Første publisering: mars 24, 2023 |

Bussutflukter på Playa Paraiso
Bussutflukter fra Playa Paraiso

I denne artikkelen presenterer vi stedene du bør besøke under dine bussutflukter i Playa Paraiso. Vi har tatt våre besøkende til de vakreste stedene på Tenerife i mer enn et tiår. Vi tilbyr VIP-buss- og minibusturer for å bli kjent med Tenerife og dens sjarm. Vi har gjennomtenkte reiseruter for å ta deg til de mest attraktive stedene på øya, sjekk dem ut her.

For å løse dine tvil, stiller vi til din disposisjon vår WhatsApp, du kan skrive til oss når du vil hjelpe deg med å velge din reiserute og gjøre dine reservasjoner. Les videre for å lære om de forskjellige alternativene for buss- og minibussturer i Playa Paraiso til sjarmerende landsbyer og landskap.

Bussturer i Playa Paraiso

Hvis du er på ferie på Tenerife, kan du ikke gå glipp av muligheten til å bli kjent med hvert hjørne av øya. Tenerife er mer enn bare strender og båtturer for å se hvaler og delfiner. Her finner du også kultur, kunst og tradisjoner. Vi har en liste over bussutflukter for å oppdage historiske monumenter, vulkaner, klipper og smake på øyas smaker. Bli med oss for å oppdage alt det Tenerife har å by på.

Playa Paraíso er et yndet reisemål på Tenerife. Her finner du et perfekt klima for å nyte stranden og soling. Det er et sted å tilbringe en fredelig ferie med familien. Nå, etter å ha nytt Playa Paraiso, bør du begynne å gå rundt på resten av øya, og det er det vi er her for. Vi tar deg gjerne med til forskjellige steder nord og sør på Tenerife. Vi har forskjellige utflukter med buss og luksus minibuss til fantastiske steder som vi vil fortelle deg om nedenfor.

Bussutflukter til Teide-fjellet fra Playa Paraiso

Teide by Night Tenerife (2)

Nasjonalparken Teide er det mest populære stedet for reisende på Tenerife. Det var et hellig sted for urbefolkningen Guanches, de gamle innbyggerne i disse områdene. Dette er et magisk sted, med vakre vulkanske landskap, fascinerende flora og fauna. På Teide er det en veldig viktig astronomisk stasjon for å observere stjernene. Kom med familie og venner for å gå rundt Teide og bli kjent med dens egenskaper. Vi har en privat Teide-tur på 8 timer som vil gjøre deg fornøyd. Vår ekspertguide vil vise deg det beste av parken og snakke om dens særegne trekk.

Vi inviterer deg også til å ta Teide-utflukten om natten for å se solnedgangen, se på stjernene og utforske konstellasjonene med de kraftige teleskopene. I parken er det en taubane for å komme opp til romstasjonen og nyte utsikten og det vulkanske landskapet.

Landsbyer du må besøke på Tenerife: Masca, Vilaflor og Garachico

Bussutflukter fra Playa Paraiso

Her presenterer vi landsbyene du bør besøke med Teide-bussutfluktene. Først og fremst vil vi fortelle deg om landsbyen Masca, kjent for sin skjønnhet og ro. Kom og rusle gjennom de tradisjonelle gatene med små butikker for din komfort. En av de mest interessante turistattraksjonene i denne byen er Barranco de Masca, et punkt på klippene med stier som fører til kysten. Det har favorittruter for turgåere og en premie på slutten av stien, en svømmetur i Masca Bay. Dette er et annet av de mest attraktive stedene i Masca, en vakker strand ved foten av kløften som bare kan nås ved fotturer eller båtturer på Tenerife.

En annen av landsbyene i nærheten av Teide er Vilaflor, en vakker by som ligger i den høyeste delen av øya, herfra kan du få privilegert utsikt over Tenerife. På den annen side har vi Garachico, en annen by nord på Tenerife som venter på å fortelle deg om sin historie og vise deg sin tradisjonelle arkitektur. Garachico ligger i en frodig dal og har et utsiktspunkt der du kan se hele byen og Garachico-klippen i havet, nær kysten. Kom og besøk torgene, klostrene og de tradisjonelle bygningene.

Besøk Tenerifes autentiske byer og naturlandskap

Med våre bussturer på Tenerife til magiske landsbyer vil du bli kjent med ikoniske byer på øya. Først og fremst vil vi fortelle deg om Santa Cruz de Tenerife, hovedstaden på øya. Det er en by i utvikling med betydelig turistaktivitet. Ta en spasertur gjennom gatene for å fotografere den tradisjonelle arkitekturen sammen med den moderne byutviklingen.

