Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Ideoita syntymäpäiväjuhliin Teneriffan eteläosassa

onnittelut ja pitkää ikää synttärisankarille! Bananapalmbay.com-sivustolta meillä on ilo tarjota sinulle ideoita syntymäpäiväjuhlien viettämiseen Teneriffan eteläosassa omaperäisellä tavalla. Enää ei riitä, että kokoonnutaan kotiin puhaltamaan kynttilöitä, ottamaan vastaan lahjoja ja jakamaan makeisia, nyt haluamme mennä ulos, tuntea voimakkaita tunteita ja tutustua maailmaan. Alla on luettelo vapaa-ajan ja hauskoista aktiviteeteista, jotka voit varata meiltä, kirjoita meille WhatsAppiin aina, kun haluat selventää epäilyksiäsi ja tehdä varauksia. Muista, että useimmat aktiviteettimme sisältävät kuljetuksen Teneriffan eteläosan tärkeimpiin matkailukeskuksiin.

Juhli syntymäpäiväjuhlia laivalla

CAPELLI TEMPEST-770 - Veneenvuokraus Mallorcalla ajokortilla ilman kipparia (7).min

Vuokraa upea vene Teneriffan eteläosasta upeaa meripäivää varten. Nauti mukavasta tunnelmasta aluksella, hyvästä musiikista, ruoasta ja virkistävistä juomista. Tarjoamme erilaisia yksityisveneitä syntymäpäiväjuhlien viettoon Teneriffalla. Näin voit nauttia läheistesi kanssa jännittävästä päivästä, joka on täynnä iloa ja onnea.

Miehistömme ohjaa venettä lahden kauneimpien paikkojen läpi. Ota mukaan syntymäpäiväkakku ja valitsemasi välipalat. Kutsu läheisesi jakamaan upea päivä vesiurheilua, valaiden katselua, meressä uintia ja paljon muuta. Ota meihin yhteyttä nyt, jotta voimme määritellä synttärisankarin tai -tytön makuun sopivan aktiviteetin.

CAPELLI TEMPEST 775 - Venevuokraus ilman kipparia mallorca (8)

Nauti viehättävän purjeveneen kyydissä tai koe ylellisyyttä ja mukavuutta luksusjahdeissamme. Meillä on veneet, jotka on varustettu melontalaudoilla, snorklausmaskeilla ja muulla, jotta voit nauttia vesillä. Meillä on myös kalastusaluksia tämän hienon lajin ystäville. Meillä on kaikkea, jotta voit juhlia syntymäpäivääsi Teneriffan eteläosassa merellä ja viettää elämäsi parasta aikaa.

Harrasta hauskanpitoa ilman rajoja vesiurheilun parissa

Ehdotamme sinulle erilaista ja jännittävää päivää Teneriffan eteläisen Teneriffan vesiurheiluvalikoimamme avulla. Pakkaa mukaan uima-asu, aurinkorasva ja halu pitää hauskaa. Katso, mistä voit nauttia syntymäpäivänäsi Teneriffan eteläosassa:

  • Kajakointi: koettele rajojasi vedessä samalla kun nautit kauniista näkymistä merimaisemaan
  • Jettisukset: Nauti vauhdista näillä sensaatiomaisilla vesijunilla. Pääset alueille, joille ei pääse rannalta, kuten Teneriffan etelärannikon luoliin ja kallioille
  • Banaanivene ja perhokalastus: hauska ja houkutteleva aktiviteetti niille, jotka etsivät seikkailua vesillä. Nämä kaksi puhallettavaa nähtävyyttä saavat sinut tuntemaan äärimmäisiä tunteita samalla kun pidät tiukasti kiinni, ettet putoa pois
  • Sukellussukellus: Nauti kristallinkirkkaista vesistä, joiden lämpötila on täydellinen ympäri vuoden. Sukella ja ui kilpikonnien, mantarauskujen, kalojen ja muiden kalojen rinnalla.
  • Parascending: haastava ja houkutteleva aktiviteetti niille, jotka etsivät seikkailua vedessä.

Safari kajakilla Teneriffan eteläosassa (1)

Tarjoamme vesiurheilupaketteja, joissa yhdistyvät parascending, vesiskootterilautailu ja Fly Fish yhdessä varauksessa. Kirjoita meille nyt WhatsApp antaa sinulle kaikki tiedot.

Syntymäpäiväjuhlat Teneriffan eteläisissä vesipuistoissa

Siam Park, vesipuisto Teneriffan eteläosassa

Juhli lasten syntymäpäiviä Teneriffan eteläosan suurissa vesipuistoissa. Pidä hauskaa niiden suurissa altaissa, jättimäisissä liukumäissä ja erilaisissa adrenaliinin täyttämissä nähtävyyksissä. Joissakin huvipuistoissa on erityisiä alueita syntymäpäiväjuhlia varten, joten kirjoita meille saatavuuden vuoksi. Tutustu Siam Parkin sensaatiomaisiin laitteisiin ja Aqualandin upeisiin altaisiin.

Synttärit luonnossa

Yksityinen vaellus Teidellä luvan kanssa (1)

Jos haluat jotain luonnollisempaa, suosittelemme vierailua Jungle Parkiin tai Monkey Parkiin, jotka sopivat erinomaisesti kävelylle lasten kanssa ja eläinten kanssa jakamiseen. Jos haluat seikkailullisemman syntymäpäivän, suosittelemme vierailua Teiden kansallispuistoon, jonka kauniit maisemat auttavat meitä irrottautumaan ja sulautumaan luonnon, kukkien ja raikkaan tuulen tuoksuihin.

Quad biking Teneriffan eteläpuolelta

Squad Quad Safari Teneriffan eteläpuolella (3)

Jos haluat, että ystäväsi eivät unohda tätä erityistä päivää, vie heidät tutkimaan Teneriffan lumottuja polkuja. Quad-retkillämme he voivat tutustua Teiden ympärillä oleviin maisemiin, ratsastaa rannikkoa pitkin ja saavuttaa suuria nopeuksia. Kuvittele, miten hauskaa ja adrenaliinipitoista on kulkea kivikkoisessa maastossa, jossa jokaisen jäsenen ajotaidot joutuvat koetukselle.

Synttäreiden viettäminen Teneriffan eteläosassa on hauskaa, koska tarjolla on paljon vaihtoehtoja hauskanpidon järjestämiseksi. Jos haluat varata jonkin näistä aktiviteeteista, ota yhteyttä WhatsAppiin, niin autamme sinua. Jos et ole vielä päättänyt, mitä tehdä, voimme antaa sinulle ehdotuksia. Olemme matkailu- ja virkistyspalveluiden asiantuntijoita, joten meillä on kunnia auttaa sinua aktiviteettien etsimisessä. Teneriffan eteläosa odottaa sinua monilla mahdollisuuksillaan pitää hauskaa ja elää unohtumaton syntymäpäivä.

Varaa WhatsAppin kautta

Syntymäpäivä ideoita ja Teneriffan eteläosa

Ylellinen jahtipurjehdus ja Teneriffan eteläosa

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: