Avtobusni izleti iz Playa Paraiso

Avtobusni izleti iz Playa Paraiso

Guide

V tem članku vam predstavljamo kraje, ki jih morate obiskati med avtobusnimi izleti v Playa Paraiso. Že več kot desetletje peljemo naše obiskovalce v najlepše kraje na Tenerife. Ponujamo vam VIP avtobusne in minibusne izlete za spoznavanje Tenerifa in njegovih čarov. Imamo dobro premišljene itinerarje, ki te bodo popeljali do najbolj privlačnih krajev na otoku, oglej si jih tukaj.

Za reševanje vaših dvomov vam dajemo na voljo naš WhatsApp, pišete nam lahko, kadar koli želite, da vam pomagamo pri izbiri itinerarja in rezervaciji. V nadaljevanju si preberite informacije o različnih možnostih avtobusnih in minibusnih izletov v Playa Paraiso do očarljivih vasi in pokrajin.

Avtobusni izleti v Playa Paraiso

Če ste na počitnicah na Tenerifih, ne smete zamuditi priložnosti, da spoznate vsak kotiček otoka. Tenerife je več kot le plaže in izleti z ladjo za ogled kitov in delfinov. Tu boste našli tudi kulturo, umetnost in tradicijo. Pripravili smo vam seznam avtobusnih izletov, s katerimi boste odkrivali zgodovinske spomenike, vulkane, pečine in okušali okuse otoka. Bivajte pri nas in odkrijte vse, kar vam Tenerife ponuja.

Playa Paraíso je priljubljena destinacija na Tenerifih. Tu boste našli popolno podnebje za uživanje na plaži in sončenje. To je kraj, kjer lahko preživite mirne počitnice z družino. Ko boste uživali v Playa Paraiso, se morate začeti sprehajati po preostalem delu otoka in za to smo tukaj mi. Z veseljem vas bomo popeljali v različne kraje na severu in jugu Tenerifa. Z avtobusi in luksuznimi minibusi organiziramo različne izlete v fantastične kraje, o katerih vam bomo pripovedovali v nadaljevanju.

Izleti z avtobusom na goro Teide iz Playa Paraiso

Teide by Night Tenerife (2)

Nacionalni park Teide je najbolj priljubljen kraj za popotnike na Tenerifih. Bil je sveti kraj za avtohtone Guanče, starodavne prebivalce teh ozemelj. To je čaroben kraj s čudovitimi vulkanskimi pokrajinami ter fascinantno floro in favno. Na Teidu je zelo pomembna astronomska postaja za opazovanje zvezd. Pridite z družino in prijatelji na sprehod po Teide in spoznajte njene značilnosti. Ponujamo vam zasebni ogled Teide v trajanju 8 ur, s katerim boste ostali zadovoljni. Naš strokovni vodnik vam bo pokazal najlepše dele parka in spregovoril o njegovih značilnostih.

Vabimo vas tudi, da se udeležite izleta po Teidu ponoči in si ogledate sončni zahod, se zazrete v zvezde in raziskujete ozvezdja z močnimi teleskopi. V parku je na voljo žičnica, s katero se lahko povzpnete do vesoljske postaje in uživate v razgledu in vulkanski pokrajini.

Vasi, ki jih morate obiskati na Tenerifih: Masca, Vilaflor in Garachico

Avtobusni izleti iz Playa Paraiso

Predstavljamo vam vasi, ki jih morate obiskati z avtobusnimi izleti na Teide. Najprej bi vam radi povedali o vasi Masca, ki je znana po svoji lepoti in miru. Sprehodite se po njenih tradicionalnih ulicah z majhnimi trgovinicami za vaše udobje. Ena od najbolj zanimivih turističnih znamenitosti tega mesta je Barranco de Masca, točka na pečinah s potmi, ki vodijo do obale. Ima priljubljene poti za pohodnike in nagrado na koncu poti, kopanje v Zalivu Masca. To je še ena od najbolj privlačnih točk v Masci, čudovita plaža ob vznožju soteske, do katere lahko pridete le s pohodništvom ali z izleti z ladjo na Tenerifih.

Še eno od mestec v bližini Teide je Vilaflor, čudovito mestece na najvišjem delu otoka, od koder se odpira privilegiran razgled na Tenerife. Na drugi strani imamo Garachico, še eno mestece na severu Tenerifa, ki čaka, da vam pove o svoji zgodovini in vam pokaže svojo tradicionalno arhitekturo. Garachico se nahaja v listnati dolini in ima razgledno točko, s katere lahko vidite celotno mesto in skalo Garachico v morju blizu obale. Obiščite njegove trge, samostane in tradicionalne stavbe.

