Avtobusni izleti iz La Calete

Avtobusni izleti iz La Calete

Guide

V tem članku predstavljamo vse, kar morate vedeti, preden rezervirate avtobusne izlete iz La Calete v različne kraje na Tenerifih. Že več kot 15 let pomagamo našim strankam pri izbiri najboljših aktivnosti za preživljanje počitnic na Tenerifih. Vemo, kaj potrebuješ in smo tukaj, da te vodimo z najboljšimi priporočili.

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite neposredno na WhatsApp, ki ga najdete na tej strani. Od tam bomo odgovorili na vaša vprašanja in poskrbeli za vaše rezervacije. V nadaljevanju si preberite informacije o najboljših krajih na Tenerifih in kako jih lahko obiščete z našimi avtobusnimi in minibusnimi izleti v La Caleto.

La Caleta

Če ste na počitnicah na našem neverjetnem otoku Tenerife, upamo, da preživljate najlepši čas svojega življenja. Ne zamudite priložnosti in uživajte v vsem, kar vam lahko ponudimo. Oglejte si naše sijoče in vedno sončne plaže. Sprehodite se po naših neštetih naravnih poteh in obiščite zgodovinske spomenike. Ne pozabite obiskati naših vulkanov, klifov in naravnih bazenov.

La Caleta je turistično in znanstveno zelo zanimiv kraj na Tenerifih. To je vasica z edinstvenim šarmom in čudovito plažo z bogato biotsko raznovrstnostjo. Poleg zasluženega kopanja v turkiznih vodah, ki oblivajo njene plaže, ne morete oditi, ne da bi si privoščili dober krožnik morske hrane v najboljšem kanarskem slogu. Ne pozabite, da je to območje znano po morskih sadežih in da je to prva stvar, ki jo morate poskusiti med svojim obiskom.

Potem ko ste uživali v La Caleti, kot se spodobi, je čas, da nadaljujete z raziskovanjem Tenerifov, in za to smo tukaj. Z veseljem vas bomo popeljali do drugih zanimivih krajev na Tenerifih. Ponujamo različne izlete z avtobusom in VIP-minibusom, o katerih vam bomo pripovedovali v naslednjem besedilu.

Bus izleti na goro Teide

Avtobusni izleti iz La Calete

Nacionalni park Teide je najlepši kraj na otoku. Pravijo, da so ga avtohtoni Guanci imeli za poseben in božanski kraj. Zanje je bil to sveti kraj, vulkan pa njihov zaščitnik. Park ima posebne značilnosti, ki jih je težko najti drugje. Tu lahko opazujete različne živalske in rastlinske vrste. Prednost Teideja je tudi njegova astronomska postaja, kjer si lahko ogledate zvezde in vesolje. Vabimo vas, da pridete z vso družino in si od blizu ogledate planete in zvezde. Odkrijte lepoto ozvezdij in se navdušite nad intenzivno dejavnostjo na površju našega Sonca. Na tem območju lahko tudi prenočite in uživate v prijetni in mirni noči, nato pa odkrivate lepoto sončnega vzhoda na Tenerifih. Tu boste našli žičnico za obiskovalce, ki ne želijo plezati, in je primerna za vso družino, vključno z otroki in starejšimi.

Obiščite kraje Masca, Vilaflor in Garachico

Avtobusni izleti iz La Calete

Med počitnicami na Tenerifih morate obiskati vasico Masca, ki ji ni para zaradi njene lepote in miru. Obiskati morate tudi sotesko Masca, ki je znana med pohodniki na Tenerifih. Tu se lahko po zahtevni poti za izkušene pohodnike spustite do obale. Konec soteske je najboljši del, saj boste prišli do čarobne plaže, znane kot zaliv Masca. To je plaža, do katere lahko pridete le s čolnom ali se spustite po soteski, ima temen pesek, ki je posledica vulkanskega delovanja, in je deležna nežnega božanja atlantskih voda.

Vilaflor je mesto v bližini Teide in se nahaja na najvišji točki otoka. Obiščite ga in uživajte v njegovih zgodovinskih spomenikih in naravnih znamenitostih. Priporočamo vam obisk “Paisaje Lunar” (lunarne pokrajine), polne miru in zvokov narave. Tu boste posneli neverjetne fotografije, saj se tovrstna pokrajina ne ponovi na nobenem drugem kraju.

Radi bi omenili tudi mesto Garachico, čudovito mesto na severu Tenerifov, ki ohranja spomine na nekdanje pomembno trgovsko pristanišče. Danes ohranja svoje pristaniško bistvo skupaj z novimi oblikami kulture in umetnosti. Tu boste spoznali različne zgodovinske spomenike. Odkrijte njegove trge, samostane, cerkve in druge tradicionalne zgradbe.

Zasebni izlet na Tenerife

Avtentična mesta na Tenerifu in njegove naravne pokrajine

Pripravili smo izlet v mesta Santa Cruz de Tenerife, La Laguna in čudovito vasico Taganana. Na koncu besedila najdete celoten seznam vodenih avtobusnih izletov za odkrivanje najlepših kotičkov našega otoka. Ne pozabite, da nam lahko pišete na WhatsApp, kadar koli želite opraviti rezervacijo in razrešiti morebitne dvome.

Santa Cruz de Tenerife ima zelo pomembno zgodovinsko dediščino, ki jo lahko občudujete prek kolonialne arhitekture. Tu boste našli sodoben arhitekturni razvoj, ki je v nasprotju s tradicionalnim. Kot postajališče največjih potniških ladij, ki priplujejo na otok, ostaja eno najpomembnejših mest na področju turizma.

