Prva objava: 21 marca, 2024 |

Vodni športi na Južni Tenerife
Vodni športi v Tenerife South

Doživite vznemirjenje vodnih športov na južnih Tenerifih in se pripravite na ekstremne dogodivščine. Tenerife so po vsem svetu znani po odličnem podnebju in kristalno čistem morju. Ima odlične pogoje za izvajanje različnih vodnih športov, o katerih vam bomo pripovedovali v nadaljevanju. Najprej pa bi vas radi opozorili, da se lahko vedno zanesete na naše nasvete, pišite nam neposredno na naš WhatsApp in zahtevajte več informacij ter rezervirajte. Vodni športi na južnem Tenerifu so varni in zabavni, za popolno in nepozabno izkušnjo pa vam bodo vedno na voljo usposobljeni inštruktorji.

Najboljši vodni športi na južnem Tenerifu

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušeni, vas Tenerife South pričakuje z razburljivimi in adrenalinskimi vodnimi aktivnostmi. Ste se pripravljeni podati na vodo in se zabavati v modrem morju Tenerifov?

Potapljajte se v kristalno čistih vodah

Tukaj je nekaj razlogov, zakaj so južni Tenerife popolni kraj za potapljanje:

  • Teritorij Tenerife je odličen kraj, kjer lahko uživate:

   • Biotska raznovrstnost: pod vodami južnega Tenerifa je veliko različnih živalskih in rastlinskih vrst, ki so zelo zanimive in privlačne za tiste, ki so navdušeni nad morjem in njegovimi lepotami.
   • Mesta za potapljanje: V tej regiji boste našli številna mesta za potapljanje. Za vsakogar se najde nekaj, od tistih blizu plaže do najglobljih in najbolj oddaljenih s kristalno čisto vodo do globine 30 metrov
   • Šole potapljanja: v šolah potapljanja na južnem Tenerifu lahko dobite profesionalna navodila. Če ste začetnik, se lahko prvič potopite. Za profesionalce ponujamo napredne tečaje.

Safari s kajakom na južnem Tenerifu (1)

Potapljanje je zaradi kakovosti vode in lepote podvodnih pokrajin eden najbolj znanih vodnih športov na Tenerifih. Če se ne želite potapljati pregloboko, lahko tudi šnorklate.

Kayaking v zalivu

Safari s kajakom na južnem Tenerifu (1)

Odkrijte nov način plovbe po morju, občutite valove in občudujte čudovite razglede na obalo. S kajakom lahko dostopate do krajev na morju, do katerih lahko pridete le s čolnom. Predstavljajte si občutek, ko raziskujete strme klife Tenerifov in se pred njihovo neizmernostjo počutite tako majhne.

Vozite hitre vodne skuterje

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Vodni skuterji so med vodnimi športi na južnem Tenerifu tako priljubljeni zaradi enostavne vožnje in občutka svobode, ki ga zagotavljajo. Z veliko hitrostjo se vozite po valovih in občutite veter v obraz. To je edinstvena izkušnja, v kateri bo užival vsakdo. Vzemite potnika in veselje pomnožite z dvema. Dosegajte visoke hitrosti, vrteti se in skakati v vodo za še bolj zabavno in osupljivo izkušnjo.

Letite po zraku z jadralnim padalom Parascending

Parascending na južnem Tenerifu

Parascending je dejavnost, pri kateri ste pritrjeni na padalo, ki ga vleče motorni čoln. Ko čoln poveča hitrost, se dvignete do 50 metrov v zrak. Odkrijte občutek letenja in si oglejte obalo iz zraka, kot to počnejo ptice.

Vplezite na krov čolna banana in se trdno držite

banana boat tenerife

Uživajte v prijetni vožnji po morju, medtem ko boste pod nogami čutili valove, na obrazu pa morski vetrič. Držite se trdno, saj ko se čoln banana zatrese, vse vrže v vodo. To je dejavnost, ki se izvaja v skupini, je varna in zelo zabavna.

Izkusite Flyboarding Extreme fun!

Flyboard na južnem Tenerifu

Doživite drugačno izkušnjo v vodi. Udeleženci se na pogonski deski, povezani z vodnim skuterjem, vzpenjajo po zraku. Zabavajte se ob zavojih in skokih z veliko hitrostjo. Dejavnost za najbolj drzne in avanturistične.

Vsi vodni športi na južnem Tenerifu, ki jih omenjamo tukaj, so na voljo na naši spletni strani. Rezervirajte zdaj, samo pišite nam na WhatsApp in navedite datum ter število mest. Ponujamo tudi pakete vodnih športov, ki vključujejo smučanje na vodnem skuterju, jadralno padalstvo in muharjenje, vse to storite z eno rezervacijo in po ugodni ceni. Za podrobnosti in rezervacijo si oglejte spodaj navedene razpoložljive dejavnosti. Čakamo vas na otoku večnega sonca, kjer se sanje uresničujejo.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: