Første publisering: april 2, 2024 |

Båtturer fra Puerto Santiago

Kom og nyt båtturene våre fra Puerto Santiago på Tenerife. I denne teksten får du vite alt du kan gjøre under båtturene i bukten. Nyt en unik og uforglemmelig dag på sjøen. Inviter venner og familie til en hyggelig opplevelse om bord. Vi er spesialister på å tilby ulike turisttjenester, og vi har alle båtene du leter etter på Tenerife, så vi har garantert den du trenger. Kontakt oss via WhatsApp for å avklare dine spørsmål og foreta reservasjoner.

Hva kan du gjøre under båtturene?
Tenerife Luxury Yacht Charter - Astondoa 46 (4)

Puerto Santiago er en rolig by sørvest på Tenerife, ettertraktet av de som ønsker å hvile og slappe av på ferien. Hvis du ønsker å nyte havet og dets sjarm, inviterer vi deg til å bestille våre båtturer, underholdende og med en hyggelig atmosfære.

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Våre båtturer fra Puerto Santiago inkluderer vanligvis hval- og hvalsafari i deres naturlige omgivelser. Som vi alle vet, er Tenerife et av de beste stedene i verden å se hvaler og delfiner. I disse farvannene kan du se forskjellige arter av marine dyr som spekkhoggere, grindhvaler og flaskedelfiner.

Full HD - dolphin-doing-doing-acrobatics.

I tillegg til hvalsafari inkluderer turen et stopp på stranden for bading og snorkling. Inviter vennene dine til å kjøle seg ned i Atlanterhavets kjølige vann. Barn elsker båtturer, så dette er en fin bursdagsgave til barnet ditt.

Turen inkluderer mat, drikke og snacks. For mer informasjon om de enkelte båtturene, se aktivitetene som er tilgjengelige for umiddelbar bestilling på nettsiden vår i slutten av teksten. Du kan skrive til oss på WhatsApp hvis du har spørsmål eller ønsker å gjøre en reservasjon.

Besøk Los Gigantes-klippene fra havet

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Båtturene fra Puerto Santiago tar deg med til de imponerende klippene Los Gigantes, fulle av prakt og naturlig skjønnhet. Det er vulkanske klippeformasjoner som reiser seg fra kysten i over 600 meters høyde. Beundre den storslåtte naturen fra foten av klippene, hvor du også kan se ulike arter av Tenerifes marine fauna. Føl roen ved siden av disse imponerende klippene som står som Tenerifes beskyttere.

Klippene stuper ned til 30 meter under havoverflaten og skaper et økosystem med et yrende liv av fisk og marine dyr. Mange dykkere tiltrekkes av klippene og den rike havbunnen. Dra nytte av båtturer langs klippene for å kaste deg ut i havet og utforske dets hemmeligheter.

Delte båtturer fra Puerto Santiago

Katamarantur med Royal Delfin Tenerife med transport (7).

Lei våre delte utflukter for å nyte havet i fred og ro. Bestill en katamarantur som du kan dele med venner og familie i et morsomt og hyggelig miljø. Båtene våre er romslige og komfortable, slik at alle passasjerene skal føle seg vel. Nyt utsikten over bukten, ta en drink sammen og sol deg på båtens soldekk. De fleste av båtene våre tilbyr transport til de største turiststedene på Tenerife. Velg den båten du foretrekker, og skriv til oss på WhatsApp for å bestille. Vi svarer gjerne på spørsmålene dine og gir deg noen anbefalinger.

Private båtturer fra Puerto Santiago

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (3).min

Vi gir deg også muligheten til å ta en eksklusiv rundtur i bukten. Lei en privat båt for deg og en utvalgt gruppe gjester. Vårt mannskap vil med glede guide dere gjennom eventyret og ta dere med for å nyte havets sjarm.

Hvis du vil feire bursdagen din på en original måte, er en båttur akkurat det du trenger. Våre private båtturer er perfekte for å feire med dem du er glad i. Vi har chartret private båter i årevis for å feire konfirmasjoner, jubileer, utdrikningslag og mye mer. Enhver grunn er en god grunn til å ta en tur ut på havet. Så ikke tenk deg om to ganger og våg å oppleve eventyret.

eden catamaran tour tenerife

Vi tilbyr luksusyachter og eksklusive seilbåter for en tur som oppfyller dine krav. Følg guiden i slutten av teksten for å finne ut hvilke båter som er tilgjengelige for privatleie. Du kan også leie en båt uten skipper, slik at du selv kan lede eventyret. I så fall må du være myndig og ha båtførerbevis. Vi tilpasser oss dine ønsker, du trenger bare å kontakte oss for å snakke med oss. Send oss spørsmålene dine på WhatsApp, så hjelper vi deg gjerne.

Vi tilbyr ulike alternativer for båtturer fra Puerto Santiago. Velg mellom en luksusyacht, en romslig katamaran eller en hurtigbåt. Avhengig av hvilket alternativ du velger, vil du kunne se hvaler, ankre opp for å bade og mye mer. Vi oppfordrer deg til å skrive til oss på forhånd for å være sikker på at du finner den båten du ønsker. Husk at vi håndterer mange forespørsler, så det er ikke alltid båten du ønsker er tilgjengelig. Vi venter på at du skal få gode opplevelser til sjøs og nyte den vakre utsikten over bukten.

Book via WhatsApp

Båt befrakter på Puerto Santiago

Båt charterturer på Puerto Santiago

Båtturer på Puerto Santiago

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.