Popeljali vas bomo tudi na ogled mesta La Laguna, ki je eno tistih mest, ki jih ne smete zamuditi. Ima sloves živahnega mesta z mladim in prenovljenim duhom. Je v polnem razvoju in se je v zadnjih letih postavilo za zgled drugim mestom za napredek in razvoj. Na njegovih ulicah boste našli zgodovinske stavbe in veliko kulture v sodobnem in ohranjenem vzdušju. V mestu je tudi prva univerza na Kanarskih otokih, ki prispeva k temu, da so ulice polne živahnih in zabavnih mladih ljudi. Ne pozabite vključiti La Lagune v svoje načrte in avtobusne izlete na Tenerifih.

La Laguna - Tenerife North (1).min

Nazadnje bi radi spregovorili o podeželskem parku Anaga. Ta park se nahaja na starodavnem masivu, ki ga prekrivajo zeleni gozdovi in veliko megle. Sprehodite se po njegovih zavitih cestah in čarobnih pokrajinah. Počutili se boste, kot da se s tal dotikate neba. Tu živi veliko ljudi, ki znajo živeti v sožitju z naravo, zato je kmetijstvo glavna gospodarska dejavnost. Vabimo vas, da odkrijete njegove čudovite plaže ob vznožju sotesk. Pravi raj z velikim turističnim zanimanjem, ki je mednarodno priznan. V tem čudovitem parku živijo različne vasi s kmetijsko dejavnostjo in popolno prilagojenostjo podeželski pokrajini. Ena od teh vasi je Taganana, v katero vas popeljemo z našimi avtobusnimi izleti, da boste lahko uživali v sprehodu po njenih ulicah in spoznavanju njene kulture.

Atobusni izlet po Tenerifih in njihovih čarobnih vaseh

V pravo veselje nam je, da vas lahko popeljemo na odkrivanje Tenerifov, njihove zgodovine, kulture in tradicionalne arhitekture. V tem razdelku vam želimo predstaviti naše avtobusne izlete po očarljivih vaseh in naravnih pokrajinah z veliko turistično vrednostjo. Vabimo vas, da obiščete La Candelaria, La Orotava, Icod de los Vinos, Garachico, Los Gigantes in vrhove Erjos.

Najprej bi vam radi povedali o La Candelaria, čudovitem mestu na jugovzhodu Tenerifov. Njegov verski pomen se je začel, ko so tam našli podobo Device La Candelaria, zavetnice Kanarskih otokov. Bazilika naše svetnice zavetnice sprejema na stotine vernikov, ki k njej prihajajo v iskanju čudežev in da bi jo počastili.

Candelaria Tenerife (2)

Še ena od najpomembnejših zanimivosti na Tenerifih je La Orotava, čudovita vasica na severu otoka in prav na pobočju gore Teide. Tam boste našli številne zgodovinske hiše, muzeje, cerkve, vrtove in restavracije z najboljšo kanarsko hrano. Dobro je, da obiščete njene restavracije in poskusite pristne okuse kanarskega arhipelaga. Icod de Los Vinosje čudovito mesto, znano po svoji gastronomiji in kulturni vrednosti. Turiste pa v to mesto najbolj privlači prisotnost najstarejšega zmajevega drevesa na svetu. Tu se nahaja dobro znani Drago Milenario, ki s svojim dolgoletnim življenjem nudi senco svojim obiskovalcem.

La Orotava - Tenerife (9).min

Ne smete oditi, ne da bi obiskali skale velikanov, večne zaščitnike Tenerifov. Ti ogromni skalnati zasloni izvirajo iz starodavnih izbruhov, zaradi katerih so se na zahodni obali otoka odlagali sedimenti. Danes lahko uživamo v njihovi neizmernosti in izjemni lepoti. Njene soteske se spuščajo do oceana in ponekod ustvarjajo čudovite zalive s temnim peskom in kristalno vodo. Ta regija je ena najpomembnejših z vidika turizma in rekreacije. Erjos je vasica v podeželskem parku Teno s čudovitimi pobočji in čarobnimi potmi. Popeljemo vas, da odkrijete njegove doline in soteske, od koder si lahko otok ogledate z drugačne perspektive.

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Okusite okuse in vina Tenerifov

Na koncu vam želimo povedati še o drugi vrsti avtobusnega izleta v La Caleta, s katerim boste od blizu spoznali nekatere nasade na Tenerifih. Avtobusni izlet vključuje degustacijo vin in obrok, ki predstavlja gastronomijo Tenerifov.

Atobusni izleti za spoznavanje La Gomere

Izlet VIP La Gomera (9)

Na voljo imamo tudi druge avtobusne izlete v La Caleto, s katerimi lahko spoznate sosednji otok La Gomera. Spoznajte njegove vasi, kulturo in zgodovino. Rezervirate lahko skupni izlet ali VIP-izvedbo s prvovrstnimi storitvami.

Kontakti in rezervacije

Za avtobusne izlete v La Caleto nam pišite na WhatsApp, čakamo vas, da razjasnite svoje dvome in rezervirate svoje mesto. Ne pozabite nas kontaktirati vnaprej, da se prepričate, da lahko greste na izbrani datum, saj prejemamo veliko prošenj. Ne pozabite, da lahko opravite zasebne ali skupne avtobusne izlete. Vrsto dejavnosti izberete glede na svoje interese in če potujete z družino. Želimo si, da bi na Tenerifih uživali v polni meri, spoznali vsak kotiček, vdihnili zrak njegovih gozdov in okusili njegove živahne okuse.

Avtobusni izleti na La Caleta
Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki:
Plaže v La Caleta