Første publisering: april 3, 2024 |

Turer til Tenerife

Hold deg oppdatert! Hos oss kan du ta de beste utfluktene på Tenerife. Organiser ferien på Tenerife med oss. Med våre øyutflukter sparer du penger og verdifull tid.

Bli forelsket i unike steder og typiske landsbyer på Kanariøyene. Vi viser deg hvorfor Tenerife er verdt et besøk og foreslår de mest anbefalte stedene å besøke på Tenerife. Bare de viktigste og mest fremragende utfluktene på øya er oppført på nettstedet vårt. Gjør ditt valg.

Private utflukter i land for cruisegjester

Dagstur til Tenerife

Tenerife er et populært stoppested for mange cruiseskip. Så hvis du er turist og tilbringer en dag eller noen timer på øya vår, gir vi deg muligheten til å utforske og bli kjent med den. Vi tilbyr utflukter med en erfaren guide og drivstoff inkludert.

Vi har gode tilbud på utflukter rundt om på Tenerife. Du kan leie forskjellige ruter for noen timer eller hele dagen, alt avhenger av hvor mye tid du har til rådighet. Bli kjent med La Laguna, Santa Cruz, La Orovata, El Teide og mye mer. Hvis du ønsker å bestille en av utfluktene våre, kan du kontakte oss på WhatsApp for å gjøre en reservasjon, noe som ikke tar mer enn 2 minutter. Du finner en detaljert liste over aktiviteter du kan gjøre på Tenerife for å bli bedre kjent med øya, i slutten av denne teksten.

Avstikker til Teide

Teide halvdagstur på Tenerife med taubane eller uten

En svært populær utflukt på Tenerife er Teide – Masca. På denne turen besøker vi vulkanen Teide, Spanias høyeste fjell. Teide er Tenerifes konge, og med en topp på over 3700 meter over havet utstråler den autoritet og dominans. Du kan gå gjennom Teide nasjonalpark, der du i tillegg til å bestige vulkanen kan vandre langs stiene og nyte det vakre landskapet. Det er en god anledning til å få frisk luft, bevege kroppen og oppdage øyas vulkanske natur.

På denne utflukten besøker vi også den autentiske kanariske landsbyen Masca, hvorfra du kan nyte en fantastisk panoramautsikt over fjellene på Tenerife.

Teide-utflukter fra Tenerife Sør er en av de mest etterspurte aktivitetene på nettstedet vårt. Så ikke gå glipp av muligheten til å besøke kongen av Tenerife i løpet av ferien. Et besøk på Teide er også en av de tingene du kan gjøre på Tenerife med barn. De nyter oppstigningen i taubanen i fulle drag, føler seg som om de flyr og beundrer det enorme landskapet under føttene. Du må imidlertid ta hensyn til at vi snakker om høyder, og du bør ikke ta med deg veldig små barn, det anbefales at de er eldre enn 6 år.

Stjernekikking på Tenerife

Teide by Night Tenerife (2)

Tenerife byr også på muligheten til å se på stjernene. Vi har en utflukt som starter ved solnedgang, slik at du kan nyte solnedgangen i Teide nasjonalpark. Fargespillet på himmelen sammen med skyggespillet i parken skaper en magisk og fortryllende atmosfære. Det sies at det er herfra du kan nyte de beste solnedgangene på Tenerife.

Når mørket faller på, kan du beundre kosmos» uendelige vidder i full klarhet. Ved taubanens basestasjon, som ligger 2356 meter over havet, kan du bruke teleskopene med lang rekkevidde til å se på stjernene og kanskje oppdage en ny planet.

De astronomiske utfluktene på Tenerife er fantastiske. Øya er også internasjonalt kjent for å ha verdens største solobservatorium. Herfra kan du se solen som aldri før. Du kan se solflekker og glupske bluss i en brennende kamp som utkjempes langt borte fra oss.

For stjernesightseeing har vi profesjonelle Starlights med full kunnskap om kosmos og stjernebildene. De vil dele sin kunnskap og noen historier fra verdensrommet med deg. Observer galakser, stjernehoper og stjerner. Fra dette punktet vil du kunne observere stjernebildene med imponerende klarhet. Hvis du er glad i astronomi, bør du bli med på denne utflukten til et perfekt sted for astronomiske observasjoner fordi det ikke finnes lysforurensning.

