Første publisering: april 2, 2024 |

Book via WhatsApp

Båt befrakter på Tenerife Sør

Båt charterturer på Tenerife Sør

Båtturer på Tenerife Sør

Båtturer i Tenerife Sør

Kom og nyt båtturene våre på Tenerife Sør. I denne teksten får du vite alt du kan gjøre under båtturene i buktene på Tenerife. Nyt en unik og uforglemmelig dag på sjøen. Inviter venner og familie til en hyggelig opplevelse om bord. Vi er spesialister på å tilby turisttjenester, og vi har alle båtene du leter etter på Tenerife, så vi har garantert den du trenger. Kontakt oss via WhatsApp for å avklare dine spørsmål og foreta reservasjoner.

Hva kan du gjøre under båtturene?

Den sørlige delen av Tenerife er kjent for sine brede, gylne sandstrender og sitt behagelige klima året rundt. Husk at Tenerife er øya med evig solskinn, så du kan nyte naturen når som helst på året. Du kan også nyte ferien på Tenerife Sør med vannsport og opplevelsessport. Når det gjelder båtturer på Tenerife Sør, kan vi si at de er oppsiktsvekkende. Vi vil for eksempel fortelle deg om alt du kan nyte om bord.

båt charter tenerife 17

På vår hjemmeside kan du bestille båtturer i:

    • Luksuriøse yachter
    • Seilbåter
    • Motorbåter
    • Katamaraner
    • Og mye mer

Hvalsafari og delfinsafari på Tenerife sør

På de fleste båtturene våre på Tenerife Sør kan du se hvaler i deres naturlige habitat. Farvannet mellom Tenerife og naboøya La Gomera er et naturlig reservoar for mange hvaler. I tillegg er det en del av ruten til mange trekkende arter. Derfor er det stor sannsynlighet for å se hvaler og delfiner som svømmer og gjør piruetter for å tiltrekke seg turistenes oppmerksomhet. Det er et av de mest sublime natursceneriene som finnes, siden vi kommer i kontakt med livet i havet og kan observere det uten å påvirke miljøet. Ta med kameraet ditt for å ta vakre bilder.

Båtturer i Tenerife Sør

Etter hvalsafarien legger båten til i en vik sør på Tenerife, slik at alle gjestene kan gå av for å kjøle seg ned. Ta med den beste badedrakten og solkremen for en deilig svømmetur i Atlanterhavet. Hvis du ønsker det, kan du dykke litt dypere ved å snorkle og utforske havbunnen og dens underverk. Gå ikke glipp av denne muligheten.

Båtturene fra Tenerife Sør inkluderer lunsj, snacks og drikke. Vi kan også tilpasse turen etter dine ønsker. Fortell oss hvilke ruter du ønsker å kjøre, så lager vi en ny reiserute. Skriv til oss på WhatsApp for å diskutere og reservere den aktiviteten du ønsker å gjøre. Vi har spesialisert oss på å ta oss av turister som kommer til Tenerife Sør for å gi dem ekstraordinære opplevelser til sjøs og til lands. Vi har alle båtene i området, så vi har garantert den du leter etter.

Los Gigantes-klippene

los-gigantes-tenerife-spain

Los Gigantes-klippene er enorme klippevegger som beskytter Tenerife mot kysten. De er en av de mest interessante attraksjonene på øya. De består av vulkansk stein som har akkumulert seg gjennom årene på grunn av ulike lavastrømmer. I dag byr de på et majestetisk landskap sett fra land eller fra sjøen. Vi tilbyr deg muligheten til å besøke Los Gigantes-klippene med båtturene våre på Tenerife Sør.

Delte båtturer på Tenerife sør

Marhaba katamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Med våre felles båtturer kan du seile rundt i bukten på en komfortabel og behagelig måte. Vi designer godt planlagte båtturer til glede og rekreasjon for passasjerene. Her kan du nyte utsikten over bukten, sole deg eller bare slappe av i et skyggefullt område for et øyeblikks hvile. Forfriskende drikke, snorkelmasker og mye mer er tilgjengelig. For å finne ut hvilke aktiviteter som er tilgjengelige, se guiden i slutten av teksten. Her finner du alle alternativene og båtene som er tilgjengelige for båtturer på Tenerife Sør. Hvis du vil bestille en av dem, er det bare å fylle ut kontaktskjemaet som er knyttet til aktiviteten, eller skrive til oss direkte på WhatsApp.

Private båtturer på Tenerife sør

Båtturer i Tenerife Sør

Hvis du er ute etter en privat båttur, har vi også det for deg. Vi tilbyr fantastiske båter for eksklusiv utleie, bare til deg og dine gjester.

Seil i Tenerife-bukten på en eksklusiv måte og uten fremmede til stede. Mannskapet vårt sørger for at du får en behagelig opplevelse til sjøs. Båtens kaptein er en person med god kjennskap til sjøen og båtens drift, og han kan gi deg en rolig tur til de mest interessante stedene i bukten.

Hvis du ønsker å kjøre båten selv, bør du leie en båt uten skipper. Da får du muligheten til å kjøre båten og selv bestemme hvor du vil stoppe og hvor lenge. For dette må du fremvise et gyldig båtførerbevis. Se listen over båter som er tilgjengelige for privat leie i slutten av teksten.

Feiring av spesielle begivenheter med båt

.
Chilltopia Boat Party Tenerife (1)

Privat båtutleie er perfekt for å feire spesielle begivenheter på en båt. Mange av våre kunder bestiller ofte private utflukter for å feire bursdager, bryllupsdag og annet. Vi inviterer deg til å feire i en av våre komfortable båter med en vennlig atmosfære, seilende i Atlanterhavets rolige farvann.

Assistanse og bestilling

Det er enkelt å bestille båtturer på Tenerife Sør hos oss. Spar tid og penger, vi er spesialister på båtutleie, så vi har alltid det du trenger. Vi legger opp gjennomtenkte reiseruter for at alle passasjerene skal få mest mulig glede av turen. Kundene våre bekrefter det. Så ikke vent lenger, ta en titt på listen nedenfor for å se hvilke båter som er tilgjengelige for leie akkurat nå. Noen av disse båtene er tilgjengelige på delt og privat basis. Hvis du er i tvil om noe, kan du skrive til oss direkte på WhatsApp. Du kan også bestille ved å fylle ut kontaktskjemaet som er knyttet til hver aktivitet. Vi svarer deg så snart som mulig. Nyt ferien på øya med evig solskinn.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Book via WhatsApp

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0