitat. Båten går fra Puerto Colon, Costa Adeje på jakt etter hvaler. Husk at dette er et av de beste stedene for delfin- og hvalsafari. Etter å ha oppdaget dem, går båten mot klippene.

Denne båtturen inkluderer lunsj og et stopp ved Masca Bay for svømming og snorkling. Husk at vi har transport fra forskjellige steder på Tenerife som Los Cristianos eller Puerto de la Cruz, på forespørsel.

transportere

For mer informasjon om hval- og delfinsafari på Tenerife inviterer vi deg til å skrive til vår WhatsApp, der vi vil informere deg om tilgjengeligheten av transport til stedet der du bor. Vi tilbyr transport fra Los Cristianos, Playa de Las Americas, Puerto de la Cruz, Los Gigantes, Costa Adeje, Puerto Santiago og andre steder.

Book via WhatsApp

Hval safari på Tenerife

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.