Obiščite avtentična mesta in naravne pokrajine Tenerifa

Z našimi avtobusnimi izleti po čarobnih vaseh na Tenerifih boste spoznali ikonična mesta otoka. Najprej bi vam radi povedali o Santa Cruzu de Tenerife, glavnem mestu otoka. To je razvijajoče se mesto s pomembno turistično dejavnostjo. Sprehodite se po njegovih ulicah in fotografirajte tradicionalno arhitekturo ob sodobnem urbanem razvoju.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

Nato morate obiskati La Laguna, mesto, ki slovi po svoji svežini in mladem duhu. Tu so vidni dokazi o razvoju in napredku, tako zelo, da je referenčno mesto za razvoj drugih krajev. V mestu je univerza La Laguna, ki je prva univerza na Kanarskih otokih.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Po ogledu teh čudovitih mest vas bomo odpeljali v Parque rural de Anaga, da se nadihate svežega zraka in obnovite svojega duha. Ta park se nahaja na starodavnem masivu, polnem gozdov in večnih meglic. Da bi prišli do tja, se morate peljati po ovinkastih cestah in čudovitih pokrajinah, ki vam pomagajo pozabiti na mestni vrvež. Vasi v parku živijo v sožitju z naravo. Ena od teh vasi je Taganana, kamor vas popeljemo z našimi avtobusnimi izleti v Playa Paraíso. Arhitektura Taganane je v skladu s podeželskim bistvom parka.

Atobusni izlet na Tenerife in njegove čarobne vasi

Pri bananapalmbay.com nam je v čast, da vas lahko popeljemo na odkrivanje Tenerifov, njihove zgodovine, kulture, gastronomije in arhitekture. V tem poglavju vam bomo povedali o naši avtobusni turi v Playa Paraiso, ki vas bo popeljala do La Candelaria, La Orotava, Icod de los Vinos, Garachico, Los Gigantes in vrhov Erjos. Ne pozabi, da boš na koncu besedila našel seznam avtobusnih izletov za rezervacijo.

Playa los gigantes tenerife

Prvo mesto, o katerem vam želimo povedati, je La Candelaria, čudovito mesto z veliko duhovnosti. V njem so našli podobo Device iz La Candelaria, zato so tam zgradili njeno cerkev. Devica La Candelaria je zavetnica Kanarskih otokov in je znana tudi kot “La Morenita”.

Še eno mesto, ki ga ne smete zamuditi, je La Orotava. To je čudovito mesto na pobočju gore Teide na severu Tenerifov. Na njegovih ulicah boste našli zgodovinske stavbe, muzeje, cerkve in vrtove. V La Orotavi boste našli številne restavracije, v katerih strežejo jedi z najboljšo kanarsko gastronomijo.

V Icod de Los vinos boste uživali v kulturi in zgodovini. To je mesto, ki slovi po svojih pristnih okusih. V tej vasici boste našli najstarejši primerek zmajevega drevesa na svetu, znanega kot “Drago Milenario”. Obiščite ga in prejmite njegov blagoslov.La Orotava - Tenerife (6).min

Zdaj pa spregovorimo o naravni dediščini Tenerifov. Najprej omenimo Acantilado de los GigantesTo je osrednja znamenitost zahodne obale Tenerifov. Neizmernost klifov ustvarja pravljične pokrajine in ekosisteme z bogato biotsko raznovrstnostjo. V morskem okolju klifov se na izjemen način zadržuje življenje. Poleg tega se tu odvija intenzivna turistična dejavnost. Na to območje prihajajo številne ladje z ljudmi, ki uživajo v sprehajanju po klifih, opazovanju kitov in kopanju v zalivu Masca ali drugih zalivih ob obali. V Playa Paraiso lahko najamete tudi naše izlete z ladjo, da se sprehodite ob morju in spoznate Tenerife z druge perspektive.

Nazadnje vas bomo popeljali v Erjos, mestece, polno čarobnosti in naravne energije. Tu, med dolinami in gorami, boste lahko razmišljali o Tenerifih in Teidu.

Atobusni_prevozi za okušanje vin s Tenerifov

To je še en izlet, ki ga imamo na naši spletni strani. Popeljemo vas na odkrivanje plantaž na Tenerifih. Ekskurzija vključuje obisk vinskih kleti, kjer boste spoznali postopek pridelave vina. Seveda boste lahko vina poskusili in navdušili svoje brbončice z njihovimi okusi. Izlet vključuje tudi kanarsko kosilo.

Izleti v Playa Paraiso za spoznavanje La Gomere

Izlet VIP La Gomera (14)

V mestu Playa Paraíso vam ponujamo še druge avtobusne izlete za spoznavanje otoka La Gomera. Popeljemo vas na ogled njegovih vasi, kulture in zgodovine. Rezervirajte izlet na La Gomero na skupni način ali možnost VIP s prvovrstnimi storitvami.

Kontakti in rezervacije

S tem zaključujemo članek o avtobusnih izletih v Playa Paraiso, ki vam bo v pomoč pri izbiri želenega izleta. Ne pozabite, da so Tenerife zelo priljubljena destinacija, zato morate rezervacijo opraviti vnaprej. Pišite nam na WhatsApp in izberite svojo vrsto skupnega ali zasebnega avtobusnega izleta. Vabimo vas, da spoznate Tenerife, pridite z družino in prijatelji. Uživajte v njegovih gozdovih in lepoti zgodovinskih spomenikov.

Avtobusni izleti na Playa Paraiso

Kaj pravijo naši kupci:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Povezani članki:

Plaže v Playa Paraiso