Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Bådture fra Puerto Santiago

Kom og nyd vores bådture fra Puerto Santiago på Tenerife. Gennem denne tekst vil du vide alt, hvad du kan gøre under bådturene i bugten. Nyd en unik og uforglemmelig dag på havet. Inviter dine venner og familie til en hyggelig oplevelse om bord. Vi er specialister i at levere forskellige turisttjenester, og vi har alle de både, du leder efter på Tenerife, så vi er sikre på, at vi har den, du har brug for. Kontakt os via WhatsApp for at få afklaret dine spørgsmål og foretage dine reservationer.

hvad kan du lave under bådturene?

Tenerife Luxury Yacht Charter - Astondoa 46 (4)

Puerto Santiago er en rolig by i den sydvestlige del af Tenerife, som er eftertragtet af dem, der ønsker at slappe af på deres ferie. Hvis du vil nyde havet og dets charme, inviterer vi dig til at booke vores bådture, underholdende og med en behagelig atmosfære.

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Vores bådture fra Puerto Santiago inkluderer som regel hval- og hvalsafari i deres naturlige miljø. Som vi alle ved, er Tenerife et af de bedste steder i verden at se hvaler og delfiner. I disse farvande kan man se forskellige arter af havdyr som spækhuggere, grindehvaler og flaskedelfiner.

Full HD - dolphin-doing-acrobatics

Ud over hvalsafari inkluderer turen et stop ved stranden for at svømme og snorkle. Inviter dine venner til at køle af i Atlanterhavets kølige vand. Børn elsker bådture, så det ville være en god fødselsdagsgave til dit barn.

Turen inkluderer mad, drikke og snacks. For detaljer om hver bådtur, se venligst de aktiviteter, der kan bookes med det samme på vores hjemmeside i slutningen af teksten. Vi efterlader vores WhatsApp, så du kan skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at foretage din reservation.

Besøg Los Gigantes’ klipper fra havet

.
Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Bådturene fra Puerto Santiago tager dig til Los Gigantes’ imponerende klipper, der er fulde af herlighed og naturlig skønhed. Det er vulkanske klippeformationer, der rejser sig fra kysten i en højde af over 600 meter. Beundre deres storhed fra deres base, hvorfra du også kan se forskellige arter af Tenerifes marine fauna. Føl en følelse af fred ved siden af disse imponerende klipper, der står som Tenerifes beskyttere.

Klipperne dykker op til 30 meter ned under havets overflade og skaber et økosystem, der vrimler med fisk og havdyr. Mange dykkere kommer her, tiltrukket af klippernes charme og den rige havbund. Benyt dig af bådture langs klipperne for at kaste dig ud i havet og udforske dets hemmeligheder.

Fælles bådture fra Puerto Santiago

Royal Delfin Tenerife Katamaran-tur med transport (7)

Lej vores fælles udflugter for at nyde havet i fred og ro. Book en katamaran-tur, som du kan dele med dine venner og familie i et sjovt og behageligt miljø. Vores både er rummelige og komfortable for alle passagerers skyld. Nyd udsigten over bugten, del drinks og solbade på bådens soldæk. De fleste af vores både tilbyder transport til de største turiststeder på Tenerife. Vælg den båd, du foretrækker, og skriv til os på WhatsApp for at foretage din reservation. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål og give dig nogle anbefalinger.

Private sejlture fra Puerto Santiago

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (3).min

Vi giver dig også mulighed for at tage på en eksklusiv rundtur i bugten. Lej en privat båd til dig og din udvalgte gruppe af gæster. Vores besætning vil med glæde guide eventyret og tage jer med ud for at nyde havets charme.

Hvis du vil fejre din fødselsdag på en original måde, er en bådtur lige, hvad du har brug for. Vores private bådture er perfekte til at fejre med dine kære. Vi har chartret private både i årevis for at fejre eksamener, jubilæer, polterabender og meget mere. Enhver grund er en god grund til at tage en tur ud på havet. Så tænk ikke to gange, og vov at leve eventyret.

eden catamaran tour tenerife

Vi tilbyder luksusyachter og eksklusive sejlbåde til en tur, der opfylder dine krav. Følg guiden i slutningen af teksten for at finde ud af, hvilke både der er tilgængelige for privat charter. Du kan også leje en båd uden skipper, så du selv kan lede eventyret. I dette tilfælde skal du være myndig og have et bådkørekort. Vi tilpasser os dine præferencer, du skal bare kontakte os for at tale med os. Send os dine spørgsmål på WhatsApp, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Vi tilbyder forskellige muligheder for bådture fra Puerto Santiago. Vælg mellem en luksusyacht, en rummelig katamaran eller en speedbåd. Afhængigt af hvilken mulighed du vælger, vil du kunne se hvaler, ankre op for at svømme og meget mere. Vi inviterer dig til at skrive til os på forhånd for at sikre, at du finder den båd, du ønsker. Husk, at vi håndterer mange forespørgsler, så det er ikke sikkert, at den båd, du ønsker, er tilgængelig. Vi venter på, at du får store oplevelser på havet og nyder den smukke udsigt over bugten.

Book via WhatsApp

Bådcharter på Puerto Santiago

Bådture på Puerto Santiago

Udlejning af både på Puerto Santiago

Book via WhatsApp

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.