Santa Cruz de Tenerife shopping

Da bør du besøke La Laguna, en by som er kjent for sin friskhet og unge ånd. Her er det bevis på utvikling og fremgang, så mye at det er en referanseby for utviklingen av andre lokaliteter. Den har universitetet La Laguna, som igjen er det første universitetet på Kanariøyene.

La Laguna - Tenerife Nord (9).min

Etter å ha besøkt disse vakre byene tar vi deg med til Parque rural de Anaga for å puste frisk luft og fornye deg. Denne parken ligger på et gammelt fjellmassiv fullt av skog og flerårig tåke. For å komme dit må du passere gjennom svingete veier og vakre landskap som hjelper deg med å glemme byens kjas og mas. Landsbyene i parken lever i harmoni med naturen. En av disse landsbyene er Taganana som vi tar deg til med våre bussturer i Playa Paraíso. Arkitekturen i Taganana er i tråd med parkens landlige essens.

Busstur på Tenerife og dens magiske landsbyer

På bananapalmbay.com er det en ære å ta deg med for å oppdage Tenerife, dens historie, kultur, gastronomi og arkitektur. I dette avsnittet skal vi fortelle deg om bussturen vår i Playa Paraiso som tar deg til La Candelaria, La Orotava, Icod de los Vinos, Garachico, Los Gigantes og toppene i Erjos. Husk at på slutten av teksten finner du listen over bussturer du kan bestille.

Playa los gigantes tenerife

Den første byen vi vil fortelle deg om er La Candelaria, en vakker by med mye spiritualitet. Det er stedet der bildet av jomfruen til La Candelaria ble funnet, så kirken ble bygget der. Jomfruen av La Candelaria er skytshelgen for Kanariøyene og er også kjent som «La Morenita».

En annen by du ikke bør gå glipp av er La Orotava. Det er en vakker by på skråningene av Teide-fjellet nord på Tenerife. I gatene finner du historiske bygninger, museer, kirker og hager. I La Orotava finner du mange restauranter som serverer det beste av kanarisk gastronomi.

I Icod de Los Vinos vil du nyte kultur og historie. Det er en by kjent for sine autentiske smaker. I denne landsbyen finner du det eldste eksemplaret av dragetreet i verden, kjent som «Drago Milenario». Kom og besøk den og motta dens velsignelse.La Orotava - Tenerife (6).min

La oss nå snakke om naturarven på Tenerife. Først og fremst nevner vi Acantilado de los Gigantes Dette er den sentrale attraksjonen på vestkysten av Tenerife. De enorme klippene skaper fantastiske landskap og økosystemer som er rike på biologisk mangfold. Det marine miljøet i klippene huser liv på en ekstraordinær måte. I tillegg driver det en intens turistaktivitet. Mange båter kommer til dette området med folk som liker å vandre langs klippene, se på hvaler og bade i Masca-bukten eller andre bukter langs kysten. Du kan også leie våre båtturer i Playa Paraiso for å ta en spasertur langs havet og bli kjent med Tenerife fra et annet perspektiv.

Til slutt tar vi deg med til Erjos, en by full av magi og naturlig energi. Her, mellom daler og fjell, vil du kunne betrakte Tenerife og Teide.

Bussturer for å smake på viner fra Tenerife

Dette er en annen utflukt vi har på nettstedet vårt. Vi tar deg med for å oppdage plantasjene på Tenerife. Turen inkluderer et besøk til vingårdene hvor du vil lære om vinfremstillingsprosessen. Selvfølgelig kan du smake på vinene og glede ganen din med smakene deres. Turen inkluderer også en kanarisk lunsj.

Utflukter i Playa Paraiso for å bli kjent med La Gomera

VIP utflukt La Gomera (14)

Vi har andre bussturer i Playa Paraíso for å bli kjent med øya La Gomera. Vi tar deg med for å besøke landsbyene, kulturen og historien. Bestill Fergeutflukt til La Gomera på en delt måte eller VIP-alternativet med førsteklasses tjenester.

Kontakt og bestilling

Dette avslutter vår artikkel om bussturer i Playa Paraiso for å hjelpe deg med å velge den turen du trenger. Husk at Tenerife er et veldig populært reisemål, så du bør reservere på forhånd. Skriv til oss på WhatsApp for å velge din type delt eller privat busstur. Vi inviterer deg til å bli kjent med Tenerife, kom med familie og venner. Nyt skogene og skjønnheten i de historiske monumentene.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.