Første publisering: april 3, 2024 |

Ideer til bursdagsfeiringer på Tenerife Sør

Gratulerer og lang levetid til bursdagsbarnet! Fra Bananapalmbay.com har vi gleden av å tilby deg ideer til hvordan du kan feire bursdagen din på Tenerife Sør på en original måte. Det er ikke lenger nok å samles hjemme for å blåse ut lysene, motta gaver og dele søtsaker, nå vil vi gå ut, føle intense følelser og oppdage verden. Nedenfor finner du en liste over fritidsaktiviteter som du kan bestille hos oss, skriv til oss på WhatsApp hvis du er i tvil om noe og ønsker å reservere. Husk at de fleste av aktivitetene våre inkluderer transport til de viktigste turistsentrene på Tenerife Sør.

Feir bursdagsselskaper på en båt

CAPELLI TEMPEST-770 - Leie av båt på Mallorca med båtførerbevis uten skipper (7).minLei en flott båt fra Tenerife Sør for en fantastisk dag på sjøen. Nyt en hyggelig atmosfære om bord, god musikk, mat og forfriskende drikke. Vi tilbyr forskjellige private båter for bursdagsselskaper på Tenerife. På denne måten får du og dine nærmeste en spennende dag full av glede og lykke.

Mannskapet vårt styrer båten gjennom de vakreste stedene i bukten. Ta med bursdagskake og snacks etter eget valg. Inviter de du er glad i til en fantastisk dag med vannsport, hvalsafari, bading i havet og mye mer. Kontakt oss nå for å finne en aktivitet tilpasset bursdagsbarnets smak.

CAPELLI TEMPEST 775 - Båtutleie uten skipper mallorca (8)

Kos deg om bord i en sjarmerende seilbåt eller opplev luksus og komfort om bord i våre luksusyachter. Vi har båter som er utstyrt med padlebrett, snorkelmasker og mye mer for din fornøyelse på vannet. Vi har også fiskebåter for de som elsker denne flotte sporten. Vi har alt du trenger for å feire bursdagen din på Tenerife Sør til sjøs og ha det fantastisk.

Ha det gøy uten grenser med vannsport

Vi tilbyr deg en annerledes og spennende dag med vårt utvalg av vannsport på Tenerife Sør. Pakk badetøy, solkrem og lysten til å ha det gøy. Se hva du kan oppleve på bursdagen din på Tenerife Sør:

  • Kajakkpadling: tøy grensene dine på vannet mens du nyter den vakre utsikten over havlandskapet
  • Jetski: nyt farten med disse sensasjonelle vannkjøretøyene. Få tilgang til områder som er utilgjengelige fra land, for eksempel grottene og klippene på Tenerifes sørkyst
  • Bananabåt og fluefisk: en morsom og attraktiv aktivitet for deg som leter etter eventyr på vannet. Disse to oppblåsbare attraksjonene vil få deg til å føle ekstreme følelser mens du holder deg fast så du ikke faller av
  • Dykking: Nyt krystallklart vann med perfekt temperatur året rundt. Dykk og svøm sammen med skilpadder, mantastråler, fisk og mye mer.
  • Parascending: en utfordrende og attraktiv aktivitet for de som ønsker eventyr i vannet.

Safari med kajakk i Tenerife Sør (1)

Vi tilbyr vannsportpakker som kombinerer parascending, vannscooter og fluefiske i én og samme booking. Skriv til oss nå på WhatsApp så gir vi deg all informasjon.

Fødselsdagsfeiring i vannparkene på Tenerife Sør

Siam Park, badeland i Tenerife Sør

Feir barnebursdager i de store badelandene på Tenerife Sør. Her kan du boltre deg i store bassenger, gigantiske sklier og ulike adrenalinfylte attraksjoner. Noen av fornøyelsesparkene har egne områder for bursdagsselskaper, så skriv til oss for å høre om tilgjengelighet. Oppdag de oppsiktsvekkende attraksjonene i Siam Park og de fantastiske bassengene i Aqualand.

Bursdag i naturen

Privat fottur på Teide med tillatelse (1)Hvis du foretrekker noe mer naturlig, kan vi anbefale et besøk i Jungle Park eller Monkey Park, perfekt for en tur med barna og samvær med dyrene. For en mer eventyrlig bursdag anbefaler vi et besøk i Teide nasjonalpark, med vakre landskap som hjelper oss å koble av og smelte sammen med duftene av natur, blomster og frisk vind.

Quadsykling fra Tenerife sør

Quad Safari Tenerife Sør (3)

Hvis du vil at vennene dine ikke skal glemme denne spesielle dagen, kan du ta dem med på en tur på Tenerifes fortryllende stier. Med våre firhjulingsturer vil de kunne utforske landskapet rundt Teide, kjøre langs kysten og nå høye hastigheter. Tenk deg hvor gøy og adrenalinfylt det er å kjøre over steinete terreng, der kjøreferdighetene til hvert enkelt medlem blir satt på prøve.

Det er gøy å feire bursdag på Tenerife Sør takket være det store utvalget av muligheter for å ha det gøy. Hvis du ønsker å bestille noen av disse aktivitetene, kan du kontakte oss på WhatsApp så hjelper vi deg. Hvis du fortsatt ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre, kan vi gi deg noen forslag. Vi er spesialister på turisme og rekreasjon, så det er en ære å hjelpe deg med å finne aktiviteter. Tenerife Sør venter på deg med sine mange muligheter til å ha det gøy og oppleve en uforglemmelig bursdag.

Book via WhatsApp

Bursdagsideer på Tenerife Sør

Luksusyacht charter på Tenerife Sør

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.