Tilbake til Tenerife

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (10)

Vi har fantastiske utflukter der du kan bli kjent med øya i all sin essens. Du kan beundre arkitekturen, besøke historiske sentre, kjenne på roen i fiskebryggene og la deg imponere av Teide og Los Acantilados.

Vi har en fantastisk utflukt for å bli kjent med øya i sin helhet. Turen starter i sørvest, nærmere bestemt i Candelaria, og fortsetter deretter nordover til La Orotava. Vi fortsetter til Icod de Los Vinos, som er kjent for sitt tre tusen år gamle dragetre. Vi fortsetter til den vakre landsbyen Garachico og deretter til toppen av Erjos, hvor du kan beundre den majestetiske Teide. Til slutt avslutter vi turen med et besøk til Los Gigantes, hvor du kan beundre de imponerende klippene.

Vi har en annen utflukt som tar deg med til Santa Cruz de Tenerife og La Laguna. Turen inkluderer et besøk til Sierra de Mercedes og Anaga-fjellene, der du kan puste inn frisk luft og bli kjent med Tenerifes vakre flora. Siste punkt på reiseruten er Taganana, en pittoresk landsby som ligger i Anaga Rural Park.

Besøk i vinkjellerne på Tenerife

På denne utflukten blir du kjent med noen av øyas vinplantasjer, og du får innblikk i øyas sjarm og kanariske atmosfære. Første punkt på turen er landsbyen Güimar, der du besøker en vakker plantasje der bananen er kongen. Vi fortsetter til vingården Mencey de Chasna, der du får lære om vinfremstillingsprosessen og får en vinsmaking. Vi fortsetter til Villaflor, hvorfra du kan nyte en fortryllende utsikt over Tenerife. Til slutt kommer vi til Lagar de Chasna, der du får smake på øygruppens autentiske smaker akkompagnert av den beste vinen.

Shopping i Santa Cruz de Tenerife

tenerife shopping

Santa Cruz er øyas hovedstad og et paradis for shopping. Med våre utflukter til Santa Cruz de Tenerife kan du besøke kjøpesentrene og gjøre dine innkjøp. Husk at vi i dette området har eksklusive butikker med merkeklær for alle. Du har god tid til å vandre rundt i byens gater og besøke noen av regionens severdigheter.

Besøk på La Gomera fra Tenerife

.
Under oppholdet på Tenerife har du også mulighet til å besøke øya La Gomera.

På denne utflukten kan du oppdage landsbyer, landskap og monumenter på La Gomera. Du legger ut fra havnen i Los Cristianos og setter kursen mot La Gomeras hovedstad San Sebastián. Overfarten til sjøs står fergen (Fred Olsen) for. Vi har også en VIP-utflukt til La Gomera med førsteklasses service. Opplev La Gomeras historie, naturlandskapet og den kanariske essensen som fortryller besøkende.

Buggy-safari til Tenerife

Hvis du foretrekker en mer dynamisk aktivitet, foreslår vi at du reiser rundt på Tenerifes stier i en buggy. Med disse fantastiske kjøretøyene kan du føle deg fri og nyte naturen på en aktiv måte.

Lei en buggyutflukt på Tenerife for å dele den med vennene dine, puste frisk luft, få adrenalinet til å pumpe og beundre landskapet på øya. Ikke vær redd hvis du ikke vet hvordan man kjører en buggy, det er faktisk veldig enkelt. I begynnelsen av aktiviteten vil teamet vårt fortelle deg alt du trenger å vite om kjøring og sikkerhet. Alle våre aktiviteter er trygge fordi vi har støtte fra seriøse og erfarne fagfolk.

Reservasjoner

Fyll ut kontaktskjemaet for å bestille turer på Tenerife. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig. Prøv det ut! Vi snakker selvfølgelig engelsk, og alle turene våre går på engelsk. Organiser ferien din på Tenerife med oss, og du vil ikke angre på det – vi har arrangert utflukter på øya med den evige våren i mer enn 15 år!

Book via WhatsApp

øytur på Tenerife

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.