Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Vesiurheilu ja Puerto Colon
Tutustu Puerto Colónin parhaisiin vesiurheilulajeihin ja niiden vuokraamiseen.

Tarjoamme sinulle täydellisen oppaan Puerto Colónin vesiurheilulajeista. Jos olet extreme-urheilun ystävä tai haluat vain viilentyä vedessä, lue eteenpäin, meillä on mitä tarvitset. Olemme yrityksessämme erikoistuneet tarjoamaan upeita kokemuksia meressä. Voit tehdä varauksia, kirjoita meille suoraan meidän WhatsApp, me varmistamme, että elät unohtumattomia hetkiä.

Vesiurheilu Puerto Colonissa

Puerto Colon tarjoaa monia vaihtoehtoja elää voimakkaita tunteita meressä. Nauti upeasta lomasta kesäaktiviteettien parissa ympäri vuoden. Muista, että Teneriffalla on hyvä auringonpaiste ja miellyttävät lämpötilat ympäri vuoden. Pakene rutiineista seuraavien vesiurheilulajien avulla Puerto Colónissa:

Yhdistä adrenaliini ja hauskanpito banaaniveneessä

banaanivene tenerife

Uppoudu jännittävään aktiviteettiin, jossa haasteena on olla putoamatta. Banaanivene koostuu puhallettavasta veneestä, jota hinataan toisen veneen avulla. Matkustajat istuvat puhallettavassa veneessä, joka pyörii jatkuvasti ympäriinsä, kunnes kaikki putoavat veteen. Uskaltaudu kokeilemaan tätä kiehtovaa aktiviteettia ystäviesi kanssa, kukaan ei pysty lopettamaan nauramista, sillä hauskuus on taattu.

Tie aaltojen halki kajakin kyydissä

Safari kajakilla Teneriffan eteläosassa (1)

Melonta Puerto Colonissa on kiehtova aktiviteetti, jonka haluat tehdä yhä uudelleen ja uudelleen. Kyseessä on melojalla liikutettava kanootti. Kiipeä kyytiin kaveriporukkasi kanssa ja vietä päivä täynnä jännitystä merellä. Melonta vaatii voimaa ja hyvää koordinaatiota, jotta pääset eteenpäin, joten se on urheilulaji, joka yhdistää joukkueen. Sen avulla voit myös kulkea pitkiä matkoja merellä ja samalla harjoittaa kehoasi ja päästä kosketuksiin luonnon kanssa.

Kokeile maksimaalista jännitystä vesiskoottereilla Puerto Colónissa

Vesiskootterilla Teneriffan eteläosassa

Saavuta uskomattomat nopeudet ja tutki Teneriffan rantoja, luolia ja kallioita. Vesiskootterit ovat fantastisen hauskoja, minkä vuoksi ne ovat niin suosittuja Puerto Colónissa. Niillä on erittäin helppo ajaa, ja moottoripyörien tapaan niillä voi ajaa yksin tai jonkun toisen kanssa. Pidä hauskaa ja nauti meren tutkimisen ilosta täysin vapaasti.

Sukella Teneriffalla tutustu merenpohjaan ja sen kätkettyihin kauneuksiin

Kokeile sukellusta Teneriffan eteläosassa

Sukeltaminen on yksi jännittävimmistä aktiviteeteista, joita voit harrastaa Puerto Colónissa. Tutustu erilaisiin sukelluskohteisiin, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja sukella kristallinkirkkaissa ja kirkkaissa vesissä jopa 30 metrin syvyydessä. Sukella pitkin kauniita riuttoja, luolia, rotkoja, kaaria ja merenpohjan poikkeuksellisia maisemia. Värikkäiden kalojen, mustekalojen, kilpikonnien ja Teneriffan merieläimistön muiden lajien kauneus tekee sinuun vaikutuksen.

Puerto Colónista löydät useita sukelluskouluja, joiden asiantunteva henkilökunta auttaa sinua, jos kyseessä on ensimmäinen kerta. Kun olet saanut teoriatiedot, olet valmis sukeltamaan syvyyksiin ja löytämään pinnan alla piilevän ihmeellisen maailman. Voit myös viimeistellä sukellustaitojasi sukelluskursseillamme. Tarkista luettelo saatavilla olevista vaihtoehdoista ja ota meihin yhteyttä WhatsAppissa tehdäksesi varauksen.

Löydä Parascending, laskuvarjohyppy meren yllä

Parascending Teneriffan eteläosassa

Jos haluat lisää adrenaliinia ja uusia tunteita, sisällytä parascending Puerto Colonin vesiurheilulajeihin. Valmistaudu leijailemaan ilmassa veneen vetämässä tuulileijassa. Vene kiihdyttää hellästi mutta hallitusti, jolloin lennät jopa 50 metrin korkeuteen sinisen meren yllä. Kuvittele, miten jännittävää on lentää kuin lintu ja katsella lahtea ylhäältä alas. Oletko valmis lentämään?

Paragelentoa Teneriffan vuoristomaisemien yllä

Teneriffan eteläisen Teneriffan tandemlaskuvarjoliito

Vaikka varjoliito ei ole vesiurheilulaji, halusimme sisällyttää sen tähän luetteloon, koska se on suositeltava aktiviteetti niille, jotka haluavat kokea uusia tuntemuksia ja tehdä erilaisia asioita. Teneriffa koostuu monista vuorista ja laaksoista, jotka ovat täynnä huippuja, joiden avulla voi nousta ilmaan ja lentää ilmassa. Asiantuntijalentäjien ryhmä opastaa sinut turvalliseen ja hauskaan lentoon. Oletko valmis haasteeseen?

Nyt kun tiedät, mitä vesiurheilulajeja Puerto Colonissa on tarjolla, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin WhatsAppissa ja varata niitä. Meillä on vesiurheilupaketteja, joihin kuuluu vesiskootterihiihtoa, laskuvarjohyppyä ja kalastusta. Katso alla olevasta luettelosta kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot, ja kun olet valinnut mieleisesi urheilulajin, kirjoita meille tehdäksesi varauksen. Meille on ilo olla yritys, johon luotat, takaamme, että koet sanoinkuvaamattomia tunteita.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: